Dog.bg Форуми : ИЗЛОЖБА

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (6 Страници) +
  • « Първа
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

ИЗЛОЖБА

#81 Потребителят е офлайн   randol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 28 November 2011 - 04:54 PM

Показване на мнениетоYerom, в 28 November 2011 - 12:11 PM, написа:

Показване на мнениетоrandol, в 26 November 2011 - 11:54 PM, написа:

:ab_041: :ab_041: :ab_041: :ab_041: Истината боли , А?

Интересно как се извърташ ти самия като червей още от самото начало на темата и прескачаш от тема в тема , пък после аз съм си бил показал истинското лице. Факт е ,че съм направил за кучетата и развъдчиците много повече отколкото теб и онзи алкохолик дет иска всичко да е без правила.

Я кажи Иценце страхлив, какво постигна за последните 10 години ?! ОРГАНИЗИРАЛ СИ ИЗЛОЖБА ?! НАПРАВИЛ СИ НЕЩО БЕЗ ДА ИМАШ ЛИЧЕН ИНТЕРЕС?! ЗАЛОЖИЛ СИ СИ ИМЕТО В ИНТЕРЕС НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ?! И т.н. и т.н , и .т.н.

Общо взето нищичко , ама наистина НИЩО ! И това ако не те прави жалък неудачник , здраве му кажи! :rc_036:

Продължавай с молитвите и подмиването , дед'О мраз , може да те огрее :ab_041: :ab_041:

Милене както написах и на Евгени НЕ НАМЪ....НЕ НАМЪ тия ги разправяи на някои друг.Опитваи се да се искараш радетел на породата пред някои друг.С какво помагаш Милене ,като изгони толкова хора и ги накара да се отдръпнат от породата.С постояното си плюене и интриги по форумите ти Евгени и Лъжеца доведохте ОНОК до това жалко състояние ,и "резултатите" не закъсняха 18 кучета на нац. изложба,наи слабата изложба правена до ден днешен.За каква помощ говорим Милене помощ за която никои не те е молил,помощ която никои не е искал. Откога преследването на лични интереси и антипатиите към някого се нарича помощ в интерес на всички останали .Защо не си признаеш Милене че ти Евгени и Лъжеца се водите от лична омраза към Камен а вече и към Венелин исамо това ви интересува ,тях да ги няма пък другато не е важно.Не се ли усещаш че след всичката тази пумия , интриги ,и обиди по форумите които бълвате пречите на всички останали независимо от ОНОК или БОГОК които искат да се развиват които влагат време пари и нерви за да може породата в БГ да се развива.

Ех Бъзльо страхлив , както винаги в интригантски стил се опитваш да прехвърлиш вината върху хората на които наистина им пука за породата, защото ние не делим кучетата ,а всъщност единия който ги дели си ти самия (още от самото начало на темата, няма нужда от примери, нали?). Цялата пумия е създадена мнооогоо преди аз да се поява , и са я създали част от тъй наречените развъдчици с умишлено безконтролно развъждане , като твоя "велик кумир" дед'О мраз , включително двулични хора като теб, които седят с наведена глава когато са лице в лице , и се правят на велики по форума. Ама какво ли не правят бъзльовците само и само да ги погалят по главиците.

Сигурно ние сме присвоили милиони от хората ? Сигурно ние сме построили незаконно кучкарници върху чужда земя от 7 дка ? Сигурно ние сме подавал заявки за SV съдии от името на ОНОК? Сигурно ние сме писали до структури на FCI да не се признават родословията на ОНОК ? И още, и още, и още куп лайняни постъпки ощетяващи хората ,които отказват да бъдат въвлечени в корупционни практики с цел лично облагодетелстване на "великия" дед'О мраз!!!

Можеш ли да ми докажеш ,че всичките кучета на дед'О мраз са снимани за ТД и ЛД? Силно се съмнявам!

И след всичко това ти имаш наглостта да кажеш ,че ние делим кучетата и умишлено искаме да съсипем всичко, което всъщност е просто един балон с въздух и нищо повече !? Ти си или много тъп за да не осъзнаваш тежестта на проблема или имаш интерес нещата да продължат в същата дух ! ... По-скоро е първото!

#82 Потребителят е офлайн   maya_mai4ety Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 November 2011 - 08:04 PM

Get alive бе хора! Зависта и човешката простотия нямат граници. Вече можете да бъдете спокойни - отстъпвам ви първото място, аз напускам бизнеса. Пожелавам на всички един ден да имат домашен любимец и най-вече истинско куче до себе си, наистина малко са хората, които познават това чувство.
Моля само за едно последно нещо - не говорете повече за мен и кучетата ми, забравете че съм била част от това.
Успех! :rc_036:
User's Signature

I feel it in my fingers, I feel it in my toes. The love is all around me...

#83 Потребителят е офлайн   емо Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: German Shepherd Dog

Публикувано: 28 November 2011 - 08:47 PM

№ 163 Ugo von Daron на изложба в далечна Индия.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#84 Потребителят е офлайн   randol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 November 2011 - 09:41 PM

Емо, поздравления :ba_025:

#85 Потребителят е офлайн   емо Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: German Shepherd Dog

Публикувано: 28 November 2011 - 09:56 PM

Благодаря.

#86 Потребителят е офлайн   Yerom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 November 2011 - 10:23 PM

Показване на мнениетоrandol, в 28 November 2011 - 05:54 PM, написа:

Показване на мнениетоYerom, в 28 November 2011 - 12:11 PM, написа:

Показване на мнениетоrandol, в 26 November 2011 - 11:54 PM, написа:

:ab_041: :ab_041: :ab_041: :ab_041: Истината боли , А?

Интересно как се извърташ ти самия като червей още от самото начало на темата и прескачаш от тема в тема , пък после аз съм си бил показал истинското лице. Факт е ,че съм направил за кучетата и развъдчиците много повече отколкото теб и онзи алкохолик дет иска всичко да е без правила.

Я кажи Иценце страхлив, какво постигна за последните 10 години ?! ОРГАНИЗИРАЛ СИ ИЗЛОЖБА ?! НАПРАВИЛ СИ НЕЩО БЕЗ ДА ИМАШ ЛИЧЕН ИНТЕРЕС?! ЗАЛОЖИЛ СИ СИ ИМЕТО В ИНТЕРЕС НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ?! И т.н. и т.н , и .т.н.

Общо взето нищичко , ама наистина НИЩО ! И това ако не те прави жалък неудачник , здраве му кажи! :rc_036:

Милене кажи на Лъжеца другия път когато ползва твоя ник да допуска по малко правописни грешки.Излагате :r_181: :zb_050: :wc_055:

Продължавай с молитвите и подмиването , дед'О мраз , може да те огрее :ab_041: :ab_041:

Милене както написах и на Евгени НЕ НАМЪ....НЕ НАМЪ тия ги разправяи на някои друг.Опитваи се да се искараш радетел на породата пред някои друг.С какво помагаш Милене ,като изгони толкова хора и ги накара да се отдръпнат от породата.С постояното си плюене и интриги по форумите ти Евгени и Лъжеца доведохте ОНОК до това жалко състояние ,и "резултатите" не закъсняха 18 кучета на нац. изложба,наи слабата изложба правена до ден днешен.За каква помощ говорим Милене помощ за която никои не те е молил,помощ която никои не е искал. Откога преследването на лични интереси и антипатиите към някого се нарича помощ в интерес на всички останали .Защо не си признаеш Милене че ти Евгени и Лъжеца се водите от лична омраза към Камен а вече и към Венелин исамо това ви интересува ,тях да ги няма пък другато не е важно.Не се ли усещаш че след всичката тази пумия , интриги ,и обиди по форумите които бълвате пречите на всички останали независимо от ОНОК или БОГОК които искат да се развиват които влагат време пари и нерви за да може породата в БГ да се развива.

Ех Бъзльо страхлив , както винаги в интригантски стил се опитваш да прехвърлиш вината върху хората на които наистина им пука за породата, защото ние не делим кучетата ,а всъщност единия който ги дели си ти самия (още от самото начало на темата, няма нужда от примери, нали?). Цялата пумия е създадена мнооогоо преди аз да се поява , и са я създали част от тъй наречените развъдчици с умишлено безконтролно развъждане , като твоя "велик кумир" дед'О мраз , включително двулични хора като теб, които седят с наведена глава когато са лице в лице , и се правят на велики по форума. Ама какво ли не правят бъзльовците само и само да ги погалят по главиците.

Сигурно ние сме присвоили милиони от хората ? Сигурно ние сме построили незаконно кучкарници върху чужда земя от 7 дка ? Сигурно ние сме подавал заявки за SV съдии от името на ОНОК? Сигурно ние сме писали до структури на FCI да не се признават родословията на ОНОК ? И още, и още, и още куп лайняни постъпки ощетяващи хората ,които отказват да бъдат въвлечени в корупционни практики с цел лично облагодетелстване на "великия" дед'О мраз!!!

Можеш ли да ми докажеш ,че всичките кучета на дед'О мраз са снимани за ТД и ЛД? Силно се съмнявам!

