Dog.bg Форуми : Френски булдог

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (159 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Френски булдог

#141 Потребителят е офлайн   drav4o Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 September 2005 - 07:48 PM

Може ли помощ с малко инфо. Интересува ме от къде мога да купя по-голямо количество храна Canin Royal Medium Junior (пакет) и долу-горе как вървят (колко кг в пакет - на каква цена).
Засега купувам от едно магазинче, което е близо до работата ми а там килото е 9 лв., а предполагам при по-голямо количество излиза по-евтино...
Благодаря предварително b)

#142 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2005 - 09:22 PM

Здрасти drav4o...обикновено Роял канин медиум джуниър(нали за тази храна говорим?) е на цени 7.10,7.30лв.,9лв. ми се струват доста n) .Иначе аз купувам обикновено по около 2 кг. и ги държа в кутия,за да не изветряват,пък и така не ми заемат много място...Иначе има и на пакети,но за съжалени незнам какви разфасовки са.Предлагам ти да си намериш магазин с по-нормална цена на храната и да си купуваш по 2-3 кг.,защото представяш ли си ако му купиш примерно 10 кг. колко време ще ге яде....Храната като седи дълго време отворена губи част от качествата си.
Иначе ако чуя нещо за склад на едро-непременно ще пиша тук r)

П.С. Митко,ти прочете ли ми поста за храната? Ако не си,аз пак да си кажа-Френския булдог е от СРЕДНИТЕ породи,независимо,че е в долнота граница като килогроми в зряла възраст.Минете на Р.К.МЕДИУМ ДЖУНИЪР и си поискай от магазина брошура(безплатни са!) където е описано колко грама на ден трябва да яде кучето в различните си възрасти,спрямо теглото му в зряла възраст.
User's Signature

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!

#143 Потребителят е офлайн   boxer4eto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2005 - 10:26 PM

оооооооо голяма сладурана е ауууу ще я изям w) w) w) w) w) w) w)
User's Signature

Ако искаш верен приятел вземи си куче!

#144 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2005 - 11:55 PM

boxer4eto...ако имаш предвид Сара-благодаря! w)

Приятели,порових се в мрежата и искам да ви покажа малко снимки на малки булдочета-бебета от някой от най-реномираните развъдници на породата...така като си търсите булдоче,ще имате предвид как трябва да изглежда то като малколправя това,защото породата е доста рядка у нас и много малко хора наистина знаят за какво става въпрос.
Пожелавам успех в търсенето на всички,които в момента търсят и на всички бъдещи притежатели и фенове на тази великолепна порода!
Ето и снимките на бебоците...всички кученца са от големи развъдници с впечатляващи родословия.... w)

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

А това е любимата ми окраска...В Бг.за съжаление няма s) :

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

...и накрая-две снимки на шампиони! Пожелавам ви вашите бъдещи кученца да изглеждат така,като порастнат! bravo bravo bravo

Качена снимка

Качена снимка

Е..ами това е! хората са постигнали много с нашата любима порода,но никога не е късно ние да направим каквото можем тук в България,нали b)
User's Signature

#145 Потребителят е офлайн   valev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 September 2005 - 08:04 AM

angel EEEEEEEEEEEE r) ето това е което искам! Браво! Сеага ако ми кажеш и колко струва и как да си го прекарам до тук (особено това последното което и на теб ти хареса) ще ти бъда много благодарен b)
User's Signature

Твой приятел вечен ,весел Патиланчо!

#146 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 September 2005 - 10:37 AM

Цитат

angel EEEEEEEEEEEE r) ето това е което искам! Браво! Сеага ако ми кажеш и колко струва и как да си го прекарам до тук (особено това последното което и на теб ти хареса) ще ти бъда много благодарен b)

Не знам!!!!!
Снощи прерових един куп сайтове за френски булдоци-кой от кой по-красиви като оформление и богати на снимки и текст......но ЦЕНИ НЯМАШЕ НИКЪДЕ a) a) a) ,поне да се ориентира човек n) ...
Навсякъде дадени телефони и имейли за връзка,което ме навежда на мисълта,че цената може и да не е фиксирана и за всички кученца да е еднаква,и можеш да я разбереш едва след като влезенеш в контакт с развъдника...В някой много реномирани развъдници(не само за французойчета) се провеждат и проучвания дали можеш да се грижиш както трябва за тяхно кученце.Познавам хора,които платиха кучетата си скъпо и на това отгоре ги чакаха дълго време s) ...накрая обаче се сдобиха с великолепни кучета от техните си породи bravo .
Така че не е лесно...,но си заслужава ако решиш, че можеш да жертваш повечко пари и можеш да чакаш( ей това последното за мен беше непосилно ouu) b)

