Трицветна плюшка си търси дом женско коте от Варна
Публикувано: 15 April 2010 - 09:12 AM
Няма да е на стационар, у нас ще я взема, поне до сряда ми е възможно.Ако пък пътуването е в петък, ще я ам 2 дни на стационар.
А дано има самолет в сряда де.
Публикувано: 15 April 2010 - 04:41 PM

Публикувано: 16 April 2010 - 10:31 AM
Ваша неспирно мъркаща Касиди

Публикувано: 17 April 2010 - 08:57 AM
Но ако имаме късмет тази седмица и има голям самолет в сряда, котки ще летят( ако плюшка не е тук, ще замине друга маца на нейно място).
Ако пък се размине полета( като гледам и с този облак прах какво става....) и остане за другата седмица, тогава и другия уикенд е о.к като превоз.
Публикувано: 17 April 2010 - 11:25 AM
Тъй като и двата ми варианта за превоз до София отпаднаха, можем да я изпратим с куриерска фирма, която предлага превоз на живтони, но трябва да ни потвърдите дали да я пращаме :). Ако я изпратим сега и се отмени полетът за другият уикенд, предполагам ще настаните писето на хотел, на какви ценички са там хотелите за котета?
Публикувано: 17 April 2010 - 08:15 PM
А дали ще има полет в сряда не се знае, ако я пратите , няма да е на хотел, споко.Ще се справим с нея.Ако в сряда на стане каргото заради облаците прах или друго подобно, ще се отложи за др седмица.
Ако можете , я пращайте и ще видим какъв ще ние късмета.
Публикувано: 17 April 2010 - 10:36 PM
Най вероятно тази седмица нищо няма да излети.
По добре да си седи там, пък дай боже до другата седмица се оправят нещата и тогава да дойде.
И пустият му вулкан не утихва.
Публикувано: 18 April 2010 - 10:17 AM
Но ако се състои полет тази седмица, а за другата няма достатъчно животни, тогава ще остане да почака още и може да се откажат от нея.. :(
Освен това приятелят ми работи на летище Варна и защо му трябваше да ме плаши, но ми разказа как се случвало животни да умират в самолетите, защото не издържат на турболенцията. Вярно ли е?

Публикувано: 18 April 2010 - 10:24 AM
Проблема не е да има достатъчно животни.Такива винаги има.А да са готови пак да поемат котки от нас .
Та ако случайно полетят в сряда, ще чака плюшка другото карго, което не знаем кога ще е.
А все пак за сега намери ли се транспорт...и аз не знам какво да правим честно.Дали пък все пак да не я пратите, пък ако в сряда не литнат, ще чакат за другата седмица, дай боже да е всичко вече наред с полетите.
Публикувано: 19 April 2010 - 09:42 AM
София 1 кв. Орландовци, ул"Малашевска" №1 02/9367171, 0897/887205,
София 2 кв. Илиянци 2, ул. "Петър Панайотов" №12 0897/887209
Ще има ли кой да посрещне Каси, ако я изпратим и кога е по-добре да се изпрати днес и да пристигне утре, или утре и да пристигне в Сряда сутринта. Ще сложим Каси в по-голяма, клетка, за да има място за храна и вода, евентуално и за тоалетна.
Публикувано: 19 April 2010 - 10:37 AM
За мен няма проблем да я поема, но не мога да я взема от тези два офиса.
Ако паспорта й е изряден и е напълно готова(с чип и т.н.) , може и утре да я пуснете и сряда сутрин да дойде.
Ако изобщо има карго в сряда, носим котките на летището в 13 ч.
Но пишете и в темата за транспорт, че се търси накой да я вземе сутринта от дадения офис(може би при изпращането трябва да заявите къде да бъде) и да ми я достави на Стамболийски.
Може би даже първо да се види кой ще ми я доведе и кой от двата офиса му е по удобен.
Публикувано: 19 April 2010 - 11:03 AM
П.П. Клетката е моя, но може да ми я върнете както и когато ви е удобно.