ИЗЛОЖБА
Публикувано: 25 November 2011 - 10:21 PM
randol, в 25 November 2011 - 07:36 PM, написа:

Общо взето ... Боже , боже колко мъка .... и недоизлокан алкохол има по света ...
Разочароваш ме господин кандидат прецедател,защо реши че кучетата не стават за нищо?Като седнеш на прецедателския стол нали ще станеш и съдия и кьормаистор как ще откриваш разликите тогава?Дал съм ти жокер да сравниш качеството на кучетата явили се на нац. изложба на ОНОК и тези явили се на изложбата на SV.Явно ти ще деистваш с желязна ръка направо ги отряза че за нищо не стават.Да му мислят другите които не са така близко до твоито обкръжение :ec_117щом кучетата на Шаблона и Лъжеца така ги отписа.

Прикачени файлове
-
untitled.bmp (2.25MB)
Брой сваляния: 86
Публикувано: 25 November 2011 - 10:34 PM
Не могат да бъдат сравнявани снимки направени от професионален фотограф и снимки направени с цел да се окепази кучето. Но дори и малко повече акъл да имаше, нямаше да сравняваш работните линии овчарки с шоу линиите такива:
За да се ограмотиш малко, специално за теб ще пусна линк:
http://forum.bsv.bg/....php?f=22&t=516

Карлосито, твоето мнение и оценка ли е меродавно или това на отговорника по селекция в Чешката Република?

Публикувано: 25 November 2011 - 11:23 PM
Георги Симеонов, в 25 November 2011 - 11:34 PM, написа:
Не могат да бъдат сравнявани снимки направени от професионален фотограф и снимки направени с цел да се окепази кучето. Но дори и малко повече акъл да имаше, нямаше да сравняваш работните линии овчарки с шоу линиите такива:
За да се ограмотиш малко, специално за теб ще пусна линк:
http://forum.bsv.bg/....php?f=22&t=516

Карлосито, твоето мнение и оценка ли е меродавно или това на отговорника по селекция в Чешката Република?

Шаблонче щом снимката не ти харесва пусни една професионална снимка на твоито куче да видим разликата.И да те попитам щом мислиш че кучето ти е работно що щеш на екстериорна изложба,и значи ли това че кучето ти е далеч от анатомията на истинските овчарки.Благодаря ти че ме ограмоти

Публикувано: 26 November 2011 - 11:01 AM
Ако вие колите и бесите в ОНОК виждам как НОК наистина ще стане мастиф. Вземете поне да прочетете стандарта на породата. Там никъде не пише че овчарката трябва да прилича на мастиф.
"Общ вид - куче със средни размери и удължен формат, със здрави и сухи кости и силно телосложение."
"Глава – пропорционална на тялото, клиновидна. Дължината й е около 40 % от височината при холката.Умерено широка между ушите, не е лека, но не е и груба, нито удължена.Черепната част при поглед отпред и отстрани е леко изпъкнала, със слабо изразена или с напълно липсваща медиална бразда. Съотношението между дължината на черепа къмм дължината на муцуната е 50 на 50 %. Широчинта на черепа е пропорционална на дължината му.Скулите са леко закръглени. Стопът е плавен. Муцуната е клиновидна, дълга и суха.Горната и долната челюст трябва да бъдат достатъчно силни. Устните са сухи и добре прилепнали."

Гуерго тези снимки доколкото си спомням ти ги прави. Защо не пуснете тях

А тази защо ти е на фейса при снимките

Ей тази американците доста я харесаха

И ако Дара е толкова добра кучка и вие цените много мнението на съдията защо Окси е преди нея в класирането?

Според мен едно женско куче наистина трябва да бъде такова, като излъчване и визия, а не да е мъжки тип.

"Направете го заради мен:погрижете се за това,моята овчарка да остане работно куче,така както аз правех през целият си живот в името на тази цел" Max von Stephanitz 1864-1936
http://www.working-d...a%20Dvora%20CS/
http://www.working-d...ls/520770/..CS/
Публикувано: 26 November 2011 - 02:03 PM

- Единия страхлив и смешен интригант си противоречи с всеки следващ пост и тайно си мечтае да го "бръснат" за колко се може повече пари, само и само Дед'О мраз да го погали по главицата , пък защо не и да блудства с дъщеря му .Тогава сигурно ще бъде горд баща и "члУен" на БОГОК. Да не говорим за избягването на отговори на дадени въпроси!
.
- А другия алкохолик се чуди как да избяга от спазването на каквито и да е правила , опитвайки се да осмива всички останали хора , които за разлика от него работят с кучетата си и не се притесняват да покажат какво са постигнали ... Общо взето като описания по-горе страхлив индивид!
Та така драги ми страхливи и бездарни смехурковци дръжте се здраво за палците на краката и си лайте на воля колкото искате, в крайна сметка и двамата сте жалки неудачници ,които не са постигнали НИЩО нито в кучкарството , нито в личен план и не заслужавате и грам внимание (чак се чудя на Жоро що ви се връзва) , ама явно това е единственото място на което се чуствате значими!

Айде със здраве ...

П.С. Има ли МОД в този раздел ?

Публикувано: 26 November 2011 - 06:35 PM
randol, в 26 November 2011 - 01:03 PM, написа:

- Единия страхлив и смешен интригант си противоречи с всеки следващ пост и тайно си мечтае да го "бръснат" за колко се може повече пари, само и само Дед'О мраз да го погали по главицата , пък защо не и да блудства с дъщеря му .Тогава сигурно ще бъде горд баща и "члУен" на БОГОК. Да не говорим за избягването на отговори на дадени въпроси!
.
- А другия алкохолик се чуди как да избяга от спазването на каквито и да е правила , опитвайки се да осмива всички останали хора , които за разлика от него работят с кучетата си и не се притесняват да покажат какво са постигнали ... Общо взето като описания по-горе страхлив индивид!
Та така драги ми страхливи и бездарни смехурковци дръжте се здраво за палците на краката и си лайте на воля колкото искате, в крайна сметка и двамата сте жалки неудачници ,които не са постигнали НИЩО нито в кучкарството , нито в личен план и не заслужавате и грам внимание (чак се чудя на Жоро що ви се връзва) , ама явно това е единственото място на което се чуствате значими!

Айде със здраве ...

Айде пак се почна

Но в твоят отговор не виждам нищо друго освен безсилието ти и некомпетентноста ти спрямо НОК. Нормално е за теб и вашата клика като не можете да отговорите да измествате темата и да нападате хората на личностна основа, като искате да ме изкарате и алкохолик.

Сега търсиш и Мод

Ама защо ли се чудя

Живи и здрави да сте

"Направете го заради мен:погрижете се за това,моята овчарка да остане работно куче,така както аз правех през целият си живот в името на тази цел" Max von Stephanitz 1864-1936
http://www.working-d...a%20Dvora%20CS/
http://www.working-d...ls/520770/..CS/
Публикувано: 26 November 2011 - 07:01 PM

Споко бре ,няма нужда да се оправдаваш за любовта към алкохола. То си е човещинка .

Хайде напрегни се измисли нещо по-добро

Публикувано: 26 November 2011 - 10:27 PM
randol, в 26 November 2011 - 03:03 PM, написа:

.

Айде със здраве ...

Милене разочароваш ме да беше сменил схемата на тримата от запаса вече не сте интересни,падаш много ниско.Всеки път едно и също истъркахте плочата.Поне се разбра колко си гола вода когато става въпрос за кучета,че не знаеш къде е главата и къде опашката на кучето,че не си наясно нито с анатомия ,нито с развъждане,нито с обучение на кучета.Но иначе искаш да създаваш правила,да казваш кои какво да прави и да бъдеш прецедател

Публикувано: 26 November 2011 - 10:54 PM

Интересно как се извърташ ти самия като червей още от самото начало на темата и прескачаш от тема в тема , пък после аз съм си бил показал истинското лице. Факт е ,че съм направил за кучетата и развъдчиците много повече отколкото теб и онзи алкохолик дет иска всичко да е без правила.
Я кажи Иценце страхлив, какво постигна за последните 10 години ?! ОРГАНИЗИРАЛ СИ ИЗЛОЖБА ?! НАПРАВИЛ СИ НЕЩО БЕЗ ДА ИМАШ ЛИЧЕН ИНТЕРЕС?! ЗАЛОЖИЛ СИ СИ ИМЕТО В ИНТЕРЕС НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ?! И т.н. и т.н , и .т.н.
Общо взето нищичко , ама наистина НИЩО ! И това ако не те прави жалък неудачник , здраве му кажи!

Продължавай с молитвите и подмиването , дед'О мраз , може да те огрее

Публикувано: 28 November 2011 - 02:11 PM
randol, в 26 November 2011 - 11:54 PM, написа:

Интересно как се извърташ ти самия като червей още от самото начало на темата и прескачаш от тема в тема , пък после аз съм си бил показал истинското лице. Факт е ,че съм направил за кучетата и развъдчиците много повече отколкото теб и онзи алкохолик дет иска всичко да е без правила.
Я кажи Иценце страхлив, какво постигна за последните 10 години ?! ОРГАНИЗИРАЛ СИ ИЗЛОЖБА ?! НАПРАВИЛ СИ НЕЩО БЕЗ ДА ИМАШ ЛИЧЕН ИНТЕРЕС?! ЗАЛОЖИЛ СИ СИ ИМЕТО В ИНТЕРЕС НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ?! И т.н. и т.н , и .т.н.
Общо взето нищичко , ама наистина НИЩО ! И това ако не те прави жалък неудачник , здраве му кажи!

Продължавай с молитвите и подмиването , дед'О мраз , може да те огрее

Милене както написах и на Евгени НЕ НАМЪ....НЕ НАМЪ тия ги разправяи на някои друг.Опитваи се да се искараш радетел на породата пред някои друг.С какво помагаш Милене ,като изгони толкова хора и ги накара да се отдръпнат от породата.С постояното си плюене и интриги по форумите ти Евгени и Лъжеца доведохте ОНОК до това жалко състояние ,и "резултатите" не закъсняха 18 кучета на нац. изложба,наи слабата изложба правена до ден днешен.За каква помощ говорим Милене помощ за която никои не те е молил,помощ която никои не е искал. Откога преследването на лични интереси и антипатиите към някого се нарича помощ в интерес на всички останали .Защо не си признаеш Милене че ти Евгени и Лъжеца се водите от лична омраза към Камен а вече и към Венелин исамо това ви интересува ,тях да ги няма пък другато не е важно.Не се ли усещаш че след всичката тази пумия , интриги ,и обиди по форумите които бълвате пречите на всички останали независимо от ОНОК или БОГОК които искат да се развиват които влагат време пари и нерви за да може породата в БГ да се развива.