Френски булдог
Публикувано: 27 April 2008 - 06:45 PM
Мерси , мерси , да ви се връща :wub:

Днес надушихме един заек , ама са ни къси краката ;D , но преди да побегне заека ни гледа поне една минута(сигурно се чудеше това да не е някоя зайка ;D) , жалко че като трьгнах да се извьртам за да ги снимам двамата, побягна.

Днес надушихме един заек , ама са ни къси краката ;D , но преди да побегне заека ни гледа поне една минута(сигурно се чудеше това да не е някоя зайка ;D) , жалко че като трьгнах да се извьртам за да ги снимам двамата, побягна.
Публикувано: 27 April 2008 - 08:51 PM
Chiita Честито за малката,видях я на живо е още по красива,много радост да ти носи и занапред :wub:

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 28 April 2008 - 03:40 PM
Дай боже и повече :wub:

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 28 April 2008 - 10:31 PM
Райна и Feofaniya Dе Shantelle, девочки, МОЛОДЦЫ!!!
В 9 месяцев получить ВОВ!
!!!
ПОЗДРАВЛЯЕМ С ПОБЕДОЙ!!!
Желаем Райне и Фифе удачной карьеры и больших побед на многочисленных выставках!
В 9 месяцев получить ВОВ!

ПОЗДРАВЛЯЕМ С ПОБЕДОЙ!!!
Цитат
Мерси , мерси , да ви се връща :wub:

Желаем Райне и Фифе удачной карьеры и больших побед на многочисленных выставках!
Публикувано: 29 April 2008 - 10:49 AM
Рениииииииии честито и от нас с Гиги и Кая,отук на татък желая само победи :->) :->) :->),и ние да се похвалим Гиги в неделя спечели първата си купа на конкурса за подрастващи-голяма кокуренция беше,а Кая взе купите за победител на порода и от двата дена купите за ветеран!!!
Извинете че пиша за мопс и за нок но съм много щастлива дано не ми се сърдите!
Апропо Фифа каде го намери тоз заек ;D :zaek:
:->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->)
Извинете че пиша за мопс и за нок но съм много щастлива дано не ми се сърдите!
Апропо Фифа каде го намери тоз заек ;D :zaek:
:->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->)
Публикувано: 29 April 2008 - 01:51 PM
Анииии чухме, чухме , че сте обрали купите :->)в неделя !Гиго го заслужава !
А , аз много се радвам и за Кая , да изкараш куче -ветеран си е смелост и един жест кьм тях , толкова години предано са ни служили и са ни радвали :yahoo:
А заека, го засичаме за втори пьт ;DИмаме една горичка сьвсем близко до нас , в която в този период на годината е много приятно да се разхождаш.
А , аз много се радвам и за Кая , да изкараш куче -ветеран си е смелост и един жест кьм тях , толкова години предано са ни служили и са ни радвали :yahoo:
А заека, го засичаме за втори пьт ;DИмаме една горичка сьвсем близко до нас , в която в този период на годината е много приятно да се разхождаш.
Публикувано: 01 May 2008 - 12:49 PM
Цитат
Анииии чухме, чухме , че сте обрали купите :->)в неделя !Гиго го заслужава !
Е айде третия път като го засечете се направи на папарак и ги наснимай двамата :yahoo:!!!
Ама трябва да си светкавична като Холивудски папарак ;D