Френски булдог
Публикувано: 11 October 2005 - 10:02 AM
Второ ,оказва ли влияние това че кучето се води Pet ,някъде упоменато ли е...
То рибата в чужбина аз по изложби тръгнах b)

Твой приятел вечен ,весел Патиланчо!
Публикувано: 11 October 2005 - 11:04 AM
Владимир, здравствуйте!
Родословную суки-матери не знаю, знаю, что она у нее регистровая. Фотографию матери высылаю. Щенки рождены 16 сентября. В помете 3 кобелька, но мне нравится только 1 - яркий, тигровый с белой проточиной на мордочке.
.jpg)
това е майката
а това е таткото :
Вяземский Ангел-Хранитель Гардемарин - Интернациональный Чемпион, Юный Чемпион России, Чемпион России, Белоруси, Болгарии, Грандчемпион, Чемпион НКП (Россия), Лучший бульдог-2005 года.

Твой приятел вечен ,весел Патиланчо!
Публикувано: 11 October 2005 - 11:20 AM
"Владимир,здравейте!
Родословието на женската-майката не го знам,знам само че има регистрирано такова.Изпращам ви снимка на майката.Малките са родени на 16.09.Родиха се 3 мъжки,но на мен ми харесва само единия-ярък,тигров с бяла линия на муцуната."
След това пише как се казва бащата и какви титли има.Предполагам че ги разбираш и не е необходим техния превод.

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!
Публикувано: 11 October 2005 - 11:26 AM
Преди превода за Владо искам да ви кажа нещо много ВАЖНО!!!!!!!!!!!
Като ви пращат куче да не пишат колко струва в документите и на митницата на летище София казвате че кучето е 40 евро! Защото не се обмитява при тази цена!!!! Ако е подарък се обмитява по минимално мито - 40 лв май не съм сигурна!
Превод: Здравейте Владимир!!!
Незнам много за родословието на майката,знам че е регистрирана /ааааа знам незнам пръц ouu /. Пращам ви снимката на майката. Кученцата са родени на 16 септември. В котилото има 3 мъжки , но на мен ми харесва само един - ярък с тигрова окраска и бяло продълговато петно на моцунката!
Публикувано: 11 October 2005 - 11:34 AM
Цитат
Тя не ти казва че майката няма родословие,напротив,казава че е регистрирана.Сигурно не го е виждала.

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!
Публикувано: 11 October 2005 - 11:45 AM
Цитат
стандарт на френския булдог
Това е официалния стандарт на породата super не е зле да се запознаеш с него за съжаление го пускам така,че нямам време ....днес но ако някой има повече преведете цветовете на Владо oo
Публикувано: 11 October 2005 - 12:13 PM
Цитат
Значи пращам аз "денгите" за кученце ,родословие и транспорт(има ли друго?),и на някоя дата сядам на летището и чакам.
Каква ми е гаранцията ?
Нямай грижи ...ще пристигне !!!Мойте почти всички са получени така ....това не е ...игра !!! super

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751
Публикувано: 11 October 2005 - 01:05 PM
Цитат
Владимир, здравствуйте!
Родословную суки-матери не знаю, знаю, что она у нее регистровая. Фотографию матери высылаю. Щенки рождены 16 сентября. В помете 3 кобелька, но мне нравится только 1 - яркий, тигровый с белой проточиной на мордочке.
Внимание! "регистровая" родословие на руски значи нашето "бяло родословие". Тоест непълно, без посочени родители. Значи тази женска няма пълно родословие. И нейните бебета могат да участват по изложби но няма да взимат шампионската титла или нещо такова? Това вече Шелти, Блейзи и другите са по-наясно. Но подчертавам че "регистровая" НЕ ОЗНАЧАВА РЕГИСТРИРАНА.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 11 October 2005 - 01:05 PM
Енди ми го пратиха от Чехия с карго компания на която бяха дали инструкции как, кога и с какво да го хранят и поят по време на полета. В договорената цена на кученцето ми влизаше само родословието! Транспорта, клетката и таксите ги договорихме в последствие! Общо транспорта без таксите на летище софия ми излезе 250 евро, което включва в себеси превоза на Енди на 150км до летището, всички транспортни и минтически такси по летище прага, таксата за карго компанията, клетката, декларация и прегледи, и билета разбира се!!!
На летище София: Отидох до карго компанията за която ми бяха пратили пълна информация още от прага, а и за полета включително! Там си платих таксите по каргото 52лв + 10лв за декларация в която написахме че кучето е на стойност 40евро за да не го обмитяват, че тогава работата става дебела!!! Отидох първо при ветеринаря на летище софия за заверка на документите на Енди което струва 1лв, но на мен не ми взеха пари за това - нямах дребни! После отидох до митницата и там ми завериха другите документи за щастие пак без пари! После трябва задължително с кола да се влезе в карго зоната с придружител от карго фирмата превозвач и ти дават кученцето както си е в клетката! Всичко общо като време 3 часа, като пари 62лв. без мито и зоо такса по заверка!
Публикувано: 11 October 2005 - 01:07 PM
Цитат
Цитат
Владимир, здравствуйте!
Внимание! "регистровая" родословие на руски значи нашето "бяло родословие". Тоест непълно, без посочени родители. Значи тази женска няма пълно родословие. И нейните бебета могат да участват по изложби но няма да взимат шампионската титла или нещо такова? Това вече Шелти, Блейзи и другите са по-наясно. Но подчертавам че "регистровая" НЕ ОЗНАЧАВА РЕГИСТРИРАНА.
Прав/а си!!! Ето пропуск в знанията и недоглеждане от моя страна! Извинявам се на всички!!! oleeee
Публикувано: 11 October 2005 - 01:11 PM
Регистрово (бяло на български) родословие се издава на кучета, при които напълно всичките предци не са известни. Тоест в родословие на РКФ (Руска Федерация по Кинология) вие или изобщо няма да имате посочени прякори на предците на кучето ви, или полетата ще са попълнени отчасти. Също така регистрово родословие РКФ се издава за някои кучета ако родителите на кучето имат документи от местните клубове.

Чау - кучето, близнало небето...