Френски булдог
Публикувано: 04 May 2008 - 10:29 PM
Анри вече го няма.
Мъника не успя да се радва на живота.Надявам се там където е да е най-щастливия.
Защо лекарите никога не са виновни?!Кажете защо?Толкова ли е трудно да признаеш?!И тези почивни дни!
Когато го погребвахме се появи дъга,но не цяла,а отиваща право в небето.Това беше пътеката му към по хубав и добър свят......
Мъника не успя да се радва на живота.Надявам се там където е да е най-щастливия.
Защо лекарите никога не са виновни?!Кажете защо?Толкова ли е трудно да признаеш?!И тези почивни дни!
Когато го погребвахме се появи дъга,но не цяла,а отиваща право в небето.Това беше пътеката му към по хубав и добър свят......
Публикувано: 04 May 2008 - 10:50 PM
О!!! Много съжалявам! Искрено Ви съчуствам, защото знам какво е... :'( Приемете най-искрените ми съболезнования!

Ели Баранова - Sari4ka, в момента собственик на Adonis Of Angel's Staff
и свидетел на всичко в т.нар. "българска кинология" от 2005-та година насам.
Публикувано: 04 May 2008 - 11:02 PM
Моите съболезновония!!!!!!
Много съжалявам за Анри :'(
Много съжалявам за Анри :'(
Публикувано: 05 May 2008 - 02:43 PM
Искрено съжалявам :'(.Дано там където е сега Анри тича на воля радостен и щаслив,а за вас мили хора остават да ви топлят хубавите спомени за този красавец!Знам че мъката е неуписуема болката от това че го няма е жестока но мислете за него така сякъш се намира на по добро място,щаслив и закачлив тича на воля из красиви зелени поля обагрени с полски маргаритки!
Поднасям най искрени съболезнования.
Поднасям най искрени съболезнования.
Публикувано: 09 May 2008 - 01:34 AM
Цитат
Sajliavam za Arni :'(
Цитат
Току що разбрах !
Моите най-сърдечни съболезнования!
Мариана
Моите най-сърдечни съболезнования!
Мариана
Anri , сочувствуем Вашему горю и соболезнуем

И мы три дня назад простились с нашим любимым другом - собако - котом Филей

И мы, каждый в своё время, уйдём к родным и близким, к любимым нашим четвероногим, которые дождутся нас
за радугой...

Публикувано: 13 May 2008 - 09:21 AM
Здравейте, аз същи имам фр булдог-тигров. Прекрасно куче-послушно, вярно и умно. Още от малък започна да ходи по нужда навън и до сега нямам никакви проблеми. Дори като сменихме жилището продължи да ходи навън. Невинаги хърка, много е спокоен и същевременно игрив. Навън тича като луд, но и ме следи с поглед къде съм, за да не се изгуби. Много съм доволна от избора си.