Цитат
това означава ли че всички френчита обичат да си похъркват oo ?
И ако е така, за мен е успокоително, защото все пак ни се налага да ходим на работа от време на време s) , колкото и да не ни се иска да я оставяме сама у дома. Дано моята да си похърква и да не и е скучно..
Освен това, струва ми се че си голяма късметлийка, щом Саричка е толкова послушна, нормално е навън да си показва магарийте, нали затова са разходките, за да се налудее на воля super
мале как ми се иска да я гушна !!!
Съвсем определено ВСИЧКИ френчита са доооста поспаливички... oo b) така че-спокойно!Това е една от най-подходящите породи за работещи хора!
Е,отначало няма да е супер-лесно,но това важи за всички породи.
Като цяло,от опит мога да кажа следното: през първите 6-9 месеца,белите и магариите са в къщи! После-обратното...,докато накрая би трябвало да са спокойни и уравновесени навсякъде. По дефиниция това е неспортна,неагресивна порода кучета,за които най-голямото щастие се крие в общуването със стопанина...т.е. френчито може цял ден да спи спокойно,чакайки най-щастливия миг на срещата си със стопанина(стопаните)!Дори разходките не са им толкова любими,колкото на някой други породи...важното за френчито е да е с вас...най-добре в къщи на фотьола(дивана,където и да е...) и да се гушка и поспива сладичко!
Ето една от любимите ми снимки на Сара,полегнала буквално върху мъжа ми oo ...,а изражението и сякаш казва: "Е,точно сега ли намери да ме занимаваш със снимки? bl) "

както и:

Такива "заспали" снимки имам безброй...дори и сега е легнала до мен и спи! w)
За мен лично,едно от най-добрите качества на тази порода е голямото им спокойствие у дома r) ....
Виж навън е друго! d) d)