Цитат
Цитат
Цитат
Рексдог питаше за лошите резултати на нашите кучета в Турция,а МИК искаше гласност за това кои кучета имат проблем с ХАРАКТЕРА и др. неща,че реших да попитам дали информацията която имам от един мой турски приятел е верна.
ВЕРНО ЛИ Е,ЧЕ МЪЖКОТО КУЧЕ - РАЗПЛОДНИК НА ЕДНА МЕСТНА(СТАРОЗАГОРСКА)ГРУПА, ВНЕСЕНО ОТ ГЕРМАНИЯ С:
SCHUTZHUND-III...V ( DE , AU , BG ) - Exellent
SG 103 auf BSZS2000 im Bremen bei Hans-Peter Rieker
SchH 3 ( DE ) , Kkl 1 ( DE ) , Kkl 1 auf Lebenszeit ( BG )
HD - fast normal ( SV )
DNA - gepruft
ZW 93
...ОТНОВО НЕ Е ЗАХАПАЛО.АКО Е ВЕРНО-ЗНАЧИ СЛУЧАЯ Е БЕЗНАДЕЖДЕН, ЗАЩОТО ТОВА ВЕЧЕ Е РЕЦИДИВ И КУЧЕТА С ТАКАВА ПСИХИКА НЯМАТ НИКАКВА,АМА НИКАКВА РАЗВЪДНА СТОЙНОСТ.
Ако желаете,мога да кажа и името на кучето,но собственичката му пише активно по форума, а и е много обидчива на тема собствени некачественни германски кучета.
----------------------------------------------------------
П.С. Уважаеми господа с гумичките.Това не е ли истина че го затрихте.Мисля също че е пряко свързано с темата.Или се лъжа,а !!!!!
Рекламодателю, нали мога така да Ви наричам, г-н Фон Паф?! За друго куче, високо 70см в холката при стандарт 65 см (горна граница не само при германското овчарско куче) да сте чували да не е захапвало?!
Няма да престанете ей!
п.п. и като не става въпрос за търговийка, а целенасочена селекция, при Вашето куче, г-н не Вон а Фон Паф, заплождането безплатно ли е?! Не, че имам интерес, но 5 см над горната граница не идват ли малко множко, за да е кучето в разплод?!
Людмилдоф ,незнам от къде имаш тая информация защото аз имам документи подписани лично от г-н Камен Литов който ще побликувам по надолу. Кучето не запложда без пари , След като не разбираш от кучета се ориентирай към гълабите / приятелски съвет /
Ама и Дон ли е Германско овчарско куче?! Незнаех!!! Мислех, че е НОК!