Френски булдог
Публикувано: 24 September 2008 - 01:12 PM
Има спец.храна за английски булдоци,която е подходяща също и за френските такива :OK: ! Самата форма на гранулите е продълговата и леко извита ;) .Когато пробвах Рая с нея,много я хареса!Мисля,че от гранулите тя е най-подходяща защото отговаря но изискванията и особеностите на булдоците(това най-добре лекар да ти го обясни).Инъче съм я хранила и с други видове и тя нищо не отказва :samodovolen:!Но сякаш тази за булдоците я обича най-много(много е лакома :prase:)
Публикувано: 24 September 2008 - 07:12 PM
Цитат
Има спец.храна за английски булдоци,която е подходяща също и за френските такива :OK: ! Самата форма на гранулите е продълговата и леко извита ;) .Когато пробвах Рая с нея,много я хареса!Мисля,че от гранулите тя е най-подходяща защото отговаря но изискванията и особеностите на булдоците(това най-добре лекар да ти го обясни).Инъче съм я хранила и с други видове и тя нищо не отказва :samodovolen:!Но сякаш тази за булдоците я обича най-много(много е лакома :prase:)
Каква марка е тази храна? В момента се храним с лечебна храна, но ако има нещо по - добро веднага ще го купя.

Публикувано: 24 September 2008 - 10:18 PM
Цитат
KAYPI и двамата са страхотни :blink:Бих искала Айк да се запознае с цялата пловдивска компания :blink:Така му се играе на миличкия.Бяхме на разходка с кане корсо но за сьжаление габаритите си казаха думата ;D
Айк ще е късметлия да е приятелче на пловдивските френчита :wub:
Ако искаш един ден ще се спретнем и ще им ходим на гости.... B)

Breeding Champions since '95 .... Munynics Kennel of Champions
Публикувано: 24 September 2008 - 10:51 PM
Цитат
..този белия от къде се взе?!? Много мощен изглежда...
Как от къде ? Франк ! Тайната ни любов ;DИзраснаха заедно с Фифа , а каква метаморфоза претърпя това куче :rolleyes:, добре, че е документиран, иначе не можеш да го познаеш ,че е бил онова малко пале, а сега наистина е мощен и още няма година !!! И както каза стопанина му е невероятен характер ,усмихнат(само човек трябва да си пази носа и зьбите докато приема ласки от него) и какьв е белоснежко , една капчица крап няма .

Вие бултериеристите "бяло" да не видите ;D
Публикувано: 24 September 2008 - 10:54 PM
Цитат
Цитат
Задьлжително :blink: :drugarche:
Освен ако ние не станем повече и те да ни дойдат на гости :yahoo:....
Тц , тц сега ще ви чакаме в Пловдив на 1 и на 2 ноември , ръкавицата е на земята ;D ;D...и не само вас , за всички се отнася!!!Най малкото толкова нови бебета има , трябва да се показват !
Публикувано: 24 September 2008 - 10:57 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Задьлжително :blink: :drugarche:
Освен ако ние не станем повече и те да ни дойдат на гости :yahoo:....
Тц , тц сега ще ви чакаме в Пловдив на 1 и на 2 ноември , ръкавицата е на земята ;D ;D...и не само вас , за всички се отнася!!!
Така и така нямам кво да правя...
ще се поразходим с децата B)

Breeding Champions since '95 .... Munynics Kennel of Champions
Публикувано: 25 September 2008 - 02:41 PM
Ами купих го от един магазин,нз кои са родителите му,нито имам сертификат за родословие.Бях се спряла на още едно кутре,на баща ми приятел неговото булдоче роди и от него,поне щях да буда сигурна че му няма нищо и е в добро състояние,но предпочетох да взема това от магазина поради простата причина ,че просто като го видях в каква кочина ги отглеждаше и в какъв аквариум ги беше напъхал по 7-8 кученца и то различни породи просто не ми даде сърце да го оставя ,ако имах пари щях да взема всички животинки,то просто беше някакъв ужас .Мн ми се иска да подам жалба или някакво оплакване и да затворят този изрод и да пуснат хайваните,обаче нз да някой ще ми обърне внимание.
Имаше коньоктивит пооправи се с едни капки предписани от ветеринара,сега му лекувам някаква алергия,гледам пъпчиците са мъ загорели дано се оправи по бързо че ми писна да го тормозя с тези хапчета милия,иначе е мн игрив и все се тъпче да го вдигат и да го гушкат :yahoo:
Имаше коньоктивит пооправи се с едни капки предписани от ветеринара,сега му лекувам някаква алергия,гледам пъпчиците са мъ загорели дано се оправи по бързо че ми писна да го тормозя с тези хапчета милия,иначе е мн игрив и все се тъпче да го вдигат и да го гушкат :yahoo:
Публикувано: 25 September 2008 - 03:30 PM
Цитат
Ами купих го от един магазин,нз кои са родителите му,нито имам сертификат за родословие.Бях се спряла на още едно кутре,на баща ми приятел неговото булдоче роди и от него,поне щях да буда сигурна че му няма нищо и е в добро състояние,но предпочетох да взема това от магазина поради простата причина ,че просто като го видях в каква кочина ги отглеждаше и в какъв аквариум ги беше напъхал по 7-8 кученца и то различни породи просто не ми даде сърце да го оставя ,ако имах пари щях да взема всички животинки,то просто беше някакъв ужас .Мн ми се иска да подам жалба или някакво оплакване и да затворят този изрод и да пуснат хайваните,обаче нз да някой ще ми обърне внимание.
За сьжаление такива действия не спират подобни типове , а само ги стимулират да запълнят освободеното място.
Вероятно и за това малкия има здравословни проблеми , заразяват се едно от друго по клетките и аквариумите.
Дано по-бьрзо се оправя !
ПП:Попаднах на една интересна статия ,как да си изберем малко кученце френски булдог , ако продьлжава да е такова дьждовно времето ;Dв скоро време ще я пусна тук , а пьк тези които до скоро и в момента имат малки френчита(Драгонес и марта34) , да ни кажат има ли нещо вярно !