Dog.bg Форуми : Френски булдог

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (159 Страници) +
  • « Първа
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Френски булдог

#541 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 26 October 2005 - 11:11 AM

Цитат

... според мен главния проблем с кученцето идва вече от ваксинирането на му s) ...

И аз мисля така,Рози! Именно затова го пратих при моите ветеринарки,защото им вярвам и се надявам да го излекуват! r)

Въпреки всичко е хубаво,че жената,от която е купено булдочето,се появи и независимо от станалото-контактува директно с Начо...Нека те си решат как да постъпят....
User's Signature

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!

#542 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 26 October 2005 - 11:17 AM

d) Ето булдочетата от Атина !!!

Прикачени файлове

• Прикачен файл  12789.jpg (313.44K)
    Брой сваляния: 115

#543 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 October 2005 - 11:19 AM

Jadi, присъствието тук на зооборси и рекламирането на търговия с животни не се допуска.

#544 Потребителят е офлайн   Jadi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 26 October 2005 - 11:22 AM

Цитат

Jadi, присъствието тук на зооборси и рекламирането на търговия с животни не се допуска.

Е това вече е прекалено!!! Въобще не държа да присъствам тук и най-малкото да рекламирам каквото и да било a) Просто видях че има проблем с кученце закупено от мен и понеже МИ ПУКА за съдбата на въпросното кученце се намесих! Но вие тук не ми давате право на защита. То даже на убийците в съда им се дава право да се защитават, но на търговците на кучета не!!!

#545 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 October 2005 - 11:29 AM

Цитат

Здравейте Jadi,

Радвам се наистина че се появихте.Обърнах се към хората от този форум,защото смятам че те са по-опитни от мен в отглеждането на кученца.
Когато забелязах,че Начо има проблем търсих съвет и помощ от тях.Тъй като не ви познавам добре и незнам какво точно ви е отношението към тези животни реших да се оправям без вас.
Кученцето наистина не е добре и да ви кажа честно в момента обмислям вариант да ви го върна.

Здравейте !

Извинявам се, че вземам отношение по темата ... моля ви, не връщайте кученцето. Борете се за него, то го заслужава. Разбирам, че сте искали да си купите хубаво и здраво кучнеце, но ... понякога се случва. Те са живи същества, не са механични играчки, разбирате ли ? Случва се да заболеят, понякога сериозно ... ако върнете това кученце сега, когато то е прехвърляно през къде ли, как ли ще му се отрази ... звучи като ... ами взех си, наиграх се, имаме проблем, връщам ви го ! Вие носите отговорност за него, колкото и да не ви се иска. И като го върнете, ще изпитате ли радост ? Или щастие, че сте се оттървали ? Напротив, борете се с всичка сила за него, и когато след време, когато се оправи и излезете навън с него, и го видите как тича и се радва - тогава ще изпитате щастието, че сте спасили един живот, че сте помогнали ...

Ако го върнете, ще можете ли да спите вечер ? Борете се, заслужава си ! Никой друг освен вас няма да го направи по добре, повярвайте ... никой. То вече има дом и има вас. Помогнете му, моля ви !

#546 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2005 - 11:38 AM

Начо слушай сега ...дай кученцето на Jadi тя знае как да го оправи ...направи го бързо ...повярвай ми проблема е решим спри да обикаляш от клиника в клиника и да се правиш на мислител....върни да го оправят и после си го вземи защото така сте го объркали че няма докаде....купувате куче и тичате след два дена да го ваксинирате ....да се бяхте посъветвали преди това ама като всичко българско карете през просото а после ревете ...да го бяхте загледали климатизирали ...пък след 10-ина дена тогава го ваксинирайте ....
Проблема не е откъде сте го купили ...а в това че първо не сте се ОГРАМОТИЛИ ...извинявам се за директния тон но това е истината ....за мен проблема е и във ветеринара който е поставил ваксината !!! Ами ако го бяхте взели от майката директно от гърдите и тя ли щеше да бъде виновна!!!
Може ваксината да е дала пробив може да не е съхранявана правилно ...защо не нападнете доктора например...ама аз след много много опит не видях доктор да го е отнесъл...те май станаха като поповете ....все невинни...
Хайде сега дай да оправят кученцето и след това си го вземи и вече си го гледай с любов!!!ПОБЪРЗАЙ ТАКИВА РАБОТИ НЕ ТЪРПЯТ ВРЕМЕ.... super
User's Signature

