Цитат
Абе ... защо не си стопанисвате форума малко по-добре ? :izcherven:
Абе ... ще се самосезираме ;)
За сега се надяваме да стопанисваме добре , а ако става и малко по-добре , няма да се дърпаме.
Цитат
Естествено никой не е длъжен да ми "сдъвче и изплюе" точно това, което ме интересува, но ми се ще всичко да е малко по-систематизирано.
Ще се постарая да "сдъвча и изплюя" ;Dи имам няколко въпроса от процедурен характер.
Всъщност мисля , че почти всички , които пишем тук , се съобразяваме със заглавето на темите.
Примерно ,темата на Гликс , неволно се превърна в обща за всички с проблеми от различно естество(най-вече здравословни) ,свързани разбира се с домашните ни любимци .
Цитат
Тази тема например е прекалено дълга, заключете я и пуснете една за говорилня, в която не се пускат снимки.
Ключ е добре.
Защо в тема като "Говорилня " да не могат да се пускат снимки ?
Ако в разговора искаме да се онагледи нещо , трябва да пускаме връзка към темата "Фото , моля " ли ?
Цитат
"Фото, моля" да си остане фотогалерия, без оффтопици за фантастичните цени в Англия.
Вече съвсем се оплетох кое куче чие е, в БГ ли е (тъй като там има и снимки от нета ...)
Обратния на горния ми въпрос и освен това ,задьлжително ли е в една фотогалерия да се слагат снимки само на личните ни кучета ?
Идеята не е ли да се коментира породата като цяло ?
Когато се слагат снимки от нета обикновенно се пише името на кучето и се дава допълнително информация, така ,че едва ли , толкова много трябва да се чуди човек , кое куче на кой е ( е, понякога слагаме и просто смешни снимки , без коментари и обяснения )
Цитат
Исках да разбера какво става с бебетата, рових всички теми да разбера, че всъщност бяха на Dragoness и че явно няма да ги подарява - но намерили ли са си стопани, къде живеят, снимки .. така и не видях.
Всъщност никой не е дльжен да ни дава всичката тази информация , за която се интересувате. Това си е лично решение на собственика , дали ще си представи бебетата .И аз искам да знам , но по-никакьв начин не мога да изискам тази информация да се появи тук. Още повече къде живеят ,снимки и т.н...Предполагам , че ако има сайт на развъдника , ще може да се черпи директно информация от извора.
А,вече при сериозен личен интерес , едва ли Dragoness, ще откаже да отговори ,примерно на лични , че и снимки да изпрати.
Мен ме интересуваше има ли вероятност някое да остане в Бг, попитах и получих отговор B)( с питане и до Цариград се стига)
Цитат
Предлагам и тема тип "Представате се" ...
Ще чакаме , някой да се престраши! Пък може и Вие да ни представите , някой прекрасен представител на породата френски булдог и така да повлечете крак, знае ли се ;)