Цитат
Иcкам да дам мнение по въпроса за изложбата в Рударци.Аз бях там и мога да кажа че изложбата беше на ниво имаше много кучета и ринга си беше напълно истински.Като сравнявате двете изложби и казвате че едната е селска-Рударци а другата на ниво-Балканика,кажете ми колко кучета участваха на Балканика и колко на Рударци и защо е така ?И защо според вас на Родарци имаше в class по 12-кучета а на Балканика по 2-3 кучета?И щом е селска изложба защо "krasii" е записал да участват кучета от развъдник "Милениум"?Мерси
bash fow nok ouu
ne_spirai
Много те моля спри с не_спиращата си неадекватност.
1. Относно това ,че съм записал мое куче на селската изложба - това е подла лъжа. Ако е имало куче произведено от мен, това не означава, че е мое. Стопанинът му решава дали да го запише или не.
2. Относно Балканика и Рударци !!!
-СЪДИИТЕ - СПАС ГЕОРГИЕВ(Рударци) и JOACHIM STIEGLER(.Балканика)..аз не виждам база за сравнение. За никого не е тайна, че БГ съдиите обслужват личните интереси на г-н Литов и приятелския кръг около него.
-КУЧЕТАТА - За бройката в Рударци не мога да споря защото не съм бил там. Знам само, че е имало класове с по 1( ЕДНО ) куче в ринга. Но мога да споря за качеството им. Искам да попитам ----ИМАШЕ ЛИ тест на характера и защо НЯМАШЕ
---Колко от кучетата с KKL и IPO избягаха от ринга при бягането без повод.
---Колко пъти съдията стреля, докъто кучетата на неговите хора да спрат да реагират на изстрела.
3. ЗА БАЛКАНИКА - Ясно е, че не си бил там. За да изведе човек куче на подобна изложба, трябва да е подготвено не само кучето а и водача. Там няма "приятелско" класиране. Там не се допускат боси и ПОЛУ ПИЯНИ водачи на кучета с претенции. Там има ТЕСТ НА ХАРАКТЕРА ,там има много бягане както с повод така и без повод. Там има и гости от чужбина. Ако ми кажеш кои от участвалите в Рударци кучета и водачи биха издържали тези изисквания, ще си отговориш на въпроса - защо нито един от тях, не се осмели да участва на БАЛКАНИКА.
За сега толкова.
П.С. Ако те интересува - dogtrener се е постарал да даде достатъчно инфо колко и кои кучета са участвали на Балканика, както и колко са отпаднали
ЕТО ТУК !!!
Евгени Петков