Френски булдог
Публикувано: 29 October 2008 - 09:29 AM
Аз от личен опит ще кажа, че Мърфи (5 месеца) изяжда по 300гр. на седмица, но пък тя яде и друго.Купичката с гранулите и е постоянно пълна и си ги яде когато поиска.Давам и бисквитки горе долу по пакет на седмица. Зареждам в петък и така до петък.
Публикувано: 29 October 2008 - 10:15 PM
Нe знам дали да пиша тук, но коремчето на Мърфи ми се струва доста розово почти червено, това нормално ли е? Тя е с бяло отдолу, вижда ми се много розово и все едно е изгоряло от слънце.И още, козинката е по рядка.Направо все едно е прозрачно.
Публикувано: 30 October 2008 - 09:03 AM
Няма видимо нищо, кожата е глатка и мекичка, няма рани или някакви корички.Възможно ли е да съм я изнежила, тя не излиза много вън,гледа по бързо да се прибере. Сега като става студено при френските булдоци как е с козинката, става ли по гъста, като при кучета с по дълъг косъм.
Публикувано: 30 October 2008 - 09:34 AM
Щом няма видимо нищо по кожата , няма нищо притеснително.Може да им е по рядка козината на коремчето .А относно дали правят по гъста козина през зимата , мисля , че има нещо такова , но по скоро е свьрзано с това , че през лятото от жегите доста се "разсъбличат". Поне при нас беше така .Имаше един период през лятото , неможехме да се отървен от косми , сега почти няма падане.
Публикувано: 30 October 2008 - 09:39 AM
Цитат
Не ви съветвам да продължавате да пишете в старата си тема - по-добре разделете най-важната информация по теми, за да бъде достъпна за новите потребители или пък за референции на старите.
Препоръчаха да не пишем в старата тема , но май засега докато не е заключена може и тук. Или да направим нова в която да се коментират всякакви такива общи неща, които ни вълнуват ?
Публикувано: 30 October 2008 - 04:00 PM
Ами предимно поради липса на време, а има и други фактори , които не искам да коментирам ;)
Пък и нали си взехме и Тайра и трябваше да и се обръща внимание и на нея :)
Между другото тя май е глуха, но лекарят ни каза , че трябва да навърши половин година поне за да се прецени.
Между другото тя май е глуха, но лекарят ни каза , че трябва да навърши половин година поне за да се прецени.

Изкуственият интелект е нищо на фона на естествената глупост...
Публикувано: 30 October 2008 - 05:21 PM
Ще ми е интересно да ни кажете след време дали наистина е глуха , защото не е чисто бяла , има и черни петна, а свързват глухотата с чисто белите булдоци.
Прави се изследване за глухота , но за сега единствено в Пловдив има такава апаратура.Имаше тема как се обучават такива кученца . На колко месеца е?
Прави се изследване за глухота , но за сега единствено в Пловдив има такава апаратура.Имаше тема как се обучават такива кученца . На колко месеца е?
Публикувано: 30 October 2008 - 06:52 PM
Цитат
Ами предимно поради липса на време, а има и други фактори , които не искам да коментирам ;)
Публикувано: 31 October 2008 - 12:01 PM
Цитат
Цитат
като единия е луд -сигурна съм
Кой от двамата е лудия ;D?