Yerom, в 28 November 2011 - 12:11 PM, написа:
randol, в 26 November 2011 - 11:54 PM, написа:

Интересно как се извърташ ти самия като червей още от самото начало на темата и прескачаш от тема в тема , пък после аз съм си бил показал истинското лице. Факт е ,че съм направил за кучетата и развъдчиците много повече отколкото теб и онзи алкохолик дет иска всичко да е без правила.
Я кажи Иценце страхлив, какво постигна за последните 10 години ?! ОРГАНИЗИРАЛ СИ ИЗЛОЖБА ?! НАПРАВИЛ СИ НЕЩО БЕЗ ДА ИМАШ ЛИЧЕН ИНТЕРЕС?! ЗАЛОЖИЛ СИ СИ ИМЕТО В ИНТЕРЕС НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ?! И т.н. и т.н , и .т.н.
Общо взето нищичко , ама наистина НИЩО ! И това ако не те прави жалък неудачник , здраве му кажи!

Продължавай с молитвите и подмиването , дед'О мраз , може да те огрее

Милене както написах и на Евгени НЕ НАМЪ....НЕ НАМЪ тия ги разправяи на някои друг.Опитваи се да се искараш радетел на породата пред някои друг.С какво помагаш Милене ,като изгони толкова хора и ги накара да се отдръпнат от породата.С постояното си плюене и интриги по форумите ти Евгени и Лъжеца доведохте ОНОК до това жалко състояние ,и "резултатите" не закъсняха 18 кучета на нац. изложба,наи слабата изложба правена до ден днешен.За каква помощ говорим Милене помощ за която никои не те е молил,помощ която никои не е искал. Откога преследването на лични интереси и антипатиите към някого се нарича помощ в интерес на всички останали .Защо не си признаеш Милене че ти Евгени и Лъжеца се водите от лична омраза към Камен а вече и към Венелин исамо това ви интересува ,тях да ги няма пък другато не е важно.Не се ли усещаш че след всичката тази пумия , интриги ,и обиди по форумите които бълвате пречите на всички останали независимо от ОНОК или БОГОК които искат да се развиват които влагат време пари и нерви за да може породата в БГ да се развива.
Ех Бъзльо страхлив , както винаги в интригантски стил се опитваш да прехвърлиш вината върху хората на които наистина им пука за породата, защото ние не делим кучетата ,а всъщност единия който ги дели си ти самия (още от самото начало на темата, няма нужда от примери, нали?). Цялата пумия е създадена мнооогоо преди аз да се поява , и са я създали част от тъй наречените развъдчици с умишлено безконтролно развъждане , като твоя "велик кумир" дед'О мраз , включително двулични хора като теб, които седят с наведена глава когато са лице в лице , и се правят на велики по форума. Ама какво ли не правят бъзльовците само и само да ги погалят по главиците.
Сигурно ние сме присвоили милиони от хората ? Сигурно ние сме построили незаконно кучкарници върху чужда земя от 7 дка ? Сигурно ние сме подавал заявки за SV съдии от името на ОНОК? Сигурно ние сме писали до структури на FCI да не се признават родословията на ОНОК ? И още, и още, и още куп лайняни постъпки ощетяващи хората ,които отказват да бъдат въвлечени в корупционни практики с цел лично облагодетелстване на "великия" дед'О мраз!!!
Можеш ли да ми докажеш ,че всичките кучета на дед'О мраз са снимани за ТД и ЛД? Силно се съмнявам!
И след всичко това ти имаш наглостта да кажеш ,че ние делим кучетата и умишлено искаме да съсипем всичко, което всъщност е просто един балон с въздух и нищо повече !? Ти си или много тъп за да не осъзнаваш тежестта на проблема или имаш интерес нещата да продължат в същата дух ! ... По-скоро е първото!