И след всичко това ти имаш наглостта да кажеш ,че ние делим кучетата и умишлено искаме да съсипем всичко, което всъщност е просто един балон с въздух и нищо повече !? Ти си или много тъп за да не осъзнаваш тежестта на проблема или имаш интерес нещата да продължат в същата дух ! ... По-скоро е първото!
:ab_041: :ab_041: :ab_041:

#87 Потребителят е офлайн   Yerom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 November 2011 - 10:33 PM

Милене кажи на Лъжеца и двуличник като ползва твоя ник да допуска по малко правописни грешки.Излагате :r_181: :zb_050: :wc_055:

#88 Потребителят е офлайн   randol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 November 2011 - 10:40 PM

Показване на мнениетоYerom, в 28 November 2011 - 08:33 PM, написа:

Милене кажи на Лъжеца и двуличник като ползва твоя ник да допуска по малко правописни грешки.Излагате :r_181: :zb_050: :wc_055:

:db_046:

#89 Потребителят е офлайн   vonpav Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 November 2011 - 04:11 PM

[

Цитат

Ти си или много тъп за да не осъзнаваш тежестта на проблема или имаш интерес нещата да продължат в същата дух ! ... По-скоро е първото!

Няма съмнене,че е първото :mg_062:

#90 Потребителят е офлайн   Yerom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 November 2011 - 05:25 PM

Показване на мнениетоvonpav, в 29 November 2011 - 05:11 PM, написа:

[

Цитат

Ти си или много тъп за да не осъзнаваш тежестта на проблема или имаш интерес нещата да продължат в същата дух ! ... По-скоро е първото!

Няма съмнене,че е първото :mg_062:

:zz_221: :zz_221: :zz_220:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#91 Потребителят е офлайн   Георги Симеонов Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 November 2011 - 06:54 PM

Показване на мнениетоmaya_mai4ety, в 28 November 2011 - 08:04 PM, написа:

Get alive бе хора! Зависта и човешката простотия нямат граници. Вече можете да бъдете спокойни - отстъпвам ви първото място, аз напускам бизнеса. Пожелавам на всички един ден да имат домашен любимец и най-вече истинско куче до себе си, наистина малко са хората, които познават това чувство.
Моля само за едно последно нещо - не говорете повече за мен и кучетата ми, забравете че съм била част от това.

Славейче, не мога да разбера, това ти изказване. Какъв бизнес, какво напускаш? Да разбирам ли, че напускаш БОГОК, защото бизнеса е там? :ab_041: Кой ще вади родословия на клавиатурния кинолог Карлос (Доги Дог) тогава? Пък и в БОГОК си имате кучкарник за 500-600 кучета, на няколко етажа. изчакай да разпределите дивидентите, пък тогава напускай:
http://www.youtube.c...h?v=U8wGSJ9qEpw
:ab_041:
Ако незнаеш как се процедира в подобни случаи, в името на благинката, наблюдавай внимателно Йером, но не се навеждай чак колкото него, защото все още си във възраста която дедо'О'мраз обича.
http://mamita-bg.com...B4%D0%B0%D0%BB/

#92 Потребителят е офлайн   maya_mai4ety Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 November 2011 - 07:14 PM

Само не разбрах кога съм членувала в БОГОК?
А пък до като някои хора са в ОНОК не мисля да стъпя там отново. :db_046:
В БОГОК поне не си плюят техните. :smile:
User's Signature

I feel it in my fingers, I feel it in my toes. The love is all around me...

#93 Потребителят е офлайн   Георги Симеонов Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 November 2011 - 07:19 PM

Браво Славейче. :rc_036: Наша гордост. :ab_041:
Кой започна да плюе по своите, Славея?

#94 Потребителят е офлайн   DOGI_DOG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 November 2011 - 08:17 PM

Показване на мнениетоГеорги Симеонов, в 29 November 2011 - 05:54 PM, написа:

Славейче, не мога да разбера, това ти изказване. Какъв бизнес, какво напускаш? Да разбирам ли, че напускаш БОГОК, защото бизнеса е там? :ab_041: Кой ще вади родословия на клавиатурния кинолог Карлос (Доги Дог) тогава? Пък и в БОГОК си имате кучкарник за 500-600 кучета, на няколко етажа. изчакай да разпределите дивидентите, пък тогава напускай:
Ако незнаеш как се процедира в подобни случаи, в името на благинката, наблюдавай внимателно Йером, но не се навеждай чак колкото него, защото все още си във възраста която дедо'О'мраз обича.

Г-н Симеонов, пак ли ви пишат постовете. Язък за висшето…Добра марионетка сте в ръцете на кукловод с мръсно подсъзнание. Просто сте жалки… :zz_020:
User's Signature

"Направете го заради мен:погрижете се за това,моята овчарка да остане работно куче,така както аз правех през целият си живот в името на тази цел" Max von Stephanitz 1864-1936
http://www.working-d...a%20Dvora%20CS/
http://www.working-d...ls/520770/..CS/

#95 Потребителят е офлайн   Георги Симеонов Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 November 2011 - 08:35 PM

Доги Дог,

Че си алкохолик го зная, че си лъжец - също. Но че си чак толкова голям лъжец, не съм очаквал, Холандецо :ab_041:
http://www.alpinek9f...ds-t726-70.html
Прикачена снимка
Превеждам за всички които не знаят английски:
Херби, аз не съм Холандец, живея в Холандия.....

Що лъжеш и се срамиш да се наречеш БЪЛГАРИН? А Димитровградски Холандецо?

P.S. Знаеш че в този форум, опцията редактирай е винаги активна, така че спри да се излагаш и поправи тази лъжа. Или може би Славея (Maya May4ety) е сбъркала при превода? :ab_041:

#96 Потребителят е офлайн   Георги Симеонов Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 November 2011 - 09:16 PM

Показване на мнениетоГеорги Симеонов, в 29 November 2011 - 08:35 PM, написа:

P.S. Знаеш че в този форум, опцията редактирай е винаги активна, така че спри да се излагаш и поправи тази лъжа. Или може би Славея е сбъркала при превода? :ab_041:

хахаха Холандецо от Димитровград. Лъжецо.
Много си бърз. :ab_041:
Прикачена снимка
Сега вече по бива след редакцията.Не си от Холандия. БРАВО димитровградчанино.

И не се излагай повече ако обичаш.
Открийте разликата.
ПРЕДИ разконспирирането на ЛЪЖЕЦА:
Прикачена снимка
И СЛЕД разкритието на ЛЪЖЕЦА, и светкавичната му редакция:
Прикачена снимка

Що се срамиш да се наречеш БЪЛГАРИН бре, "Холандецо"? :ab_041: :ab_041: :ab_041:

#97 Потребителят е офлайн   DOGI_DOG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 November 2011 - 09:37 PM

Показване на мнениетоГеорги Симеонов, в 29 November 2011 - 07:35 PM, написа:

Доги Дог,

Че си алкохолик го зная, че си лъжец - също. Но че си чак толкова голям лъжец, не съм очаквал, Холандецо :ab_041:
http://www.alpinek9f...ds-t726-70.html
Прикачен файл Carlos-hollandes1.jpg
Превеждам за всички които не знаят английски:
Херби, аз не съм Холандец, живея в Холандия.....

Що се срамиш да се наречеш БЪЛГАРИН? А димитровградски Холандецо?

Г-н Симеонов, благодаря че ми казахте за грешката. Ако бяхте прочели цялото изречение сега нямаше да се правите на интересен.
Поне сам си пиша постовете и не се подлагам на човека с мръсното подсъзнание.
И вземи да си направиш уеб страница на Дога Бондьо :ab_041:

Прикачена снимка

За тези които не знаят английски:

Guergo, вместо да публикувате за всички ваши кучета, защо просто не си направите страница в интернет? :ab_041:

П.С. Гуерго това да не ти е форума на ОНОК... :ab_041:
User's Signature

"Направете го заради мен:погрижете се за това,моята овчарка да остане работно куче,така както аз правех през целият си живот в името на тази цел" Max von Stephanitz 1864-1936

#98 Потребителят е офлайн   Георги Симеонов Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 November 2011 - 09:41 PM

Холандецо Димитровградски,
Твоето мнение е особено важно за мен.. :ab_041: :ab_041: :ab_041: :af_089:

#99 Потребителят е офлайн   DOGI_DOG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 November 2011 - 09:50 PM

Показване на мнениетоГеорги Симеонов, в 29 November 2011 - 08:41 PM, написа:

Холандецо Димитровградски,
Твоето мнение е особено важно за мен.. :ab_041: :ab_041: :ab_041: :af_089:

Благодаря ти американецо, да ти се връща :md_064:
User's Signature

#100 Потребителят е офлайн   Yerom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 November 2011 - 09:57 PM

Показване на мнениетоГеорги Симеонов, в 29 November 2011 - 07:54 PM, написа:

Шаблонче много бързо те обучи Лъжеца показваш добра обща подготовка.Кучето не можа да ти обучи но със тебе добре се е справил. :zz_222: :zz_221: Научил те е да облаиваш много добре :zz_225: :zz_221: Триото ще вземе да те повиши в придворно куче :zz_224: :dog: Почти си готов да спиш пред стаята но кандидат прецедателя ,липсва ти само кьорунг и изпит,но ти си схватлив скоро ще вземеш :dog: :z_125:

• (6 Страници) +
  • « Първа
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни