Френски булдог
Публикувано: 11 October 2005 - 12:13 PM
Цитат
Значи пращам аз "денгите" за кученце ,родословие и транспорт(има ли друго?),и на някоя дата сядам на летището и чакам.
Каква ми е гаранцията ?
Нямай грижи ...ще пристигне !!!Мойте почти всички са получени така ....това не е ...игра !!! super

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751
Публикувано: 11 October 2005 - 01:05 PM
Цитат
Владимир, здравствуйте!
Родословную суки-матери не знаю, знаю, что она у нее регистровая. Фотографию матери высылаю. Щенки рождены 16 сентября. В помете 3 кобелька, но мне нравится только 1 - яркий, тигровый с белой проточиной на мордочке.
Внимание! "регистровая" родословие на руски значи нашето "бяло родословие". Тоест непълно, без посочени родители. Значи тази женска няма пълно родословие. И нейните бебета могат да участват по изложби но няма да взимат шампионската титла или нещо такова? Това вече Шелти, Блейзи и другите са по-наясно. Но подчертавам че "регистровая" НЕ ОЗНАЧАВА РЕГИСТРИРАНА.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 11 October 2005 - 01:05 PM
Енди ми го пратиха от Чехия с карго компания на която бяха дали инструкции как, кога и с какво да го хранят и поят по време на полета. В договорената цена на кученцето ми влизаше само родословието! Транспорта, клетката и таксите ги договорихме в последствие! Общо транспорта без таксите на летище софия ми излезе 250 евро, което включва в себеси превоза на Енди на 150км до летището, всички транспортни и минтически такси по летище прага, таксата за карго компанията, клетката, декларация и прегледи, и билета разбира се!!!
На летище София: Отидох до карго компанията за която ми бяха пратили пълна информация още от прага, а и за полета включително! Там си платих таксите по каргото 52лв + 10лв за декларация в която написахме че кучето е на стойност 40евро за да не го обмитяват, че тогава работата става дебела!!! Отидох първо при ветеринаря на летище софия за заверка на документите на Енди което струва 1лв, но на мен не ми взеха пари за това - нямах дребни! После отидох до митницата и там ми завериха другите документи за щастие пак без пари! После трябва задължително с кола да се влезе в карго зоната с придружител от карго фирмата превозвач и ти дават кученцето както си е в клетката! Всичко общо като време 3 часа, като пари 62лв. без мито и зоо такса по заверка!
Публикувано: 11 October 2005 - 01:07 PM
Цитат
Цитат
Владимир, здравствуйте!
Родословную суки-матери не знаю, знаю, что она у нее регистровая. Фотографию матери высылаю. Щенки рождены 16 сентября. В помете 3 кобелька, но мне нравится только 1 - яркий, тигровый с белой проточиной на мордочке.
Внимание! "регистровая" родословие на руски значи нашето "бяло родословие". Тоест непълно, без посочени родители. Значи тази женска няма пълно родословие. И нейните бебета могат да участват по изложби но няма да взимат шампионската титла или нещо такова? Това вече Шелти, Блейзи и другите са по-наясно. Но подчертавам че "регистровая" НЕ ОЗНАЧАВА РЕГИСТРИРАНА.
Прав/а си!!! Ето пропуск в знанията и недоглеждане от моя страна! Извинявам се на всички!!! oleeee
Публикувано: 11 October 2005 - 01:11 PM
Регистрово (бяло на български) родословие се издава на кучета, при които напълно всичките предци не са известни. Тоест в родословие на РКФ (Руска Федерация по Кинология) вие или изобщо няма да имате посочени прякори на предците на кучето ви, или полетата ще са попълнени отчасти. Също така регистрово родословие РКФ се издава за някои кучета ако родителите на кучето имат документи от местните клубове.

Публикувано: 11 October 2005 - 01:15 PM
Останах с впечатление че си търсил кученце пет-класа, а не изложбен екземпляр? размисли ли? Щото изложбено кученце се търси по-дълго, с повече парички и трябва да хванеш за консултант някой от познавачите на породата - горещо ти го препоръчвам.

Публикувано: 11 October 2005 - 01:20 PM

Твой приятел вечен ,весел Патиланчо!
Публикувано: 11 October 2005 - 01:32 PM
Не знам ,запалих се по това кученце w) (по точно по родителите му) ,и ако не изкочи още нещо ,смятам като получа снимката му да се ориентирам към финализиране на сделката . super
"Аз казах Хау!" - от Синовете на великата мечка b)
п.с. Яяя станах "специалист"-разбирач cheers ами ще почерпя

Твой приятел вечен ,весел Патиланчо!
Публикувано: 11 October 2005 - 01:57 PM
Особено много харесвам бащата на това кучило! super
Наистина смятам,че кученцата от ТОВА кучило биха били подходящи за Владо,а и незнам дали белите полета в родословието на майката,не биха намалили мааалко цената на кученцата,което е добре!Така че и аз бих казала-давай и успех! super
Но аз имам друг проблем! n)
Цял ден водим полемика с Владо,относно това доколко може да се спортува с френски булдог!А то НЕ МОЖЕ да се спортува с куче,което е от НЕСПОРТНИТЕ породи,със скъсени дихателни пътища,не може да плува и т.н.
Моля ви,приятели...убедете нашия Владо да се откаже да спортува с булдочето,за което се полагат такива усилия да бъде намерено!

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!
Публикувано: 11 October 2005 - 02:06 PM

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751
Публикувано: 11 October 2005 - 02:27 PM
Просто не мога да разбера незнам сигурно аз съм вече много крейзи ........Но да внесеш куче от чужбина с " бяло родословие " та то може да се окаже в последствие с сченячна картичка само n)
Не немога да го приема ouu ouu ouu