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751

#547 Потребителят е офлайн   tsveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2005 - 11:54 AM

Цитат

Начо слушай сега ...дай кученцето на Jadi тя знае как да го оправи ...направи го бързо ...повярвай ми проблема е решим спри да обикаляш от клиника в клиника и да се правиш на мислител....върни да го оправят и после си го вземи защото така сте го объркали че няма докаде....купувате куче и тичате след два дена да го ваксинирате ....да се бяхте посъветвали преди това ама като всичко българско карете през просото а после ревете ...да го бяхте загледали климатизирали ...пък след 10-ина дена тогава го ваксинирайте ....
Проблема не е откъде сте го купили ...а в това че първо не сте се ОГРАМОТИЛИ ...извинявам се за директния тон но това е истината ....за мен проблема е и във ветеринара който е поставил ваксината !!! Ами ако го бяхте взели от майката директно от гърдите и тя ли щеше да бъде виновна!!!
Може ваксината да е дала пробив може да не е съхранявана правилно ...защо не нападнете доктора например...ама аз след много много опит не видях доктор да го е отнесъл...те май станаха като поповете ....все невинни...
Хайде сега дай да оправят кученцето и след това си го вземи и вече си го гледай с любов!!!ПОБЪРЗАЙ ТАКИВА РАБОТИ НЕ ТЪРПЯТ ВРЕМЕ.... super

Нека и аз споделиа-абсолиутно сам сагласна с това...о6те пове4е,4е преди месетси имах са6тииа проблем: именно лекариат ми увреди ку4ето,поставиаики ваксина не когато триабва,т.е. по време на ле4ение от друго заболиаване,което е абсолиутно противопоказно в са4етание с ваксина!
Аз не само,4е попитах ниаколко пати дали е редно то4но сега да се поставиа ваксината или не,но за да се презастраховам поисках от лекариа да напи6е "4ерно на биало"с какво е третирал ку4ето преди и какво му прави сега и...познаите?!
Само 15 мин.след ваксината ку4ето ми полу4и алерги4ен пристап-за малко да умре...Резултатат бе6е следнииат:
варнаха ми 75% от сумата от вси4ки пла6танииа в тази клиника до сега!
Таи,4е моиат савет е -искаите винаги "4ерно на биало"да ви пи6ат и диагнозата,коиато поставиат,и ле4ението,което следва,и дори това кога каква то4но ваксина слагат и ГИ ДРАЖТЕ ОТГОВОРНИ,какво като са лекари и те са хора и гре6ат...макар 4е аз ли4но не им про6тавам такива "гре6ки".
User's Signature

"Pravia,kakvoto triabva-da stava,kakvoto 6te!"(L.N.TOLSTOI)

#548 Потребителят е офлайн   MeeLa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2005 - 12:27 PM

завиждам ви за усилията и борбите, които сте водили с ветеринарите си...
аз бях изпаднала в същата ситуация преди точно месец и понеже толкова се бях ошашкала за здравето на кучето си, че даже не забелязвах, че съм попаднала на самовлюбен некадърен ветеринар...който после обвинявал мен и прекалените ми грижи за кучето като причина за смъртта му... нямат срам такива като него NN love
но както и да е, не ми се иска форума да се превръща в оплаквалня от некадърни ветеринари, въпреки че е хубаво да има къде да споделите и да се оплачете от конкретния ветеринар, и съответно да предпазите всички останали от вашите грешки, не се срамувайте да назовавате името на ветеринаря от който не сте доволни, правите го за доброто на останалите!

А относно Игнасио, незная какво да те посъветвам Na40, може би ще трябва да се консултираш с още някой ветеринар, и то колкото е възможно по-скоро, но ги моли да записват всяка манипулация извършена от тях, и ако смяташ, че правят нещо не съвсем нормално, искай консултация с друг
Успех, напиши как върви....