П.С Какво стана с кученцето от снимката...не даваш никакво инфо за него bl) bl)
User's Signature

#147 Потребителят е офлайн   valev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 September 2005 - 10:44 AM

Здравей,намерих сайта и веднага им писах (дано да знаят български b) ) много ми хареса този сладур , по мои сметки е някъде към 4-5 мес .
Цената и за мен е от значение s)
User's Signature

#148 Потребителят е офлайн   valev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 September 2005 - 10:53 AM

П.С. За кученцето от снимката още нямам отговор от магазина ,пък и се влюбих в това което ми даде.
User's Signature

#149 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 September 2005 - 10:59 AM

Цитат

Здравей,намерих сайта и веднага им писах (дано да знаят български b) ) много ми хареса този сладур , по мои сметки е някъде към 4-5 мес .
Цената и за мен е от значение s)

А ! bravo bravo на теб...бързо действаш! Ей,...ако стане и аз съм помогнала поне малко за това...ще бъда СУПЕР ЩАСТЛИВА!!!!! b)
Дано ти отговорят - ще ме държиш в течение ,нали? w)
User's Signature

#150 Потребителят е офлайн   valev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 September 2005 - 11:02 AM

Както вече казах ,всичко до тук е изцяло благодарение на теб b) .
User's Signature

#151 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 September 2005 - 11:06 AM

Цитат

Както вече казах ,всичко до тук е изцяло благодарение на теб b) .

Е w) ,благодаря много за доверието!
Ще се радвам да се запознаем и лично,както и ще се радвам много,като те видя с булдоче на ръце! b) ....наистина са прекрасни кучета! Сара е петото ми куче,но откакто я имам съм тотално влюбена в породата и не мисля,че някога бих взела куче,различно от френски булдог! b)
Затова се опитвам да помагам,според силите си,и на други хора да имат такова съкровище в къщи!
User's Signature

#152 Потребителят е офлайн   valev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 September 2005 - 11:22 AM

Цитат

Хора дайте някой коментар на сайта който препоръчвам!!!!!!!!! angel

Ей много хубав е този сайт,смятам че кучето ще изглежда много по добре от стопанина b)
User's Signature

#153 Потребителят е офлайн   Saffari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 September 2005 - 03:03 PM

Цитат

Цитат

Хора дайте някой коментар на сайта който препоръчвам!!!!!!!!!  angel

Ей много хубав е този сайт,смятам че кучето ще изглежда много по добре от стопанина b)

l) l) l) l) l) d) - готини работи има!!! w)

#154 Потребителят е офлайн   drav4o Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 September 2005 - 06:20 PM

valev не искам да те обезкуражавам n) но кученцата от реномирани развъдници са доста скъпички, понякога сумата е и повече от 3 цифри ;) Не знам все пак колко си готов да дадеш, но ако искаш наистина хубаво кученце трябва да се бръкнеш, не че не си струва де...

#155 Потребителят е офлайн   valev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2005 - 08:12 AM

ШШШШШШШШШШТ,да не те чуе дявола b)
Шегата настрана,Дравчо ти се оказа прав ,получих писмо от СССР в което ми съобщиха ,че моето кученце е 850 ЕВРО(какво стана с добрите стари рубли ? ) без транспорта s) . oo
И сега съм шах.
User's Signature

#156 Потребителят е офлайн   jojko Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 14 September 2005 - 07:58 PM

Лелееееееееее . . . Не съм влизал във форума от десетина дена и я виж ти колко нови фенове и фенки на породатаb)
Много ми е драго cheers
Саричка, на 18-ти сме там. И Фрик също d) Тръпне от нетърпение да се запознае с бъдещата се жена w) Цял ден стои пред огледалото и се суети w)

