Френски булдог
Публикувано: 16 September 2005 - 02:18 PM
Що се отнася до развитието на моята одисея ,все още тормозя братушките,те от своя страна ми вдигат мизата на 1000евро, точно за тези 3 черни булдочета от твоята снимка oo .
А за капак, да ти ракажа на каква история попаднах: местни бизнесмени си взимат хубаво булдоче за 700лв ,на втория мес. им идва на акъла ,че нямат нужда от куче и го подаряват на един познат ,който пък всеки ден ми е пред очите NN Ей на това му се казва късмет.
п.с. Това е един сайт с (доколкото разбирам bl) ) с оферти на развъдници ,ако искаш метни едно око http://www.zoospravk...

Твой приятел вечен ,весел Патиланчо!
Публикувано: 16 September 2005 - 02:31 PM
нищо,че си само с каишка(засега!),ако искаш ела в неделя...
Иначе линка на сайта е хубав-полезна информация,особено за категориите кученца-това имах предвид като ти писах миналия път да си прецениш за какво взимаш кучето-да си го гледаш само за дом.любимец или да го водиш и по изложби.Както виждаш сам,перспективните за изложба кучета са по-скъпи.А и тези,които и двамата харесваме са доста редки(с черната муцунка и карамеления цвят на тялото) и затова и те са по-скъпи,но 1000 евро е лудост според мен.Особено ако си го взимаш за любимец.Иначе има кучета,които струват и по повече,но те са с перспективи за шампиони и там говорим за съвсем друго...Такива кучета би могъл да си вземеш,без да обръщаш внимание на цената,ако имаш намерение да правиш развъдник,например.Тогава се счита,че си купуваш кръв,а не толкова куче за в къщи и задължително го пускаш в интензивен изложбен живот!
Защо не опиташ със сръбските развъдници....може да имат кучила и да са с нормални цени.И обявите в Бг. биха ти свършили работа,ако търсиш просто домашен любимец.Моята Сара е взета така-ако дойдеш на срещата ще я видиш и ще си прецениш....
Поздрави b)

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!
Публикувано: 16 September 2005 - 06:37 PM
Публикувано: 16 September 2005 - 08:36 PM
Цитат
Ееее,жалко,че няма да дойдеш-щяхме да си направим булдочески купон-Саричка,Фрик и Стич-щеше да е чудесно love ...толкова френски булдоци на едно място(на различни стопани) сигурно не са се събирали никъде....
За следващия път ни имай предвид-датата ще се реши тук в сайта,а мястото винаги е било там...
За храната-супер вариант си намерил,а и щом чувала е добре затворен всичко е наред! bravo bravo Ти в крайна сметка му взе медиум нали?

Публикувано: 16 September 2005 - 10:33 PM
Цитат
Не е негово-той още си търси булдоче...тая снимка я свалих от един руски сайт-има я на 10-та страница тук r)

Публикувано: 16 September 2005 - 10:41 PM
Цитат
Да, взех една брошурка и разгледах и за дажбите...
Я кажете за нагръдниците - с точно определен размер ли са или могат да се регулират, щото трябва да взимам за моя Стич, че от скоро ще се разхождаме вече r)
Публикувано: 16 September 2005 - 10:44 PM
Нали ще измислим начин да се видим като посвикне да излиза навън r) ?! Много съм любопитна да видя тази окраска,а и изобщо -да видя Стич!
Я кажи,ти откъде го взе? bl)

Публикувано: 17 September 2005 - 09:24 AM
Цитат
Цитат
Не е негово-той още си търси булдоче...тая снимка я свалих от един руски сайт-има я на 10-та страница тук r)
aaaa благодаря че ми каза но е много сладко w) w) w) w) w) nok

Ако искаш верен приятел вземи си куче!
Публикувано: 17 September 2005 - 10:55 AM
Цитат
Благодаря dog w) !
И аз нямам търпение да пуснем двете фурии на воля утре d) d) d) ...,а след няколко месеца ще има и трето булдоче (на Владо-valev) b) -убедена съм,че ще си намери каквото търси! Освен това ще дойде и jojko с Фрик-така че фуриите всъщност са три b) ! bravo bravo ...Ще бъде наистина страхотно-дано само не ядосат някое приятелче от другите породи,тея диванета b)
Както виждаш при нас стана много оживено и весело! Много се радвам за това...,а и влизат вече качествени булдочета в БГ.,което ме прави щастлива! bravo bravo bravo bravo bravo

Публикувано: 17 September 2005 - 11:02 AM
Зравейте на всички b)
Ели ще се опитам да сложа снимките на няколко кученца които ми допаднаха.Проблем срещам обаче с понятията "шоу","стандарт","племенен брак"и"без родословие".От това което разбрах излиза ,че всичко което не е "шоу" или е с различни очи,клепнали уши,лоша физика и т.н.
А как да намеря някой сръбски сайт като незнам даже как се пише "френски булдог "
камо ли да си комуникирам. Виж руснаците може да ме мислеха за Филип Киркоров но поне се разбирахме(като изключим цената).
За Стич намам думи ,просто си оцелил в десетката bravo ,( м/у другото Лило и Стич се казват двата най-добри руски булдога).Смятам като си взема куче , а това ще стане ;) да го кръстя Лило . Но мен малко ме е страх да взимам от зоомагазин ,такива неща прочетох тук във форума ..... a)
http://fr-bull.narod.ru/pap.htm
И по точно Зевс.
http://frenchbuldog....nki_french.html
А тука ми кажете каква е разликата м/у Еелвайс и Зоро?

Публикувано: 17 September 2005 - 11:50 AM
До сръбските сайтове,аз лично стигнах през google където зададох търсене:"french bulldog+Serbia" и ми излезнаха няколко сръбски развъдника,но нямах време да ги преглеждам всичките и незнам къде имат кученца в момента.С тях би могъл да опиташ да им пишеш на руски-все пак са славяни,но ще ти трябва английски,за да стигнеш до тях през гуугъла....
За кученцата от сайтовете,чиито линкове си пуснал.
Направо се влюбих в Зевс! w) Страхотен е,изглежда чудесно...дано само не е страшно скъп(а и от Русия,разходите за карго сигурно са по-големи-все пак е доста по-далеч от Сърбия например).Има тема за внос на куче от чужбина,в момента-можеш да я прочетеш и да питаш там,ако нещо те интересува.Аз ,за съжаление в това отношение не мога да ти помогна-не съм внасяла куче,но начин има-колегите ще ти го обяснят най-добре.
във втория сай- за Еделвайс и Зоро...На снимката на Еделвайс буквално пише,че има изложбен потенциал,което сигурно означава,че е Шоу клас=по-скъп bl) ...поне така мисля.Знам,че има разлики между различните класове,но тъй като самата аз сега се уча на тия неща,не съм сигурна ТОЧНО какви са разликите в качеството на самите кученца.Има голяма тема във форума-Да пазим и развиваме породите-пусни там една тема Какви са разликите между категориите кученца и със сигурност специалистите ще обяснят бързо и точно! Ще бъде интересно за много хора да ги разберат...Ако искаш и аз мога да ти пусна тази тема...
На снимката на Зоро пише буквално quality pet,което буквално означава-качествен домашен любимец! Т.е. те са преценили,че това кученце няма изложбен потенциал и го класифицират като *Домашен Любимец*,но то е от същите родители и със същите добри гени като останалите си братчета и сестричета...само най-вероятно няма да стане шампион! И по тая логика трябва да е малко по-евтин от другите...
Междудругото аз съм тотално влюбена в Олимпия w) w) love -страхотна е!
Ти САМО мъжко кученце ли търсиш?

Публикувано: 17 September 2005 - 12:28 PM
Цитат
Митко,ще ти бъде ли възможно да пуснеш web адреса на Сокай?
Любопитна съм да им видя кучетата,а и Владо(valev) си търси кученце в момента...та да погледнем и там.ще ти бъда благодарна и ако разкажеш как стана цялата работа-как се свърза с тях,как дойде Стич при теб,а защо не и цената,ако това не те притеснява,разбира се!
Saffari, благодаря че си готова да ни помогнеш! r)

Публикувано: 17 September 2005 - 01:00 PM
Що се отнася за Сокай те я карат с едни снимки по цяла седмица ,така че трудно ще се получи реална представа за това какво имат ,а пък и допълнително се оскъпява работата.
Лично аз не държа да е шоу клас ,домашен любимец напълно ме задоволява ,за мен Зоро е чудесен,а за Зевс думи нямам ,но не съм получил още писмо от тях ЧАКАМ.

Публикувано: 17 September 2005 - 01:24 PM
Сега ще ти проверя руките булдочета може да намерим и по-евтинко за сънародници!!! r)