Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
......далече l) чак в щата Джорджия, САЩ love
Ами,Владо-6те "доиде6 на моиата"!!!Ето и о6те ниакои ти го казва...Абе,приаителиу-даи ниакои и друг долар отгоре и направи не6то красиво за породата-знае6 ли колко тсенно 6те баде едно такова ку4е и то мажко в БГ!
Аз не сам се отказала да ти помогна,но...само,ако си сериозен!!! b)
Добре Цвети,те доларите така и така ми стърчът от джобовете,бъркам и готово b) И най хубвато е че плащаш-получаваш.
не наистина ако ми кажеш колко е точно тоя "някой друг долар"и за коя по точно оферта става дума ,аз съм склонен на компромиси.Стига това да е в рамките на рзумното.Вие вече знаете на кои кученца съм се спрял ,така че ако имате нещо актулно ,давайте дорде е време r) Или ако ги степенувам на този етап на ;
1 място получавам хубаво кученце с родословие и т.н с/у 500 $
2 място получавам пак хубаво кученце,(и в двата вариант е тигрово) за 500Е
3 място е Свободно super
п.с.Кой номер автобус ходеше до Джорджия ? l) че кака ми взе кололотоvictory
Как да ти кажа не6то конкретно и да те насо4а,като ти не ми казва6 кое ку4е си си харесал!? l) Нали ве4е ти обиасних,4е американтсите не си "падат"по об6тите лафове--харесаи парво развадник,после конкретно 1,2 или 3 ку4ета,за които да зададе6 конкретни вапроси и-готово!Идеиа си ниама6 колко е лесно,когато знае6 какво то4но иска6!
А за транспорта-те 6те ти го уредиат,след като се уговорите за ку4ето:6те му купиат билет,клетка,6те му подготвиат документите и ти 6те си го 4ака6 в Софииа ,в определенииа ден,с определенииа полет...А за да ти е по-евтино--може6 да пусне6 обиава,ако ниакои се намери да ти го пренесе като "ра4ен багаж"--казах ти ве4е тсените и за карго,и за "ра4ен багаж".
п.с.две от моите ку4ета може6 да види6 на странитсата "Грижи за малкииа император".