Dog.bg Форуми : Пловдивски страсти

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (15 Страници) +
  • « Първа
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Пловдивски страсти

#261 Потребителят е офлайн   Гатофила Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 30 March 2010 - 01:57 PM

Божкей, това край няма.
Спрете най-после и Я ОСТАВЕТЕ да се оплаче и в Страсбург, ако ще, цаците ще ви носят цигари в килийките, ако пушите, и всичко останало - ако не.

#262 Потребителят е офлайн   Galiadogs Икона

• оптимист-рецидивист
  • Икона
  • Група: German Shepherd Dog

Публикувано: 30 March 2010 - 03:00 PM

Eто какво се случва на бездомните котки в Пловдив.Жената,кото се грижеше за тази и още десет котки ,разбра и се възползва от безплатните кастраций.
http://forum.dog.bg/...showtopic=30482
Замислете се най-накрая за доброто на животните!
User's Signature

Качена снимка

#263 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 March 2010 - 10:45 PM

Предлагам на г-жа Земя да отиде ей тук, ама на живо, не на снимки. И после да говори за хуманността и нуждата от кастрация!
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

Качена снимка

#264 Потребителят е офлайн   dora7511 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Interests:Фитнес,йога, източна литература,здравословен начин на живот...кучета и котки:)

Публикувано: 30 March 2010 - 11:07 PM

Твърде много време, думи и нерви посветихте на тази особа.Нема смисъл, ама грам.Седнала тука да дава акъл и да съди хора , допринесли много за намаляване на популацията, намиращи дом, жертващи време, пари, спокойствие......аман от дървени философи.Като не може да помага, да не пречи.
Тя ще си умре с тия мухлясали убеждения.Игнорирайте я! Да си чеше крастата и болните амбиции другаде!И да пише до дядо Боже ако иска!
User's Signature

Качена снимка

#265 Потребителят е офлайн   plovdivchanka_koreniachka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 31 March 2010 - 12:56 AM

Цитат(neofly @ Mar 1 2010, 01:35 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Еми тогава да разберем как стоят нещата, предлагам.

Еми разберете тогава, предлагам. Само че си набавете САМА информацията, която очеизвадно и без това не Ви е нужна, понеже Вие ЗНАЕТЕ предварително.

#266 Потребителят е офлайн   plovdivchanka_koreniachka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2010 - 01:03 AM

Цитат(yavor50 @ Mar 9 2010, 07:57 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Ето нагледна илюстрация за помощта, която получаваме от местните "активисти". Само за сведение - сред тях няма нито един ветеринарен лекар, но за сметка на това хората претендират да са доста подготвени и запознати...

Драги ми Смехурко,
А ти ветеринар ли беше?
Нали беше ли Маркетингов..? Не ти ли казаха Ветеринарните какво мислят за вашата марткетингова "акция"? Колко от драскащите тук са ветеринари? Защо не им "отнемеш" думата? Така и не обясни какво точно маркетираш - коя стока?

#267 Потребителят е офлайн   georgils Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 31 March 2010 - 01:50 AM

Браво, момичета!

Не се и опивам да изчета всичко, което сте сътворили докато ме нямаше, но като гледам обема - добре сте се потрудили! Здравата громите врага и сериозна борба с комплексите е паднала! Похвалвам ви, само така! Врага трябва да се громи ежедневно!

А защитата как върви? Защитаваме ли?! Дръжте здраво, вие сте надеждата на животните! Ако можеха да четат - нямаше да излизат от тоя (и "другия") форум... И ако имаха интернет. И ако нямаха проблема да оцеляват. И ако нямаха могъщи врагове, срещу които нямат шанс да се защитят. Разбира се, че за тях е къде по-важно да знаят, че някой в някой форум им съчувства, отколкото някой да спре ръката с тоягата, тръбата, инжекцията или сатъра.

А те са само 680 в Пловдив. Те са всъщност 164, но Авторитетът рече 680, а Авторитета никой не може да оспорва. Ако не побързате обаче със защитата, утре най-вероятно няма да имате какво да защитавате, и - следователно - по какво да ахкате и какво да гоните да кастрирате. По-точно да викате Фондацията да кастрира. Още по-точно - да ръкопляскате, когато общината ги повика.

