Dog.bg Форуми : Френски булдог

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (159 Страници) +
  • « Първа
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Френски булдог

#2941 Потребителят е офлайн   Dragoness Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 15 October 2008 - 06:33 PM

Цитат

Син на Сирокко  ;)на 9 месеца 
Качена снимка Качена снимка

Хайде , готвите ли се за специалката на 9 група в Пловдив на 01.11?
Драконке , искаме да изведеш малките , стига си ги крила (няма само ти да им се радваш)  B) ...Клас бебе трябва да е пълен  на тази изложба  :blink:

Иска ни се... ако родословията ни са готови навреме....
И си намерим транспорт ще дойда с Кими и Кейдин.
Ако не ни се отвори парашута, дано Айк да ни отсрами с присъствие и той е бебе, поне няма да седи празен класа :wub:.

Бебе Айк, хайде да се организираме, какво ще кажете?
User's Signature

Breeding Champions since '95 .... Munynics Kennel of Champions

#2942 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 October 2008 - 09:27 PM

Marfieta, ако не се лъжа май Ви мернахме миналият петък на главната. Е, може и да не сте били точно Вие, но ми се стори познато, форумно куче. Голям сладур беше. За агресията... стопаните са си виновни. Аз съм виждала пинчер, който така майсторски беше обучен, че можеше да бъде сериозна конкуренция и на работно куче. Не, не ми се смейте. Всяко едно негово движение беше продиктувано от стопанина. Дори баща ми си направи експеримент. Замахна срещу стопанина и мъника подскочи, захвана се за работният гащеризон на баща ми и остана там докато собственика не го накара да слезе. Накрая дори по команда се засили и скочи в касетката на колелото.  ;D ;D ;D И ние си имахме първият инцидент с хапането. Оказа се, че съм се престарала в наказанията и сега тотално ги отказваме. По препоръка на човек, който разбира от тези неща решихме вместо наказания да го игнорираме или разсейваме с нещо. Не очаквам магически ефекти все пак, но имаме напредък. Като се заиграе предпочита играчките си вместо ръцете и краката ни, тормози ни по - малко с писукане и имаме голям напредък с хигиенните навици. Добре, че го има този форум, че иначе незнам как щях да се оправям.
User's Signature

Качена снимка

#2943 Потребителят е офлайн   Marfieta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 16 October 2008 - 08:28 AM

Marfieta, ако не се лъжа май Ви мернахме миналият петък на главната.
Не сме били ние, малко ми е далече, а и с Мърфи ще ми е трудно.Много бързо и омръзва да ходи и иска да я нося на ръце, а вече сигурно е поне шест кг. може и повече.При вас как е? Дали тази порода не обича да се разхожда? Живеем близо до Гребната база, всичко е в полянки и гори, но не иска.Върши си работата и после бърза да се прибира.
И да се похваля, вече дава лапичка, първо сяда и после при команда вдига лапичката.Много сладко се получава.

#2944 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2008 - 11:33 AM

На нас , ни дай разходки , ако пък е и с приятели , няма по-голямо удоволствие ! ;D
Човек да се чуди,  дали не си отглеждам куче от Х група ;D
User's Signature

Качена снимка

#2945 Потребителят е офлайн   sa4uanka Икона

Публикувано: 16 October 2008 - 05:14 PM

Zdraveite az sum 4isto nova v saita i s ku4etata.Na6eto semeistvo edinodu6no re6ixme da si vzememe fr.bulldog  :->).Iska mi se da mi dadete suvet4eta,a i ako moje da mi pomognete da si namerime ku4entse.

#2946 Потребителят е офлайн   KAIPY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2008 - 08:12 PM

Здравей,добре дошла. В момента най- подходящи са кученцата на DRAGONESS,от хубави родители и с родословие. Пиши и на лични .
User's Signature

Качена снимка

#2947 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 October 2008 - 10:02 AM

Цитат

Здравей,добре дошла. В момента най- подходящи са кученцата на DRAGONESS,от хубави родители и с родословие. Пиши и на лични .

Не само подходящи , но и единствени доколкото знам .
Освен това вчера собственичката , въпреки че няма такова изискване за малките ,  е направила тестове за пателла (изместване на колянното капаче ) на всичките си кучета  , за да е  сигурна , че кученцата не са генетично обременени с това заболяване .Ваксинирани с всичките ваксини , чипирани , обезпаразитени ,на възраст 3 месеца и 10 дни (да седят при майката достатьчно дълго , за мен лично е много ценно)
Ако някой го сметне това за реклама , нямам против , но по-скоро е пример за това как трябва да се отглежда едно кучило !
А , че не е реклама , може да разбере всеки , който се поинтересува от кученцата  като евентуален собственик (между другото , само две ще търсят нови семейства ), защото доколкото познавам развъдчика , ако не е сигурен  , че кучето отива на точното място , няма да се раздели с него.

PS:Да попитам нещо :
Има ли интерес , да направим някакьв списък с развъдници в чужбина ?
User's Signature

Качена снимка

#2948 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 17 October 2008 - 10:31 AM

Цитат

Цитат

Освен това вчера собственичката , въпреки че няма такова изискване за малките ,  е направила тестове за пателла на всичките си кучета  (изместване на колянното капаче ) за да е  сигурна , че кученцата не са генетично обременени с това заболяване .Ваксинирани с всичките ваксини , чипирани , обезпаразитени ,на възраст 3 месеца и 10 дни (да седят при майката достатьчно дълго , за мен лично е много ценно)
Ако някой го сметне това за реклама , нямам против , но по-скоро е пример за това как трябва да се отглежда едно кучило !
А , че не е реклама , може да разбере всеки , който се поинтересува от кученцата  като евентуален собственик (между другото , само две ще търсят нови семейства ), защото доколкото познавам развъдчика , ако не е сигурен  , че кучето отива на точното място , няма да се раздели с него.
Дай боже такава реклама за всеки селекционер.  :->)
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#2949 Потребителят е офлайн   sa4uanka Икона

Публикувано: 17 October 2008 - 11:24 AM

Ne sum zapoznata sas vsi4ko,no se poobrazovax ot foruma,ta mi se iska da znam kolko pari4ki e ku4entseto?Na6eto semeistvo iska frenski buldog(sigurno 6te se razsurdite,oba4e za nas njama zna4enie dali ima rodoslovie,za6toto iskame mom4e,a i njama da go razvujdame.No ako go xaresat za ba6ta njama da im otkajem).Ta misulta mi e...Kakva e primerno tsenata na ku4e s rodoslovie i kakva e bez?Njama da go vzimame ot 4ujbina,ako moje da e bg.Razglejdax objavite ,no im njamam doverie....ne6to me sumnjavat!Mного ми се иска да бъде здраво на първо място,породисто поне 99%,не искам да си мислиме само 4е е фр.булдог...., а и да бъде такъв.Много ще съм ви благодарна ако ми помогнете,с каквато и да е информация  за покупката на кученцето. :wub:                   
    П.П.  Ще вземем кучето чак към 20 декември.......до тогава разчитам на вашата подкрепа :blink:

#2950 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 October 2008 - 12:32 PM

Цитат

Mного ми се иска да бъде здраво на първо място,породисто поне 99%,не искам да си мислиме само 4е е фр.булдог...., а и да бъде такъв.

Кое ще ви даде гаранции , че кученцето на което ще се спрете ,ще покрие в някаква степен изискванията ви( 99% ;D)? Отговорете си на този въпрос !

Имате достатъчно време за избор ( вашето кученце може още да не се е родило)  ,прочетете цялата тема за френчитата , а и поразгледайте и подфорума " Да пазим и развиваме породите ", върнете се няколко страници назад , има обяснения с картинки  ;)(там 99-те процента  добре се виждат , особено при пораснали кучета) , прочетете стандарта , запознайте се с проблемите на породата ,с характера и , прочетете как се избира кученце , може да отидете на някоя изложба да видите френски булдоци , решете и какьв тип кученце искате , свьржете се с развъдници , говорете с тях ( в Бг избора е ограничен, ще ви се наложи да търсите инфо навън ), питайте тях за цените.

Цитат

za nas njama zna4enie dali ima rodoslovie,za6toto iskame mom4e,a i njama da go razvujdame.No ako go xaresat za ba6ta njama da im otkajem)

Двете неща са взаимно изключващи се ! Не всички кучета с родословие се използват в селекцията , много малко от тях ,стават за развъждане (особено за мъжките ) , а всички без документи за произход,не трябва да се развъждат !

Най-важно- харесайте си РАЗВЪДЧИК на който ще имате доверие  !Човешкия фактор в селекцията на кучетата е от изключително значение !
Хубаво е , че първо се интересувате , а после ще тръгнете да си купувате кученце . Успех.
User's Signature

Качена снимка

#2951 Потребителят е офлайн   bebe айк Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 October 2008 - 01:05 PM

Здрвейте на всички :blink:Днес Айк става на 4 месеца :->)
User's Signature

Качена снимка

#2952 Потребителят е офлайн   Bella C.N. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 October 2008 - 01:12 PM

Цитат

Здрвейте на всички :blink:Днес Айк става на 4 месеца :->)

Да е много здравичък хубавеца Айк и да пораства по - бързо, че фенката му чака да се търкалят :wub:
User's Signature

Качена снимка

#2953 Потребителят е офлайн   marta34 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 17 October 2008 - 01:27 PM

i ot nas chestito!!!

#2954 Потребителят е офлайн   Marfieta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 17 October 2008 - 02:22 PM

Честито на Айк от нас, да е жив и здрав, голям е сладур. Ние пък днес ставаме на 5 месеца, Мърфи е родена на 17.05.
Вече ни паднаха два зъба и новите се виждат, може и да са повече, но не сме забелязал.Има ли проблем, ако ги е глътнала?

#2955 Потребителят е офлайн   Dragoness Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 October 2008 - 04:44 PM

Цитат

Цитат

Освен това вчера собственичката , въпреки че няма такова изискване за малките ,  е направила тестове за пателла (изместване на колянното капаче ) на всичките си кучета  , за да е  сигурна , че кученцата не са генетично обременени с това заболяване .Ваксинирани с всичките ваксини , чипирани , обезпаразитени ,на възраст 3 месеца и 10 дни (да седят при майката достатьчно дълго , за мен лично е много ценно)

PS:Да попитам нещо :
Има ли интерес , да направим някакьв списък с развъдници в чужбина ?

;D ;D ;D
Моите бебета не търсят нови семейства....
Семействата ще търсят тях ;)
Днес ни мина експертната оценка на кучилото, направена от Стефан Попов, член на клуба и съдия  all round...
без много да се хваля .... :yahoo: ама грубо цитирано
каза, че е било голямо удовоствие да види такива бебета, без никакви дефекти, супер отгледани, които наистина да трупат опит по ринговете... надминали майка си, компактни ... той ще ме допълни ако съм забравила нещо.
Ценя това, че оценявате моите усилия за да стане тази порода това, което трябва да бъде - конкурентни по света и най - вече здрави, с добра социализация и темперамент.
Наистина се гордея с тях.

П.С. От нашия клуб казаха, че най вероятно родословията ни ще бъдат готови за Пловдив...от там нататък  ??? никой не знае, ако не спечелим -помнете, че сме много малки бебоци....
User's Signature

Breeding Champions since '95 .... Munynics Kennel of Champions

#2956 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Публикувано: 17 October 2008 - 04:57 PM

Хайде,Честито и от мен за всички празнуващи днес бебоци! Да са ви живи и здрави мнооооого години,и да ви докарват сладки бели,за да не скучаете! :P ;D Едно голямо ГУШИ за Айки и целувки за цялата тумба! :wub:
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#2957 Потребителят е офлайн   KAIPY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 October 2008 - 07:19 PM

Поздрави и от нас на рожденниците !
User's Signature

Качена снимка

#2958 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 October 2008 - 08:17 PM

Честито на Айо и от батко му Буда! С пожелание още много и дъъълго време да "тормози" майка си Ели, и все така да се обичат!  :P :wub:
User's Signature

"You haven't lived until you've been owned by a Pug!"
Качена снимка

#2959 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 October 2008 - 10:12 PM

;)четири и пет месеца са си сериозна възраст вече :P ... да са живи и здрави Мърфи и Айк ,а и всички останали.
Нямам търпение вече да понамачкам малко бебета ,  докато ги видя май ще станат големи  B)

Цитат

родословията ни ще бъдат готови за Пловдив...  ??? никой не знае, ако не спечелим -помнете, че сме много малки бебоци....

Какво ще печелите /губите , че нещо не разбрах... :rolleyes:
User's Signature

Качена снимка

#2960 Потребителят е офлайн   bebe айк Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 October 2008 - 10:54 PM

Благодаря за пожеланята на всички :wub:Chiita май ще имаш вьзможност да намачкаш Айк на 1-ви :PСамо ако знаете какви усилия полагам за да дойдем :rolleyes:
User's Signature

Качена снимка

• (159 Страници) +
  • « Първа
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена