Френски булдог
Публикувано: 19 February 2006 - 04:34 PM
Здравейте, как беше на изложбата днес?
Аз супер много съжалявам когато изпускам с Белла такива събития:(
Каспър как се справи?
Поздрави на всички super
Аз супер много съжалявам когато изпускам с Белла такива събития:(
Каспър как се справи?
Поздрави на всички super
Публикувано: 21 February 2006 - 12:12 PM
b) Като за начало и второ място става ,но вече знаем кои сме ,къде сме и към какво да се стремим 1super ,получихме няколко много полезни съвета които вече изпълняваме така че вече почти няма пречки за нас victoryVVV
Що се отнася до моето представяне oleeee да си кажа честно страх ме беше r) но вече полагам сериозни грижи и в тази насока ,така че на изложбата в Пловдив смятам да ви изненадам dribble
п.п. Надявам се да не съм ви обезкуражил b) не искам да съм сам на изложбата super best
Що се отнася до моето представяне oleeee да си кажа честно страх ме беше r) но вече полагам сериозни грижи и в тази насока ,така че на изложбата в Пловдив смятам да ви изненадам dribble
п.п. Надявам се да не съм ви обезкуражил b) не искам да съм сам на изложбата super best

Твой приятел вечен ,весел Патиланчо!
Публикувано: 22 February 2006 - 03:51 PM
Поздравления и от мен. Голям симпатяга е станал Каспър. Живот и здраве ще се видим в Пловдив:)
Публикувано: 23 February 2006 - 04:12 PM
нещо повече за американския булдог??!само това ли е инфото? как се държи със деца?може ли да му се има доверие?и т.н! а, и не на последно откаде можем да си вземем такова куче?? s) 1super

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]Дакота,кучето котка и КЕРА кучето астроном!!!
Публикувано: 23 February 2006 - 10:49 PM
Цитат
Тук има такава тема 1super
Там се раглеждат предимно две породи френчита и бритиш.
Това все пак се водят различни породи!
И мастифите не са обединени в една, не че има нешо против.
Публикувано: 26 February 2006 - 12:35 AM
е,благодаря все пак !инфото може да е оскадно но все пак е нещо!!! bravoS 1super

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]Дакота,кучето котка и КЕРА кучето астроном!!!
Публикувано: 26 February 2006 - 11:23 AM
1super