Трицветна плюшка си търси дом женско коте от Варна
Публикувано: 02 April 2010 - 08:48 PM
Имам страхотна новина! Касиди има вероятност да замине за Германия, защото е голяма хубавица. :)
Но за подготовката й са нужни 70 лв. А аз нямам възможност да поема повече от процедурите за нея.
До сега е кастрирана и обезпаразитена, излекувахме разтройството. Малко остава още.
Ако някой има възможност да помогне, ще съм много благодарна.
Но за подготовката й са нужни 70 лв. А аз нямам възможност да поема повече от процедурите за нея.
До сега е кастрирана и обезпаразитена, излекувахме разтройството. Малко остава още.
Ако някой има възможност да помогне, ще съм много благодарна.
Публикувано: 07 April 2010 - 01:13 PM
Такааа.... писанка Каси е обезпаразитена за втори път и отново е чистичка, ваксинирана и чипирана
Има си паспорт хубавицата и чака... да се намери нейният човек.
А до тогава двечките с Кити се обичат, постоянно са на кълбо и се хапят и ближат. Само да ги разделя, започват да плачат една за друга и да драскат по вратата между тях. Не мога да повярвам каква близост си създадоха почти веднага двете.
И колко обича да е гушната...
и някой да я милва, милва, милва... а тя да мърка, мърка, мърка...

А до тогава двечките с Кити се обичат, постоянно са на кълбо и се хапят и ближат. Само да ги разделя, започват да плачат една за друга и да драскат по вратата между тях. Не мога да повярвам каква близост си създадоха почти веднага двете.
И колко обича да е гушната...

Публикувано: 07 April 2010 - 01:59 PM
Качвам няколко снимчици на глезаната Касиди, която всеки път щом щраквах се завърташе, така че свястни снимки пак нямаме.
Касиди ще има нужда от финансова подкрепа, за да може да отлети. Люба опиши какво още остава, за да се приготви Касиди за път и колко ще струва пътят.
Касиди ще има нужда от финансова подкрепа, за да може да отлети. Люба опиши какво още остава, за да се приготви Касиди за път и колко ще струва пътят.
Публикувано: 07 April 2010 - 02:29 PM
Най-голямата лигла...!
Снимките са страхотни!
Готова е за път - с паспорт, чип и ваксина, кастрирана, обезпаразитена.
Ще е добре да изчака още седмица-две да се махнат шевовете от операцийката, да зарастне напълно и... да се съберат парички за път. Не се знае още колко ще трябват, казаха 150-200 лв.

Готова е за път - с паспорт, чип и ваксина, кастрирана, обезпаразитена.
Ще е добре да изчака още седмица-две да се махнат шевовете от операцийката, да зарастне напълно и... да се съберат парички за път. Не се знае още колко ще трябват, казаха 150-200 лв.
Публикувано: 13 April 2010 - 11:06 PM
Цитат(dora7511 @ Apr 13 2010, 09:27 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Как е плюшка?
Плюшеното Каси е много много добре.

Би помела всякаква храна в неограничени количества, ако може да се домогне до нея. Затова внимавам с гранулена диета за чувствителни стомахчета, защото често се случва да я сподожда едно "щастие", ако смесим с на Кити манджата.
Конците от операцийката са махнати още миналата седмица и по мои наблюдения вече е заздравяла.
Това е. Сладураната си чака да й се отвори късмета, макар че той вече е дошъл при нея и не е на мръсната улица, а спинка само в легло!
Има 2 странни навика.
Единият е, когато ходи до тоалетната по голяма нужда, след като старателно закопае всички съкровища, задължително струпва отгоре всякакви предмети, които се носят зъби. Обикнвенно това са джапанките ми пред банята.

Другият е манията й към вестници и всякакви хартиени неща. Забравя ли нещо подобно на достъпно място, после ми остава само да се чудя как е успяла да го накъса на толкова дребни парченца и да го пръсне из цялата стая.
Забавляваме се с нея, какво да правим! :) :)
Публикувано: 14 April 2010 - 12:54 PM
Дали може да се измисли превоз за тази маца до София.
Има вероятност да правим карго до Франкфурт другата седмица(сряда или петък).
Ако маци дойде преди сряда , ще я включим в заминаващите!
Любка, пишете и в темата за транспорт.
Проверете и тази фирма която превозвала животни, за която Уизи писа днес нова тема.
Както и набирайте парички за пътя й до Франкфурт.
Има вероятност да правим карго до Франкфурт другата седмица(сряда или петък).
Ако маци дойде преди сряда , ще я включим в заминаващите!
Любка, пишете и в темата за транспорт.
Проверете и тази фирма която превозвала животни, за която Уизи писа днес нова тема.
Както и набирайте парички за пътя й до Франкфурт.
Публикувано: 14 April 2010 - 02:57 PM
Паричките са в общата сметка с основание за плащане Нанук, но на нея май няма да й трябват.
За превоза събота или неделя ще се срещам с познати на джениб, да им дам брошурките, ако те се съгласят да я вземат, ако не имам едни приятели, котио може би утре ще идват до Варна ще говоря и с тях.
За превоза събота или неделя ще се срещам с познати на джениб, да им дам брошурките, ако те се съгласят да я вземат, ако не имам едни приятели, котио може би утре ще идват до Варна ще говоря и с тях.
Публикувано: 14 April 2010 - 05:43 PM
Цитат(Lubka Christova @ Apr 14 2010, 05:46 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Лелееееее.... супеееееер! Много се радвам.
Ще ми липсва голямата пухкава лиготия, но ще стискам всички палци да е мноооого щастлива и да направи нечий дом също така щастлив. :) :)
Ще ми липсва голямата пухкава лиготия, но ще стискам всички палци да е мноооого щастлива и да направи нечий дом също така щастлив. :) :)
А всъщност някой поискал ли я е вече?
Публикувано: 14 April 2010 - 06:43 PM
Има интерес точно за трицветна маца, но ще се решава като пристгне.Ще се видят на живо, ще се провери дома на кандидатите и ако всичко ео.к. ще е задомена.Такава хубава гушава маца няма начин да не се влюбят!
Остава само още 100 лв. да се намерят.
Остава само още 100 лв. да се намерят.