Френски булдог
Публикувано: 01 September 2008 - 09:33 AM
След последния ти пост се видя най-вече твоя умствен багаж колко е . Мисля , че до тук беше разговора ни с теб .За страници изписано от теб нито едно градивно предложение , нито една силна аргументация . Разбрахме , че си обиден , че кучето ти не било с родословие , само че никой тук не е виновен за това !
Защо сме против , нерегламентираното развьждане и купуването на кучета от зоомагазини , борси и агенции ?
Защото в голямата си част те идват от ТУК
Публикувано: 01 September 2008 - 09:44 AM
Цитат
За сьжаление , нищо интересно няма , нещо да се обогатихте от последните страници, да научихте нещо ново за породата или как най- добре да отглеждате кученцето си , след включването на въпросния потребител ? Виж сеир има !
Между другото на 6 септември , ако си в Пловдив , можеш да доведеш малката ,в градската градина има изложба и може да се запознаете и с други френчита , а ако искаш и на експертна оценка да се явите или просто да си прекарате приятно с други кучовци :blink:
Публикувано: 01 September 2008 - 10:56 AM
Благодаря за поканата, но тогава тръгваме за морето. Щеше да ми бъде много интересно. С други кучета още не съм я събирала и честно казано малко ме е страх. Само с едно куче на село, което е доста кротко, не е от някаква порода.Малката направо пощуря.То беше едно лаене, едно гонене, а онова хайванчето се чудеше къде да се скрие.
Дано има и други такива сбирки и ако може тогава ще се възползвам от поканата.
Публикувано: 01 September 2008 - 12:29 PM
Цитат
Цитат
За сьжаление , нищо интересно няма , нещо да се обогатихте от последните страници, да научихте нещо ново за породата или как най- добре да отглеждате кученцето си , след включването на въпросния потребител ? Виж сеир има !
Продължаваш да ме провокираш с писанията си....
Наистина че нищо интересно няма от написаното от мен, признавам го!
Не съм обогатил знанията на никой с нищо ново за породата!
Но не съм тука за да поучавам, а за да се обогатя и за да си отговоря на някой въпроси които започват със Защо ?
Уви май няма смислен и адекватен отговор......
Интересното е че поне разбрах нещо което незнаех не само аз, но и 99% от пишещите тука.......а то е....:
===========================================================================
Когато кучето ви няма родословие, не си мислете и не споменавайте никога и пред никой че имате френски булдог, померан или каквото там си вземете /Том 3 стр.172. абзац 13 ред 2-ри/
Автор......всичко знаят кой
Съавтор и подръжка.......не е нужно да го споменавам
==========================================================================
Накрая какво излиза че в този форум само 3-5 човека имат френски булдоци......а другите ...само Бог знае какво отглеждат в къщите си
По тази причина, аз само ще ви кажа "За Бога братя и сестри, не купувайте!!!!" ......каквото и да значи това
С една дума не совите, а кучетата не са това което са!
Оставям изводите всеки да ги направи сам за себе си кой е крив, кой е прав, кой нарушава добрият тон и на кой умственият му багаж е в "повече"
================================================================================
===========
Бъдете живи и здрави, обичайте ближните си па макар те да са кон, магаре, прасе, котка ,куче ...или Бог знае какво
Публикувано: 01 September 2008 - 02:04 PM
Моля, направи справка с правилата на форума и лекичко обуздай сарказма си.
ПП. И спрете да се обиждате, като ви кажат, че неродословните кучета не са чистопородни. Никой не ги нарича грозни или недостойни за любов, напротив. Едно неродословно куче може да отговаря екстериорно на стандарта на френски булдог в най-голяма степен. Просто не се знае какви непроявили се гени носи. По този начин от два неродословни "френски булдога" изведнъж може да излезе чихуахуа, механизмът на изявяване на генетичните обусловености е доста сложен и такова нещо не е чудо невиждано. А по-често срещаното е след 10 поколения гените да се "разводнят" и появилите се кученца да имат вече съвсем далечна прилика с екстериорно съвършения си прародител.
Публикувано: 01 September 2008 - 09:36 PM
Marfieta , социализирането на малкото кученце е основна част от възпитанието му , срещите му с непознати хора и кучета ще му помогнат да преодолее вродените му инстинкти и ще уравновесят характера му. Освен всичко друго играта със себеподобни ( естественно със сходни габарити кучета) отлично развива и физическите качества на мъника. Така че ,не се страхуваи просто си намерете приятелчета .
Публикувано: 02 September 2008 - 02:23 AM
Цитат
Това ми хареса!!! :->) и това дали кучето му е Френчи - също :->)
Смяла съм се, плакала съм и после пак се смях ;D.
Ти помниш ли аз какво ти казах в Пловдив когато се запознахме и ти ме пита за един определен екземпляр... малко беше грубо, но тъй като ти настояваше, ... а сега виждаш разликата нали? :->)
Дано да си прочел, че ти честитих, а ако не си да знаеш - много се радвам за вас и очаквам да споделяш само добри новини.
Надявам се да се видим на 13-ти и 14-ти.
Поздрави от всички нас и цунки на Кай :wub:

Breeding Champions since '95 .... Munynics Kennel of Champions
Публикувано: 02 September 2008 - 09:58 AM

Хера се интерсува единствено от ядене и спане,като наблягаме на първото (на снимката току що се е събудила усещайки , че някой дъвче нещо, просто има невероятни сетива за храна ) , а други изключително много се вълнуват от баскетбол ;D

Публикувано: 02 September 2008 - 10:04 AM
Вече сяда при команда, спира като и кажеш "стой". Абе имаме малък напредък.
Публикувано: 02 September 2008 - 12:01 PM
ПО отношение на това което ми каза в Пловдив когато се запознахме ,не се притесняваи , към онзи момент беше абсолютно права и изобщо не е звучало грубо -истината звучи винаги по един и същ начин , просто човек трябва да е достатъчно разумен да се вслуша и вдруги гледни точки освен в своята .
Естественно че, ще се видим в Стара Загора ,много ще се радвам . А как са бебоците? Даи снимки в форума да се порадваме .
Публикувано: 02 September 2008 - 07:18 PM
Цитат
Нали? Няма случайни неща ;D
Иначе братчето е мн. красиво! Също излъчва мощ, но и нещо друго..
Този кенъл Paterhoek белгийски ли е??

BIRMINGHABROVO BULL FRONT
" Me Trouble and Strife's at home with the Bin Lids."
Публикувано: 02 September 2008 - 08:16 PM
http://www.vandepate...ourbreeding.htm
Фрипон според мен е по-добър ;)
Всьщност на този развьдник сьм попадала заради баща им

ПП : сега поразгледах и сайта, не само кучетата ... Белгийски е развъдника!
Публикувано: 02 September 2008 - 11:59 PM
На мен не ми говори нищо това име, но вие трябва да го знаете..
Ето кучката и родословието:

Публикувано: 03 September 2008 - 12:09 AM
Цитат
.. e аз от време на време хвърлям по някой поглед във вашия форум,но
като не разбирам от породата се въздържам от коментари... :blink: