Dog.bg Форуми : Пловдивски страсти

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (15 Страници) +
  • « Първа
  • 13
  • 14
  • 15
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Пловдивски страсти

#281 Потребителят е офлайн   dora7511 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Фитнес,йога, източна литература,здравословен начин на живот...кучета и котки:)

Публикувано: 31 March 2010 - 12:33 PM

Ееее, царица сте да изопачавате думите на хората и да правите драма.Казах че ще си умрете с тези възгледи, така както всички някой ден ще умрем.Просто няма да се промените.А кога да умрете не съм ви пожелавала, каквото ви е писано.
Аз не съм от 4 лапи, както и доста от пишещите тук.Не търсете конспирация на всяка цена.
Не зная коя е дамата от репортажа по нагоре, но е тотално некомпетентна.
Котките нямат друго състояние от бременна, кърмеща, разгонена.И при трите състояния бихте казали че не бива кастрация , нали?
Но това е омагьосан кръг.Още докато кърмят едни 2 месечни котенца, котките вече носят следващите зародиши.
Преди да се дърляте с хората с повече знания, попрочетете.Или просто си търсите спор и внимание.
В моята 10 годишна практика нямам умряла котка , защото е кастрирана бременна, НЯМА?
Не ни изкарвайте изроди.Образовали сме се преди да се захванем с каузата.Вие обричате с политиката си много повече нещастни котенца на смърт.Ама тази истиня очевидно не може да ви стигне до съзнанието!!
Какво ви носи спорът тук?
За нас сте некомпетентна и затворена за нови знания личност.Търсеща сензация и внимание.Еми на мен ми омръзнахте.
Говорете с лекари, различни, четете в интернет, допитайте се до чужди организации(ако знаете език), свържете се с 4 лапи лично и си задайте въпросите.
От този спор тук няма никакъв смисъл.Едно си баба знае, едно си баба бае.Това сте вие.
Дразните хората тук, извъртате им думите и ги заплашвате че всичко ще напишете до не знам си къде....аууу, умрях от страх.
Спестете си резила и влезте в час с проблема и ПРАВИЛНИТЕ ДЕЙСТВИЯ !
Ай със здраве!
User's Signature

Качена снимка

• (15 Страници) +
  • « Първа
  • 13
  • 14
  • 15
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни