Френски булдог
Публикувано: 23 October 2008 - 08:37 PM
LORDE кучето на аватара твое ли е , много ме впечатли- изключителни гърди и и глава
Публикувано: 24 October 2008 - 12:04 PM
Цитат
Нека да изчакаме поне до другата седмица , може да се появят хора , които ще имат аргументи "против" сьздаването на подфорум за породата , да прочетем техни мнения и евентуално тогава да заявим желанието си , а вече дали администрацията ще ни одобри... B)
Освен това трябва да помислим дали наистина можем да подържаме един подфорум .
Цитат
- Доколко в съответната тема има разнородна информация по същество, подлежаща на логично структуриране;
- Доколко пишещите в темата са склонни да намират общ език. Традиционно конфликтни теми няма да бъдат превръщани в подфоруми.
- Има ли в темата хора, които присъстват стабилно и са готови да развиват новите теми.
1. Информация има и тепърва ще се пуска(ако се отделим като подфорум) , повечето се нуждае от превод , но с времето и това ще стане, всеки може да отдели малко време за нещо което е прочел и му е направило впечатление , да го подготви и да го пусне . На български даже и в нета няма специализирано инфо за френския булдог(освен стандарт на породата) и с това подфорума може да стане място където ще се събира .Основният ми аргумент за подфорум е това !
2. Не мисля , че темата е "традиционно конфликтна " и при добро желание можем да намерим общ език .
3 . В последно време има хора , които редовно преглеждат или пишат тук .
Публикувано: 24 October 2008 - 05:12 PM
Публикувано: 24 October 2008 - 07:04 PM
Поздрави на всички!!! Надявам се да ви харесат :)
http://svetla-handli...om/gallery6.php
Публикувано: 24 October 2008 - 07:33 PM
Цитат
Поздрави на всички!!! Надявам се да ви харесат :)
http://svetla-handli...om/gallery6.php
Абе тя и фотографката е калпава ;D , но в интерес на истината имахме натоварен ден... Ти с толкова кучета излезе, пък и спечели 2 Р БИСа, че и група....
В Пловдив ще направим нови снимки и с други кучета... Сигурна съм, че ще стоим до края с такъв хандлер като теб :->).
Всички Френчита ти пращат близки :wub:

Breeding Champions since '95 .... Munynics Kennel of Champions
Публикувано: 24 October 2008 - 08:55 PM
Ще ги намаачкам обаче..... :yahoo:
Публикувано: 24 October 2008 - 09:53 PM
Цитат
Ще ги намаачкам обаче..... :yahoo:
Да, за тях ще е голямо прключение....
Нагушках ги и ги нацелувах от твое име ;).
Сега се сещам, че и баба им и майка им, барабар с вуйчо им са почнали да ходят по изложби на тази възраст... дано тези бебоци да не ни разочароват.
Ако имаш път към нас си добре дошла за гушки и цунки още преди :blink: Пловдив, а че там и те теб ще "ухажват" е сигурно :P

Breeding Champions since '95 .... Munynics Kennel of Champions
Публикувано: 26 October 2008 - 10:14 PM
Цитат
Да, и мен това ме интересува, защото като вземахме малкия ми казаха, че трябвало да го подложа на повечко натоварване откъм разходки за да се оформи (или както обичам да казвам замускули), защото иначе щял да стане сланинко и да му тежи, а на всичко отгоре той не се справя много добре с повода и никак не му се стои навън, особено ако е по - хладничко.

Публикувано: 27 October 2008 - 11:09 AM
Кое от двете кучета е с по правилно телосложение.Мърфи прилича на черно-бялото, но сме по-малки и единият заден крак е черен.Ако успея да я снимам ще искам мнението ви.
Публикувано: 27 October 2008 - 12:18 PM
Ето една впечатляваща мускулатура , която няма как да се получи ако не си го имат заложено (баща и е сьщият )

Черно бялото кученце, което е пуснала raya_buldog е малко на месеци , може би 4-6 , вероятно ти се струва голямо защото е снимано от близко .Крема е вече вьзрастно куче . Но тук разликата идва от различните развьждания и стандарти(крема е американски )И нещо друго трябва да имаме в предвид , че по принцип на белите кучета много по добре се вижда мускулатурата по снимки.
Цитат
Нека някой да ти я държи на повод като я снимаш иначе е почти невъзможно . И аз правя някакви опити да снимам като се движат или играят и резултата е катастрофален ;D