Френски булдог
Публикувано: 19 January 2006 - 10:38 AM
Фрея е на 50 дни,а вече знае името си и знае къде трябва и къде не- да се правят бели.
Ето една нейна снимка!
Фрея в розово палтенце!
Публикувано: 19 January 2006 - 02:06 PM
Фрея е едно от прекрасните дечица на моята Ерма,реших да я оставя защото е страхотна...и не я давам за нищо на света.
А ако някой иска да си вземе мъжкар ,може да ми пише на ЛС...
Публикувано: 19 January 2006 - 06:38 PM
Мари още малко и съвсем ще вдигне ушлета, а пък тази Фрея с тези бели лапиичкиии w) .
Как успяхте толкова бързо да се научите да си свършвате работата където трябва?
Ние все още не знаем, че трябва да се върши работа навън.Просто си се разхождаме тичаме играем и като се приберем... се сещаме.
Публикувано: 19 January 2006 - 11:09 PM
Начо, ние сме готови вече за разходките днес купихме и палто, така че няма да треперим повече вън!
Всъшност тя вече има цели две разходки зад гърба си super best victoryVVV .
Които минаха гладко защото не срешнахе никакви непознати същества! Надявам се в събота да постим по-дълго на вън!
Изчетох написанотоза пишкането и трябва да кажа че сме опитали всичко, но уви нищо не подейства! s)
Публикувано: 30 January 2006 - 01:41 AM
Аз също съм горд собственик на куче от тази невероятно необикновенна порода
Попаднах на сайта съвсем случайно търсейки информация за аквариумни рибки
Имам прекрасен френски булдог / момченце r) / роден е точно на 31 декември срещу 1 януари и се казва Рич Форестър
Eто и една негова снимка , това имам под ръка в момента

P.S. За съжаление стана много късно а и съм доста уморен , утре
или когато намеря повечко време ще постна още някоя и друга снимка
и ще се включа във дебатите
Публикувано: 30 January 2006 - 04:27 PM
Цитат
Аз също съм горд собственик на куче от тази невероятно необикновенна порода
Попаднах на сайта съвсем случайно търсейки информация за аквариумни рибки
Имам прекрасен френски булдог / момченце r) / роден е точно на 31 декември срещу 1 януари и се казва Рич Форестър
Eто и една негова снимка , това имам под ръка в момента

P.S. За съжаление стана много късно а и съм доста уморен , утре
или когато намеря повечко време ще постна още някоя и друга снимка
и ще се включа във дебатите
голям е гъзар този Мистър Форестър w)
Публикувано: 01 February 2006 - 02:01 PM
Прочетох за сбирките на полянката зад х-л Хилтън и много бих искал да дойда и да се запозная със други собственици на "френчета ", но ми е малко далечко
а и ме притесняват доста работи
Най вече другите кучета които са там
Моя е доста игрив и темпераметен но мога да съм спокоен само когато си играе със себеподобни от неговата порода и други такива от неговият калибър / без бойните породи /
Преживели сме много нападения от други кучета , не знам и аз защо
и винаги без каквато и да е била причина
Още като малък го нападнаха 2 питбула / беше на 6 м./единият го беше хванал за опашчицата а другия за врата
Добре че се намесих навреме и незнам и аз как го спасих от тези "изроди"
докато собственичките им си приказваха сладко чоплейки семки
Нападан е и от други породи , немска овчарка , сетер ,ротвайлер
За мое щастие винаги без съществени поражения / добре че има дебела кожа / но....
Защо става така в повечето случай ?!?
Кучето ми никога не е нападало ,лошото е че никога не бяга а и не отстъпва
Дали защото издават по различни звуци от другите и сумтят като прасенца r)
Ако някой от собствениците на френски булдоци има същият или подобен проблем, моля да сподели
Благодаря предваително
Публикувано: 01 February 2006 - 05:18 PM
Аз сьм от Пловдив и моята красавица b) скоро стана на 12 години.Казва се Хера и най много обича да яде r)
Ще се опитам да прикача снимка
Прикачени файлове
-
S2010012.JPG (80.05K)
Брой сваляния: 99
Публикувано: 01 February 2006 - 05:39 PM
Цитат
Не те познавам , нито ти мене а и най малкото искам да навлизам във разни спорове със някого
Не визирам породата а специано 2-та индивида които нападнаха и щяха да разкъсат кучето ми
Не ти го пожелавам пич , но ми е интересно ако ти беше на моето място как би ги нарекал ....може би "Кукла Барби" ....а?
Публикувано: 01 February 2006 - 05:47 PM
Цитат
Цитат
Не те познавам , нито ти мене а и най малкото искам да навлизам във разни спорове със някого
Не визирам породата а специано 2-та индивида които нападнаха и щяха да разкъсат кучето ми
Не ти го пожелавам пич , но ми е интересно ако ти беше на моето място как би ги нарекал ....може би "Кукла Барби" ....а?
аз не искам да споря..а мястото на спора не е трябва да е в тази тема...мисълта ми беше, че за действията на въпросните кучета са виноивни стопаните им.