Dog.bg Форуми : Френски булдог

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (159 Страници) +
  • « Първа
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Френски булдог

#981 Потребителят е офлайн   Raya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 June 2006 - 01:11 PM

Цитат

Клас !  1super

У нас нет французкие булдоги с родословие. На виставки бивают руские или из Сербии - там порода популярная. У нас ест много фанатов, думаю, что скоро будет класние собаки и в Болгарии.

У вас ето порода популярная ?

Да, французские бульдоги достаточно популярны.
Мама этих щенков Чемпионка Израйля и России. А второй мой бульдожка на последней Международной выставке
( 13/05/06 ) получил CW, BJ, BD, BOB, Best in Group - 3

http://www.petnet.co.il/

http://www.dog.ru/in...=show&id=299518

Прикачени файлове

#982 Потребителят е офлайн   Didk0 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 12 June 2006 - 02:26 PM

имам един въпрос много важен трябва ли да се отреже опашката на френския булдог !!! в магазина кадето го купих ми казаха не един ветеринар ми каза не днес втори ми каза че преди са се режели но в нашата страна вече е забранено да се режат и опашки и уши !!! КАЖЕТЕ КАКВО ДА ПРАВЯ ?!

#983 Потребителят е офлайн   Raya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2006 - 03:41 PM

Цитат

имам един въпрос много важен трябва ли да се отреже опашката на френския булдог !!! в магазина кадето го купих ми казаха не един ветеринар ми каза не днес втори ми каза че преди са се режели но в нашата страна вече е забранено да се режат и опашки и уши !!! КАЖЕТЕ КАКВО ДА ПРАВЯ ?!

Если я правильно поняла Ваш вопрос, то скажу, что по стандартам всех стран породам английский и французский бульдог не купируются ни уши, ни хвосты. Если собака с купированными ушами или хвостом приходит на выставку, она дисквалифицируется.

#984 Потребителят е офлайн   MeeLa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2006 - 04:01 PM

Цитат

ако си взел куче, което поне малко да прилича на френски булдог, то то би следвало да е родено без опашка

на френските булдоци не се купират нито ушите, нито опашките, особеност при опашките е, че трябва да са извити като тирбушон, което си личи от самото раждане на кутрето

не режи нищо, булдоците трудно понасят упойките и дишането по време на операция, това крие риск за живота му! bash bash bash

#985 Потребителят е офлайн   Didk0 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 12 June 2006 - 06:22 PM

Меела благодаря за инфомацята кучето е с точно такава тирбушонеста опашка , вече ми беше писнало всеки да си казва различното мнение исках да го чуя и от нормални хора че трябва да си остани така всеки които си няма нищо на идея казва реже се а жетеринарите и развъдника казват не се oleeee

#986 Потребителят е офлайн   MeeLa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 June 2006 - 09:22 AM

b) ама ти ако започнеш да слушаш всички и да попиваш техните мнения, незнам докъде ще я докараш cl)

слушай само докторите и кучето де l) d)

#987 Потребителят е офлайн   Didk0 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 June 2006 - 12:40 PM

олее не знам от каде да започна от вчера се разхождаме вече със зверчето в началото толкова се опъваше че въобще се чудих кога ще тръгне в пътя страх го е от асансиора ОК взимам го в раце , на 1вата разходка много се опъваше ОК , разбран човек съм и това му прощавам ама хора МОЛЯ ВИ кажете ми как да го накарам да си свърши работата навънка не може всеки път да си я върши около 5 минути след като се бриберем у дома ... засега и това го разбирам защото все още е бебе ... значи всяка сутрин към 6 си върши голямата нужда днеска е 2ри ден с разходки и се успах ама от утре навивам будилника и още от 5.30 ще сме вънка но ако някои е успял да създаде някакъв добър режим нека ми го каже моля му се имам куче за 1ви път в апартамента ... (имал съм и преди но тогава беше в къща и не съм имал тези проблеми )

#988 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 June 2006 - 12:55 PM

Абе Didk0, дай му малко време на това същество да свикне с новостите навън worthy Питаш ли го него - как се шашка?
Когато започне да се радва на разходките ще си върши и работата навън 1super

#989 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 13 June 2006 - 01:05 PM

И като се шашка не го вземай на ръце! Искаш ли цял живот да се гушкате в асансьора? Показвай му, че нищо не е станало и всичко е нормално.
Интересно нещо сме това хората. Пълним гащите години наред, а от едно куче искаме да е програмирано щом излезе от вратата да знае какво се иска, нищо, че е на няколко човешки месеца. И че на първите разходки се чувства като ударено с чук по главата.
На 5 месеца (ориентировъчно) ще спре да цапа у дома веднъж завинаги.

#990 Потребителят е офлайн   Didk0 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 June 2006 - 01:15 PM

еи хора имате право то все още е бебе може би му трябва доста време за да свикне с новият свят които го заобикаля ... а за асансиора ще започна да го подръпвам че да флиза сам , а иначе навънка мисля че се чувства доста добре особено по полянките заиграва се по разни цветчета и други там екстрички ...

#991 Потребителят е офлайн   Raya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 June 2006 - 01:40 PM

Цитат

http://www.petnet.co.il/

Жми на [img src=http://b.foto.radikal.ru/0606/fbe88a36b93d.gif], потом на [img src=http://b.foto.radikal.ru/0606/fbe88a36b93d.gif]

Объяснение

#992 Потребителят е офлайн   Raya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 June 2006 - 03:44 PM

[quote name='Raya' date='Jun 14 2006, 01:40 PM'] [quote name='Raya' date='Jun 12 2006, 01:11 PM']

</a>

Объяснение [/QUOTE]
Не знаю, как убрать предыдущее своё сообщение (?)

[url=http://www.petnet.co.il/]http://www.petnet.co.il/

Жми на 1 картинку, а потом на 2

Прикачени файлове

• Прикачен файл  Pets_1.gif (1.16K)
    Брой сваляния: 83

#993 Потребителят е офлайн   Raya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 June 2006 - 03:49 PM

[quote] [quote name='Raya' date='Jun 14 2006, 01:40 PM'] [quote name='Raya' date='Jun 12 2006, 01:11 PM']

</a>

Объяснение [/QUOTE]
Не знаю, как убрать предыдущее своё сообщение (?)

[url=http://www.petnet.co.il/]http://www.petnet.co.il/

Жми на 1 картинку, а потом на 2 [/quote]
2 картинка

Прикачени файлове

#994 Потребителят е офлайн   Didk0 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 14 June 2006 - 11:24 PM

маико хора много ми дожаля днеска ама му опънах един шамар s) зверчето взе че ме облиза като сам заспал ама така здравата и то по устата а аз сам заспал и и се стреснах като станах му опънах един здеавичък шамар по дупето после много ми дожаля защото нали всички казват че тяхното близане са нашите целувки ... и тои взе че утиде на другия краи на леглото .... направо ми се къса сарцето oleeee чудя се как да му се реванширам като така или иначе не съм го лишил от нищо през 3-4 дена му копувам играчки кокали солетки копувам му постоянно бисквити с витамини калции и всякакви глезотиики не го бия естествено ама сега просто се стреснах бях супер ядосан и не знаех какво правя s)

#995 Потребителят е офлайн   valev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 June 2006 - 08:58 AM

bl) Didk0 смятам ,че е най -добре в "море от любов" да го поканиш 1super

Хората са казали "удари дупе,да не биеш г.." b) Не е желателно да се качва на леглото ти ,трябва да си знае мястото.

п.п. м/у другото как се казва клетото хайванче??
User's Signature

Твой приятел вечен ,весел Патиланчо!

#996 Потребителят е офлайн   Didk0 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 June 2006 - 11:53 PM

Валев абе и аз кат са размислих реших че сам постъпил добре ... маи трябва да сам по твърд с него все пак от 2 шамара нищо няма да му стане а и аз не се отпускам като го удрям ;)

#997 Потребителят е офлайн   valev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2006 - 07:29 AM

Цитат

Валев абе и аз кат са размислих реших че сам постъпил добре ... маи трябва да сам по твърд с него все пак от 2 шамара нищо няма да му стане а и аз не се отпускам като го удрям ;)

b) Хаххахахахха абе Didk0 аз пък като се замисля си спомням ,че ти само заради един шамар се тревожеше ,сега излиза че са два oleeee надявам се все пак ,че хайвана все още се радва на добро здраве l)

п.п.Ама явно съм много рус oleeee така и не разбрах как се казва кученцето.
User's Signature

#998 Потребителят е офлайн   Didk0 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 16 June 2006 - 08:31 AM

оо Валев батко супер е тои ама са чудя с тжа неговото хапане аз колко ли ще издуържа ... за море от любов не знам ама мисля скоро да забегна от нас и като сам уверен че е навърщил 7 8 месеца и е спрял да хапе да го поканя в имащ поща !!!

#999 Потребителят е офлайн   valev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2006 - 09:29 AM

b) Хаххахаха Didk0 Уан Кеноби не бой се "силата е с теб" super best
в тоя ред на мисли ,сетих се за един стар виц:
"В голям супермаркет влиза сляп човек с куче-водач. Застава в средата
на магазина и започва да върти горкото животно над главата си - подобно перка на вертолет. Озадачен, към него се приближил един от
продавачите и припряно попитал:
- Извинете, не мога ли да ви помогна с нещо?
- Разбира се...отговорил човекът...само нека първо да поразгледам..." cheers
User's Signature

#1000 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 16 June 2006 - 11:57 AM

Didk0,
Малкото кученце търси близост, то е като бебе ... иска да е до големите, да е с теб, да ти покаже колко те обича. Тук вече е твоето решение за възпитание - Ти си този, който трябва да възпитава, да показва кое е позволено и кое не. Възпитанието трябва да започне от първия ден, час, в който бебето е с теб. Бавно и търпеливо да изграждаш навици и привички, които да улеснят не само теб, а и кучето.
Взел ли си му кокълчета или други играчки ? Трябва и е хубаво да има и свой кът, свое място, което да му е любимо и където да си почива.

• (159 Страници) +
  • « Първа
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни