Френски булдог
Публикувано: 11 October 2005 - 01:15 PM
Останах с впечатление че си търсил кученце пет-класа, а не изложбен екземпляр? размисли ли? Щото изложбено кученце се търси по-дълго, с повече парички и трябва да хванеш за консултант някой от познавачите на породата - горещо ти го препоръчвам.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 11 October 2005 - 01:20 PM

Твой приятел вечен ,весел Патиланчо!
Публикувано: 11 October 2005 - 01:32 PM
Не знам ,запалих се по това кученце w) (по точно по родителите му) ,и ако не изкочи още нещо ,смятам като получа снимката му да се ориентирам към финализиране на сделката . super
"Аз казах Хау!" - от Синовете на великата мечка b)
п.с. Яяя станах "специалист"-разбирач cheers ами ще почерпя

Публикувано: 11 October 2005 - 01:57 PM
Особено много харесвам бащата на това кучило! super
Наистина смятам,че кученцата от ТОВА кучило биха били подходящи за Владо,а и незнам дали белите полета в родословието на майката,не биха намалили мааалко цената на кученцата,което е добре!Така че и аз бих казала-давай и успех! super
Но аз имам друг проблем! n)
Цял ден водим полемика с Владо,относно това доколко може да се спортува с френски булдог!А то НЕ МОЖЕ да се спортува с куче,което е от НЕСПОРТНИТЕ породи,със скъсени дихателни пътища,не може да плува и т.н.
Моля ви,приятели...убедете нашия Владо да се откаже да спортува с булдочето,за което се полагат такива усилия да бъде намерено!

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!
Публикувано: 11 October 2005 - 02:06 PM

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751
Публикувано: 11 October 2005 - 02:27 PM
Просто не мога да разбера незнам сигурно аз съм вече много крейзи ........Но да внесеш куче от чужбина с " бяло родословие " та то може да се окаже в последствие с сченячна картичка само n)
Не немога да го приема ouu ouu ouu
Публикувано: 11 October 2005 - 02:35 PM
Ама сега и "сченячна картичка" да ми кажете какво е ?
Вижте дайте да видим какво точно има това кученце и тогава пак ще помислим,но за целта някой трябва да ми напише какво точно да попитам.
Другия вариант , е този който даде Ели ,просто да свалим от цената ,ако не епълно родословието или е със "сченячна картичка

Публикувано: 11 October 2005 - 02:40 PM
Цитат
Здрасти Сафари! super
За съжаление Владо няма да може сам да се убеди,че френските булдоци не спортуват,защото те просто не бива да го правят! Много е възможно докато текат изпитанията за "спортна пригодност",кученцето му да легне oo и да не стане повече!
Това е много сериозно! Физическите натоварвания са противопоказани за френските булдоци!
Разбира се,че трябва да си играят и да се разхождат,но трябва да се имат предвид скъсените им дихателни пътища и късите крачета,които правят умората им силна и натоварват много сърцата им!
Оох....за последно пиша за това! ;)

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!
Публикувано: 11 October 2005 - 02:58 PM
Цитат
Ако под агенция имаш предвид зооборса,магазин или нещо такова,това е възможно най-неудачния меко казано вариант.Направо го караш да си хвърли парите на вятъра.

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!
Публикувано: 11 October 2005 - 03:43 PM
Цитат
Това за агенцията е най-лошия вариант и според мене n)

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 11 October 2005 - 04:08 PM
Цитат
И защо трябва да дава излишни пари за съдействието на посредника?Посредника няма да му посредничи безплатно.Владо и без друго не може да си позволи кой знае колко пари за куче,а пък и ти допълнително го агитираш да дава грешни пари.Нямам нищо трудно в това,той самия да си преговаря с развъдника.

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!