Между другото качих му нови снимки в албума.
Засега чао от нас и до неделя b)

#157 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2005 - 08:58 PM

Здравейте jojko и Фрик! b)
Виждате ли колко популярна стана нашата порода b) b) ...колко нови приятели имаме-СУПЕР!!! b)
Срещата на 18-ти и ние я чакаме с огромно нетърпение! Саричка вчера навърши годинка и иска да почерпи с кучешки бисквитки,иска и да се запознае най-сетне с този красавец Фрик! w) b) Така че-там сме,неделя 13.30 на полянката между х-л Хилтън и гарнизонното стрелбище...Доскоро! b)
User's Signature

#158 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2005 - 09:09 PM

Цитат

ШШШШШШШШШШТ,да не те чуе дявола b)
Шегата настрана,Дравчо ти се оказа прав ,получих писмо от СССР в което ми съобщиха ,че моето кученце е 850 ЕВРО(какво стана с добрите стари рубли ? ) без транспорта s) . oo
И сега съм шах.

valev....очаквах нещо подобно,но чак пък 850 евро,без транспорта bl) bl) bl) bl)
Поговорих с хора,които са внасяли кучета в Бг.(от други породи) и те ми казаха,че може би може да се намери качествено булдоче в Сърбия...
Ще продължа да питам и да се ослушвам,а вие може да проучите идеята за Сърбия.. r)
User's Signature

#159 Потребителят е офлайн   valev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 September 2005 - 10:08 AM

Здравей Саричка и всички братя и сестри от форума,м/у инсултите и инфарктите причинени ми от тези цениlove ,все пак намерих сили да ви пиша b) Благодаря за съвета ,и аз подучух че братята сърби са по хуманни в това отношение. Обаче намерих един много полезен руски сайт с цени и информация за развъдници,и така се почна една кореспонденция (аз колкото знам руски ,те колкото знаят български ) bl)
Я кажете на това събиране какво ще правите ,нещо като изложба ?
Ей ако има нещо за мен да не ме забравите !!!! Саричка на теб разчитам,не държа да има родословно дърво с имената на 30 баби,ама поне на фр.булдог да мяса b)
User's Signature

#160 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 September 2005 - 11:48 AM

valev...на събирането ходим на поляната(между х-л Хилтън и гарнизонното стрелбище),пускаме кучетата да тичат на воля,а ние излизаме от анонимността на никовете си от форума и си бъбрим на воля,докато кучетата си играят около нас.... l) l) l) Това е в общи линии-никакви изложби,никакви конкурси(макар,че има и някой такива идеи),абсолютно неформална и приятелска атмосфера! Нищо задължително,разбира се,но ако можеш ела да се запознаем(13.30ч.в неделя) r) ...
И ни дръж в течение,какво става с твоята кореспонденция...ако имаш нужда от помощ за чуждите езици-пиши във форума,ще се намери кой да ти помогне,сигурна съм,защото тук има хора с голям опит при кореспонденцията с различни развъдници... r)
Успех!
А,само да добавя,че ако вземеш качествен булдог с голямо и богато на титолувани предци,родословие,ще трябва да се замислиш сериозно за участитето му на изложби...,а това иска и време и пари! Иначе е чудесно-хора,които участват и печелят титли от ранга европейски шампион(с друга порода),са ми казвали,че веднъж почнеш ли да ходиш по изложби...спиране няма,става страст за цял живот!
Ако обаче,твоето ежедневие не е подходящо за това(тези изложби са почти всеки уикенд),тогава пиши на хората от развъдника,че искаш кученце за домашен любимец.То пак ще е хубаво,но няма да има данни за шампион-нещо,което обикновени хора като нас трудно могат да разберат...Моята Сара ,например е доста висока...изчетох международните стандарти на породата и се поуспокоих-няма ограничения за височината,ако е спазена пропорцията на тялото и не надвишава максималното позволено тегло...,но заради това тя никога не би станала шампион! Шампион или не-тя е нашата голяма любов w) и е прекрасна!
Така че като търсиш кучето си дай сметка за тези неща-от друга страна сега имаш шанс да си вземеш изложбено куче и да тръгнеш по изложби с него,което както ти писах е голяма тръпка!
Успех пак и чакаме новини r)
User's Signature

• (159 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни