Френски булдог
Публикувано: 14 October 2005 - 10:28 PM
Публикувано: 14 October 2005 - 10:31 PM
Цитат
victory victory victory ...Супер!
Само дано не вали и да не е супер-студено s) ....иначе сме там към 13,00ч.Дано и Дог да дойде-ще му дам диска със снимките,да ни направи галерията...

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!
Публикувано: 14 October 2005 - 11:32 PM
Публикувано: 15 October 2005 - 12:58 AM
Цитат
Наистина форума е много хубав и ми прави впечатление, че хората тук не се заяждат един с друг както става в повечето.
.......
Здравей отново Беллисима!
Много се радвам,че си сред нас,вече на точното място! Не ми се сърди за менторския тон одеве,просто напоследък се роят дублиращи се теми...вината,за което не е твоя,разбира се!Извини ме и отново-добре дошла сред нас!
Твоята Белла е истинска красавица! w)
На изложбата в София бях и аз,с една приятелка,собственичка на Гонзо(Sparkling Harisson Ford),булдога,който взе второто място в клас Шампиони.Много е възможно да сме се видяли,но не сме се познавали още...Както и да е-изложби тепърва предстоят,а оценката "обещаващ" на твоята красавица,предполага една блестяща изложбена кариера,която я очаква! bravo ...
Относно изложбата,която предстои в Пловдив...Аз няма да ходя s) ...и да искам не бих могла,защото моята Сара е без родословие-взета е директно от хората,стопани на майка и.Тя е хубаво кученце,но не може да участва в изложби...Ако искаш да я видиш-разгледай страниците на нашата тема-има няколко нейни снимки.
Като говорим за снимки...виждам,че нашата приятелка Фурията те е научила как да ги качваш във форума.Това е чудесно-сега можеш да участваш със снимки на Белла и във фотоконкурса на месеца.Там показваме снимки на нашите кучета...има и състезателен характер,но най-хубавото е,че си виждаме кучетата и много им се радваме!
Ох,ами това е за сега...
Между-другото във Варна има страхотни кучета bravo bravo Оттам е взета и моята Сара b)

Публикувано: 15 October 2005 - 10:43 AM
На изложбата в София неможах да остана до края, тъй като бързах да се прибера. Белла беше много изморена и изобщо не бе в кондиция. Пътувахме с влака през ноща, тя нито яде, нито спа и на изложбата вместо да изглежда добре резултата беше друг, а и докато се приберем във Варна беше мъка. След това реанимира цяла седмица. Много жалко, че не сме се познавали преди това. Беше ми малко неприятно, че имаше толкова сладки кучета, а пък аз никой не познавам.
Поради тази причина се чудя дали да подлагам Белла пак на същите изпитания, но този път смятам да пробвам с кола...ако изобщо ходя......направо им се чудя на тези, които водят кучетата си на изложби в чужбина - орден за храброст бих им връчила:) victory
Публикувано: 15 October 2005 - 11:02 AM
Цитат
Ние посещаваме доста изложби в чужбина,даже много повече отколкото в България.Изминали сме хиляди километри с кучетата ни извън границите на България.Това го правим вече три години и кучетата ни свикнаха.Щом отворим колата,те знаят че тръгваме на някъде и ги чака път.Особено спокойно пътуват когато се връщаме от някоя изложба,тъй като са изморени,лягат и заспиват веднага.Малко по-неспокойно пътуват малките на възраст кучета,защото те не са свикнали на този ритъм.Често се случва да тръгваме за изложби в петък,прибираме се в понеделник и на следващия петък пак на път.Това ни се е случвало в продължение на месеци.С течение на времето кучетата свикват и дългите пътувания не са никакъв проблем за тях.Така че,ако и ти мислиш да пътуваш,на кучето ти ще му трябва само малко време и ще свикне.Е,ако пътуваш с него на дълъг път един или два пъти годишно,може би няма бързо да свикне.

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!
Публикувано: 15 October 2005 - 03:36 PM
Публикувано: 15 October 2005 - 03:54 PM
Успех! b)

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!
Публикувано: 17 October 2005 - 11:39 AM
Цитат
ouu ouu ouu .....Въпреки голямото ми желание,аз не успях да стигна дотам...Всички "подстъпи" към нашата полянка бяха затворени,заради маратона на София.Бул."България",по който пътувам от кв.Мотописта(където живея),беше затворен целия,а и от другата страна нямаше начин ouu ...
Отказах се oleeee ...,а и бях закъсняла вече....дано никой не се разкарвал напразно r) и да е имало среща въобще...

Публикувано: 18 October 2005 - 09:02 PM
Доколкото знам няма развъдник и родословните френчита са рядко срещани и взети от различни места по различни начини...т.е. всеки се е "оправял поединично" в търсенето и взимането на френски булдог.

Публикувано: 18 October 2005 - 09:52 PM
Цитат
Да само с английски
Публикувано: 18 October 2005 - 11:08 PM

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 19 October 2005 - 06:07 AM
victoryVVV Еххх Бруте ,добре дошъл на моята гара r)
Не исках да се появявам на бял свят преди да си намеря куче ,че веднага ще ме емнат с въпроси и закачки,ама не мога да те оставя така . s)
Погледни малко по нагоре на тази страница , обявата ще ти извади очите bl) просто питай Дороти oleeee
Ей и не ме забравяй super попитай и за мен super best две са вече ПРОМОЦИЯ!!

Твой приятел вечен ,весел Патиланчо!