Публикувано: 25 October 2005 - 05:19 PM
Ох!
Прибирам се и какво да видя-проблеми с Игнасио! s) ...съжалявам много! s)
Сега, Начо-поред....
Първо-браво,че си го завел в Ита_вет! Убедена съм,че знаят как трябва да се постъпи! По-горе Йорк Анастасия ти е писала,че не се ваксинира куче,което не е АБСОЛЮТНО здраво,и е права...затова ти казах да вземеш всички документи,за да видят в клиниката кой и с какво го е ваксинирал вчера...Щом са му вляли система и са му дали обезпаразитяващ препарат-значи са преценили,най-вероятно,откъде идва по-голямата непосредствена опастност за Игнасио и са се заели да я атакуват!Съвета ми е да не се отказваш и щом са ти казали утре пак да идеш-иди!
Второ-за имуностимулаторите...Мисля,че е хубаво да му даваш нещо такова,но СЛЕД като проблемите се решат и той е напълно здрав!Да не стане някое още по-лошо объркване...знам ли...Не съм ползвала такива препарати за куче,въпреки че и дъщеря ми и аз ги пием редовно,всяка есен...
Относно борсата....дори не ми се коментира! a) Ти,разбира се нямаш никаква вина-не си знаел,както и много от нас,преди да станат потребители в този сайт...,но това е реалността и тя е грозна! a) Кучетата,без значение от породата,взети от борса и/или зоомагазин,най-често са с проблеми,които в много случаи са сериозни!
Между-другото...някой тук беше препоръчал точно това кученце и на Владо(valev)! n) Той го отказа-човека си търси куче от развъдник,с родословие....,но Игнасио за нищо не е виновен! Моля,този който го беше препоръчал да намери начин и да научи повече за това кученце-къде е седяло,колко време,как е гледано,с какво е хранено,давани ли са му някакви препарати и какви....изобщо всичко,което би могло да помогне в клиниката да се ориентират и да му помогнат най-добре! Ясно е,че на собственика на Начо нищо не му казват n) и как иначе,нали са му взели парите....,но има човек от форума,който предложи същото кученце и преди и вероятно може да се добере до информация по собствени канали....освен ако не се е майтапил с Владо като му го е предложил! n)
Поздрави Начо-стискам палци да се подобри състоянието на Игнасио и да си имаме още едно здраво и весело,макар и без родословие,булдоче! super
П.С. Пиши ако има промяна за добро или лошо,моля те!

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!