Френски булдог
Публикувано: 12 September 2005 - 07:48 PM
Засега купувам от едно магазинче, което е близо до работата ми а там килото е 9 лв., а предполагам при по-голямо количество излиза по-евтино...
Благодаря предварително b)
Публикувано: 12 September 2005 - 09:22 PM
Иначе ако чуя нещо за склад на едро-непременно ще пиша тук r)
П.С. Митко,ти прочете ли ми поста за храната? Ако не си,аз пак да си кажа-Френския булдог е от СРЕДНИТЕ породи,независимо,че е в долнота граница като килогроми в зряла възраст.Минете на Р.К.МЕДИУМ ДЖУНИЪР и си поискай от магазина брошура(безплатни са!) където е описано колко грама на ден трябва да яде кучето в различните си възрасти,спрямо теглото му в зряла възраст.

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!
Публикувано: 12 September 2005 - 11:55 PM
Приятели,порових се в мрежата и искам да ви покажа малко снимки на малки булдочета-бебета от някой от най-реномираните развъдници на породата...така като си търсите булдоче,ще имате предвид как трябва да изглежда то като малколправя това,защото породата е доста рядка у нас и много малко хора наистина знаят за какво става въпрос.
Пожелавам успех в търсенето на всички,които в момента търсят и на всички бъдещи притежатели и фенове на тази великолепна порода!
Ето и снимките на бебоците...всички кученца са от големи развъдници с впечатляващи родословия.... w)

А това е любимата ми окраска...В Бг.за съжаление няма s) :

...и накрая-две снимки на шампиони! Пожелавам ви вашите бъдещи кученца да изглеждат така,като порастнат! bravo bravo bravo

Е..ами това е! хората са постигнали много с нашата любима порода,но никога не е късно ние да направим каквото можем тук в България,нали b)

Публикувано: 13 September 2005 - 10:37 AM
Цитат
Не знам!!!!!
Снощи прерових един куп сайтове за френски булдоци-кой от кой по-красиви като оформление и богати на снимки и текст......но ЦЕНИ НЯМАШЕ НИКЪДЕ a) a) a) ,поне да се ориентира човек n) ...
Навсякъде дадени телефони и имейли за връзка,което ме навежда на мисълта,че цената може и да не е фиксирана и за всички кученца да е еднаква,и можеш да я разбереш едва след като влезенеш в контакт с развъдника...В някой много реномирани развъдници(не само за французойчета) се провеждат и проучвания дали можеш да се грижиш както трябва за тяхно кученце.Познавам хора,които платиха кучетата си скъпо и на това отгоре ги чакаха дълго време s) ...накрая обаче се сдобиха с великолепни кучета от техните си породи bravo .
Така че не е лесно...,но си заслужава ако решиш, че можеш да жертваш повечко пари и можеш да чакаш( ей това последното за мен беше непосилно ouu) b)
П.С Какво стана с кученцето от снимката...не даваш никакво инфо за него bl) bl)

Публикувано: 13 September 2005 - 10:59 AM
Цитат
Цената и за мен е от значение s)
А ! bravo bravo на теб...бързо действаш! Ей,...ако стане и аз съм помогнала поне малко за това...ще бъда СУПЕР ЩАСТЛИВА!!!!! b)
Дано ти отговорят - ще ме държиш в течение ,нали? w)

Публикувано: 13 September 2005 - 11:06 AM
Цитат
Е w) ,благодаря много за доверието!
Ще се радвам да се запознаем и лично,както и ще се радвам много,като те видя с булдоче на ръце! b) ....наистина са прекрасни кучета! Сара е петото ми куче,но откакто я имам съм тотално влюбена в породата и не мисля,че някога бих взела куче,различно от френски булдог! b)
Затова се опитвам да помагам,според силите си,и на други хора да имат такова съкровище в къщи!

Публикувано: 13 September 2005 - 06:20 PM
Публикувано: 14 September 2005 - 08:12 AM
Шегата настрана,Дравчо ти се оказа прав ,получих писмо от СССР в което ми съобщиха ,че моето кученце е 850 ЕВРО(какво стана с добрите стари рубли ? ) без транспорта s) . oo
И сега съм шах.

Твой приятел вечен ,весел Патиланчо!
Публикувано: 14 September 2005 - 07:58 PM
Много ми е драго cheers
Саричка, на 18-ти сме там. И Фрик също d) Тръпне от нетърпение да се запознае с бъдещата се жена w) Цял ден стои пред огледалото и се суети w)
Между другото качих му нови снимки в албума.
Засега чао от нас и до неделя b)
Публикувано: 14 September 2005 - 08:58 PM
Виждате ли колко популярна стана нашата порода b) b) ...колко нови приятели имаме-СУПЕР!!! b)
Срещата на 18-ти и ние я чакаме с огромно нетърпение! Саричка вчера навърши годинка и иска да почерпи с кучешки бисквитки,иска и да се запознае най-сетне с този красавец Фрик! w) b) Така че-там сме,неделя 13.30 на полянката между х-л Хилтън и гарнизонното стрелбище...Доскоро! b)

Публикувано: 14 September 2005 - 09:09 PM
Цитат
Шегата настрана,Дравчо ти се оказа прав ,получих писмо от СССР в което ми съобщиха ,че моето кученце е 850 ЕВРО(какво стана с добрите стари рубли ? ) без транспорта s) . oo
И сега съм шах.
valev....очаквах нещо подобно,но чак пък 850 евро,без транспорта bl) bl) bl) bl)
Поговорих с хора,които са внасяли кучета в Бг.(от други породи) и те ми казаха,че може би може да се намери качествено булдоче в Сърбия...
Ще продължа да питам и да се ослушвам,а вие може да проучите идеята за Сърбия.. r)

Публикувано: 15 September 2005 - 10:08 AM
Я кажете на това събиране какво ще правите ,нещо като изложба ?
Ей ако има нещо за мен да не ме забравите !!!! Саричка на теб разчитам,не държа да има родословно дърво с имената на 30 баби,ама поне на фр.булдог да мяса b)

Твой приятел вечен ,весел Патиланчо!
Публикувано: 15 September 2005 - 11:48 AM
И ни дръж в течение,какво става с твоята кореспонденция...ако имаш нужда от помощ за чуждите езици-пиши във форума,ще се намери кой да ти помогне,сигурна съм,защото тук има хора с голям опит при кореспонденцията с различни развъдници... r)
Успех!
А,само да добавя,че ако вземеш качествен булдог с голямо и богато на титолувани предци,родословие,ще трябва да се замислиш сериозно за участитето му на изложби...,а това иска и време и пари! Иначе е чудесно-хора,които участват и печелят титли от ранга европейски шампион(с друга порода),са ми казвали,че веднъж почнеш ли да ходиш по изложби...спиране няма,става страст за цял живот!
Ако обаче,твоето ежедневие не е подходящо за това(тези изложби са почти всеки уикенд),тогава пиши на хората от развъдника,че искаш кученце за домашен любимец.То пак ще е хубаво,но няма да има данни за шампион-нещо,което обикновени хора като нас трудно могат да разберат...Моята Сара ,например е доста висока...изчетох международните стандарти на породата и се поуспокоих-няма ограничения за височината,ако е спазена пропорцията на тялото и не надвишава максималното позволено тегло...,но заради това тя никога не би станала шампион! Шампион или не-тя е нашата голяма любов w) и е прекрасна!
Така че като търсиш кучето си дай сметка за тези неща-от друга страна сега имаш шанс да си вземеш изложбено куче и да тръгнеш по изложби с него,което както ти писах е голяма тръпка!
Успех пак и чакаме новини r)