#549 Потребителят е офлайн   tsveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2005 - 12:40 PM

Цитат

завиждам ви за усилията и борбите, които сте водили с ветеринарите си...
аз бях изпаднала в същата ситуация преди точно месец и понеже толкова се бях ошашкала за здравето на кучето си, че даже не забелязвах, че съм попаднала на самовлюбен некадърен ветеринар...който после обвинявал мен и прекалените ми грижи за кучето като причина за смъртта му... нямат срам такива като него NN love
но както и да е, не ми се иска форума да се превръща в оплаквалня от некадърни ветеринари, въпреки че е хубаво да има къде да споделите и да се оплачете от конкретния ветеринар, и съответно да предпазите всички останали от вашите грешки, не се срамувайте да назовавате името на ветеринаря от който не сте доволни, правите го за доброто на останалите!

А относно Игнасио, незная какво да те посъветвам Na40, може би ще трябва да се консултираш с още някой ветеринар, и то колкото е възможно по-скоро, но ги моли да записват всяка манипулация извършена от тях, и ако смяташ, че правят нещо не съвсем нормално, искай консултация с друг
Успех, напиши как върви....

Така и не разбрах-кам мен ли бе6е написаното,но 6те отговориа:
не се оплаквам от вет-дадох пример,за да може да насо4а пове4е хора в подобна ситуатсииа-именно когато има6 не6то написано и подписано от конкретното литсе-може6 да го даржи6 персонално отговорно!...Не ми се наложи да се бориа кои знае колко далго-разговорат ми с управителиа на клиниката бе6е то4но 2 мин.-ако не оправиат ку4ето ми и не уволниат лекариа,виновен за састоианието му-отивам при адвокат!

И мислиа ,4е 6те е абсолиутна НОВА гре6ка На4о да запо4не сега да обикалиа от вет на вет...наи-много да обаркат ку4ето о6те пове4е!
User's Signature

#550 Потребителят е офлайн   tsveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2005 - 12:53 PM

ZDR,Vlado!Za6to ne proveri6 tazi obiava-moje da imat i malki ku4eta:
Продавам елитен мъжки френски булдог-site e atanas kulin@abv.bg

Ima i snimka na tri buldo4eta-pri obiavite na Foruma.
User's Signature

#551 Потребителят е офлайн   DogoMan Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Dogo Group

Публикувано: 26 October 2005 - 01:04 PM

...
User's Signature

Качена снимка

#552 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2005 - 01:10 PM

Толкова съм съгласна с мнението на YORK ANASTASIA, че просто няма на къде повече! Начо, не се обиждай, но имам чувството, че ти абсолютно не знаеш как да се справиш със ситуацията.. кучето няма да се излекува с писане във форума! С тичане от ветеринар на ветеринар също.. върни кученцето. Там ще му помогнат..
Мисля, че ти беше този който трябваше да се обади на Jadi и да я осведоми за проблема.. а не тя четейки тука да разбира и тя да те търси за да върнеш кученцето! После "тия" от борсите са виновни(въобще не защитавам борсите, държа да подчертая!).. в много от случаите ние сме си виновни, защото изобщо не сме в час с отглеждането на животните..

#553 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2005 - 01:12 PM

Цитат

Цитат

d) Ето булдочетата от Атина !!!

Ооооо, още имаааа... тук са само три. b) b) b)

Ей...СУПЕР сте!
И булдочетата си ги бива...като "бомбички" са на тревата...големи сладури! w) Това в средата ми е любимата окраска super

Пак благодаря за снимките...и най-вече,че си се сетил да ги направиш! super best
User's Signature

#554 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2005 - 01:20 PM

Цитат

....С тичане от ветеринар на ветеринар също.. върни кученцето...

Понеже много се заговорихме за ветеринарите,искам само да уточня,че аз посъветвах Начо да си заведе кучето в клиника Ита_вет,на които имам доверие и вярвам,че ще направят всичко по силите си да помогнат на кучето!
Не съм го агитирала да "тича от ветеринар на ветеринар",а напротив да се довери и да проведе лечение САМО на едно място(в случая клиниката),като предварително вземе документите ну кученцето,за да могат докторките да видят какво му е правено и да предприемат адекватни мерки.

Моля ви...не нападайте прекалено собственика на Начо.Човека,явно няма опит и питайки се учи...нека се опитаме да му помогнем,а не да го гоним и хулим,че не знае какво прави...Дори и така да е-никой не се е родил научен и мисля,че той много правилно се обърна за помощ към нашия форум.

С този си постинг НЕ ВИЗИРАМ НИКОГО от пишещите по темата...моля,нека не се впускаме в излишни обяснения кой-кой е и през какво е минал! r)
User's Signature

#555 Потребителят е офлайн   valev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2005 - 01:32 PM

Еи хайде малко по леко с нападките към Начо ,защото той е човека който в момента е на пангала. И вина у него изобщо не е подходящо да се търси.
Не е ли редно когато си купуваш кученце, независимо дали от магазин или борса ,да те осведомят за неговото общо състояние ,дали е ваксинирано ,обезпаразитено и ако не е кога да му бъде направено.
Не ми звучи логично твърдението че при здравословен проблем с кученцето веднага трябва да се обърнем към продавача,че то тогава за какво са ветеринарите?
А, ами адаптиране с климата,абе това да не е внос на хъски в Африка ,каква клматизация oleeee ,смяна на осветление?
Моля ви нека да не се мъчим да решим проблема като лелките пред блока ,всеки с каквото може a)
Браво на jadi че коректно предложи на Начо да си вземе кучето,това е най доброто и за тримата,а най -вече за кученцето.
User's Signature

Твой приятел вечен ,весел Патиланчо!

#556 Потребителят е офлайн   DogoMan Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Dogo Group

Публикувано: 26 October 2005 - 01:33 PM

...
User's Signature

Качена снимка

#557 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2005 - 01:46 PM

А, ами адаптиране с климата,абе това да не е внос на хъски в Африка ,каква клматизация ,смяна на осветление?

Ех Valev Valev много има да учиш ....смяната на обстановката стреса новите хора новите миризми рязко сменяне на храната .....и да продължавам ли още да ти изброявам....това се нарича климатизиране или приспособяване към новата обстановка ... лампа ако се наложи може и да се включи за да топли бебето ако ти харесва и това мога да ти включа в тоя ред на мисли....
Станалото станало дано се оправя бързо ....

р.р в Африка се намира един от най престижните развъдници за хъски в света ;) питай Blezy да ти каже ....
User's Signature

#558 Потребителят е офлайн   valev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2005 - 02:21 PM

Цитат

Ех Valev Valev много има да учиш ....смяната на обстановката стреса новите хора новите миризми рязко сменяне на храната .....и да продължавам ли още да ти изброявам....това се нарича климатизиране или приспособяване към новата обстановка ... лампа ако се наложи може и да се включи за да топли бебето ако ти харесва и това мога да ти включа в тоя ред на мисли....
Станалото станало дано се оправя бързо ....

е аз пак в моя дух b) да си попитам ,добре да речем се климатизира ,свикне с хората и с миризмите,но нали го водят при ветеринаря да го ваксинира ,сигурно и там го оставят седмица- две,че белкем хайвана свикне с чичо доктор,и неговата миризма,дават му ден -два да си играе с ваксината или поне да се запознае с упътването че да не се уплаши ....ей на тва му викам сериозна работа. bravo

Според мен магазините и борсите ,трябва да предлагат кученца на подходяща възраст които са ваксинирани и обезпаразитени за да не хукват стопаните от първия ден по ветеринарите. А в ситуация като настоящата ,рекламация трябва да има ,защото не са длъжни да страдат нито собственика а още по малко кученцето.
User's Signature

Твой приятел вечен ,весел Патиланчо!

#559 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2005 - 02:42 PM

Няма да ти отговоря!!! ;)
User's Signature

#560 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2005 - 03:17 PM

Цитат

dog.bg, ще пусне и другите в галерията!  b)

Качена снимка

Безвъзвартно и окончателно съм влюбена в това куче w) w) w) love ...благодарение на ДогоМен и Дог.,които слагат тези невероятни снимки тук!....и Слава Богу,че нещо днес тона е повишен в наща тема n) ....така поне,се радваме и на нещо хубаво! super

П.С. Ето ТАКА трябва да изглежда един наистина хубав френски булдог в зряла възраст!От опит мога да ви кажа какви са разликите с моята Сара,която както всички знаят е извън стандарта по височина и,сега като го гледам този красавец-май и по дължина....Та разликите са именно във височината и малко в дължината...Затова,когато си купувате булдоче,гледайте крачетата му да са късички и да има общо взето "квадратна"(условно казано) форма...Това значи,че височината не трябва да е много по-различна от дължината и обратното...
Ако има малко инфо...кое е кучето,откъде е(в смисъл развъдник),ще ни бъде от огромна полза да научим нещо повече.... r)
User's Signature

• (159 Страници) +
  • « Първа
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни