Френски булдог
Публикувано: 28 November 2005 - 07:35 PM
super Бохко знаех си ,че ще му се оправят ушичките на твоя Арчи. super best .Не се притеснявай за това.
Игнасио е вече на 2 месеца и половина и да ти кажа е станал огромен в сравнение с това което беше преди месец,когато го взехме.
Все едно е друго кученце b)
Публикувано: 28 November 2005 - 08:31 PM
Цитат
Решихме да си вземем това чаровно кученце, защото преди около 2 месеца се разделихме с едно много гальовно куче- добермана Сара. Нея я взехме преди 11 години и дъщеря ми израсна с нея и много я обича,дори не знае че Сара повече никога няма е с нас. 10 дни след като приспахме Сара брат ми донесе една немска овчарка - Арчи.Той беше на 40дни. Милото бебе се разболя и миналата седмица с малката го намерихме умрял. Тя много плака за него и същата вечер в хола намерих един лист на който тя беше написала / в предучилишна е и има огромно желание да пише/ та на листа Галя беше написала : " Никой да не пипа, много е важно.Арчи умря днес следобед."
Цяла вечер седяхме с нея и разглеждахме в Гювеч различни сайтове за кучета, така попаднахме на виртуална борса за кучета там имаше персийски котета, кокери, булонки, мини пекинези и чаровните сладури.Като ги видяхме и двете много ги харесахме и решихме да си вземем един чаровен мъж и да го кръстим Стич, защото много ни заприлича на извънземното създание от анимацията Лило и Стич. Поработихме доста по убеждаването на нашия таткор но най-голямата подкрепа получихме от брат ми, така в събота сутринта отидахме да разгледаме какво има на пазара за животни и там бяха и кученцата от виртуалната борса.От френските булдоци имаше само едно мъжко и едно женско.Дамата която ги продаваше извади женското и го даде на Галя, то се сгуши в нея и тя каза да го вземем, така Мари стана наша и внесе много радост и положителни емоции. Всички у дома много й се радват и я обожават.
Това е нашата история.
Иначе ние сме от Софияра кученцето намерихе във виртуалната борса за кучета в гювеч.
А евентуалния жених е много чаровен super best
Привет Дидка,
Тъжна история, наистина ти съчуствам. Само ти знаеш какво ти е било през това време.
Само мога дa ви пожелая много радости с новото кученце и да ви е живо и здраво.
P.S.
Игнасио е поласкан за милите думи.
Знаеш ли, че май сме ги взели от едно и също място. Разкажи ни повече за Нея какъв цвят е?
Публикувано: 28 November 2005 - 08:35 PM
Публикувано: 28 November 2005 - 08:57 PM
Игнасио наистина е много сладък, а що се отнася до Мари тя изглежда точно като Игнасио, черна е с бяло на вратлето и коремчето, само дето ушичките ни са клепнали. Опитвам се да намеря адреса на сайта или каквото е там, за да мога да кача снимки, макар за сега да не са много хубави, защото тя не мирясва за да може да бъде снимана. Надявам се да мога скоро да кача и снимки. А тези дни ни предстои посещение от чичо доктор.
А иначе Мари много обича да гриска и вече си има играчки две гумени кучета, които Галя и подариредна тока за тенис и една гумена бебешка залагалка. Играе си с всичките и всичките ги разнася. Нощем е спокойнар направили сме й креватче от кашон, защото още не сме намерила подходящо легло.В леглото сам сложила най отдолу една вълнена пеленар после има едно голямо вълнено одеало и върху него има парче кожа от шуба. Снощи спа спокойно цялята нощ, само в събота към 1 се поразлая и се опита да скимти,но бързо се успокои и заспа.
Това сме ние поне за сега r)
Публикувано: 28 November 2005 - 10:13 PM
Иначе много се радвам и за това че кучнцето спи спокоино защото моето се буди през ноща.Напоследак обаче спира r) .Ще чакаме снимки
П.С. А заведи ли го на лекар ?Жалко че я няма "класната" ни за да ти се зарадва и да те подкрепи. Чакамете!
Публикувано: 28 November 2005 - 10:23 PM
Тя ми препоръча много добри доктори за моя Игнасио и съм сигурен, че ще се погрижат най-добре и за Мари.
Клиниката се казва Ита_вет има го точния адрес някъде в този форум .
Успех super best
Публикувано: 28 November 2005 - 10:53 PM
Публикувано: 28 November 2005 - 11:05 PM
Публикувано: 28 November 2005 - 11:41 PM
Публикувано: 29 November 2005 - 02:19 AM
Прикачени файлове
-
DSC_0131.jpg (19.22K)
Брой сваляния: 112
Публикувано: 29 November 2005 - 02:19 AM
Прикачени файлове
-
DSC_0132.jpg (22.42K)
Брой сваляния: 118
Публикувано: 29 November 2005 - 02:26 AM
Прикачени файлове
-
DSC_0133.jpg (24.3K)
Брой сваляния: 114
Публикувано: 29 November 2005 - 02:27 AM
Прикачени файлове
-
DSC_0135.jpg (17.39K)
Брой сваляния: 117
Публикувано: 29 November 2005 - 02:58 PM
http://i31.photobuck...74/S4010062.jpg[/IMG]
Eто ни и нас у дома. Надявам се сега да видите нашето сладурче. b) b)
Публикувано: 29 November 2005 - 10:59 PM
Поздрави на всички
Не се притеснявай за родословието и аз почаках малко за моето, но си го взех:)
Публикувано: 30 November 2005 - 08:21 AM
Пи-арката дето ме хвалише си замина oo ,та затова съм толкова скромен angelpik
Ей Дидка bravo много хубави снимки браво ,да са ти живи и здрави палавниците ,имам ги три броя в нас та знам какво чудо е b) Прочетох и историята ти w) трогна ме , но важното е че има хепи енд super best
Игнасио и Арчи ,ако това ще ви успокой ,нашите ушички изобщо нямат намерение да се вдигнат b) (имам предвит на Каспър ,а моите по стандарт са клепнали) l)

Твой приятел вечен ,весел Патиланчо!