Е не е точно така, напоследък всеки ден като разхождам кучетата по Джендема и Бунарджика виждам катерички, гугутките също много са се навъдили. А винаги остава резервния вариант с тюлени, пингвини, пеперуди - все ще има някой оцелял и недокастриран животински вид по който да се охка, ахка, пъшка, призовава и състрадава, макар и задочно. Може и някоя петиция да излезе отнякъде, а вие може и да се подпишете. Може и в някоя "акция" на общината да се запишете като "доброволци".
Изобщо - за Защита мегдан ще има! Дръжте здраво, че Те няма на кой друг да разчитат!
И никога, никога, никога не мислете с главите си - има си кой да мисли!

#268 Потребителят е офлайн   georgils Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 31 March 2010 - 03:42 AM

Цитат(blueocean @ Mar 30 2010, 11:42 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Я стига, тя е най-бедната в страната, как някой да я разбере, като всички тук сме милионери ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif Имаме по 5 автомобила за транспорт и 10 къщи, в които престояват животните след кастрация и се възстановяват. af_089.gif Че и точно Пепсова мама ще зачекне за финансовата криза. То не че е трудно да се поразрови човек малко и да види с кой точно мисли да се заяжда, ама администратор-модератор от толкова години явно не знае как става това ab_041.gif А ние много обичаме библейските притчи, никак не обиждаш, само дето ще ти трябва още малко да прочетеш Библията. Липсва ти знанието от нея. Ама и това не се вписва в профила ти ea_103.gif Ей такива като тази дама трябва да кастрираме, за да се изчисти обществото ни от вечно знаещите и пречещи индивидчета, които си избиват комплексите на другите. Не сме започнали кастрацията от правилното място ae_085.gif

Моля да се въздържате от агресивни и явно конфротиращи се изказвания.
мод

Драга,

Годината е 2010, векът - 21ви, мястото - Обединена Европа. Нито нацистка Германия, нито сталинистки СССР, нито средновековна Испания по времето на инквизицията. Това си го набийте в зомбираната от много четене на библията глава.

Това не е съвет, това е реакция и предупреждение. Казвам ви го открито, откровено и публично - нацистко-сектантски призиви НЯМА да бъдат толерирани - не от модератори и администратори във форуми, а от хора и граждани в реалния живот. Ако аз Ви кажа, че сте невероятно тъпо парче - това е обида, на която имате (не виждам точно какво, но сигурно имате все някакво) основание да реагирате; но да предложа да Ви бъдат извадени (да Ви извадим, използвайки 1во лице мн. число така както го правите Вие) детеродните вътрешни органи - това е заплаха. Извращение. Мокри сънища на психопат със скалпел, на човек, на който само хапчетата и усмирителната риза могат да помогнат.

Ти Кастратора ли си, моето момиче? Пазителя на Реда, Ръката на Провидението ли? Възродителя на хитлеровата евгенична програма Т4 ли? Мотивите ти са доста сходни - "прочистване на обществото ни от ...", както и предлаганите средства. Ти наистина ли го мислиш това или просто не мислиш като говориш?!?

Би ли уточнила кои точно бяхте "вие", дето не сте започнали кастрацията от правилното място и дето знаете кого трябва да кастрираТЕ? Тук не кастрират кой знае колко много хора, а ти имаш почерка на нова, но веща и чувстваща се част от някакъв екип, съдейки и от предишните ти изказвания. И изобщо чудесно се вписваш в профила на една позната ни от един скорошен гастрол в китния ни градец девойка. Но това лесно може да се разбере.

Та, кои бяхте "вие"?

Тя има предупреждение. Вие вече също.
Или си мерете тона всички, или тази и без това не много смислена, и ужасно грозна тема ще бъде затворена.
мод

#269 Потребителят е офлайн   Earth's Grids Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2010 - 09:50 AM

Цитат(dora7511 @ Mar 30 2010, 10:12 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Твърде много време, думи и нерви посветихте на тази особа.Нема смисъл, ама грам.Седнала тука да дава акъл и да съди
Тя ще си умре с тия мухлясали убеждения.Игнорирайте я! Да си чеше крастата и болните амбиции другаде!И да пише до дядо Боже ако иска!

Г-н Модератор или Администратор, озаптете агресивните си потребители, че минават всякаква граница.Провокативно се държат, за да им отвърна със същото.

Госпожо, първо вашата колежка щеше да ме кастрира, а вие ме пращате да умра и да си чеша крастата.

Вие сядате и давате акъл, разбира се, колкото са ви възможностите. Аз задавам въпроси. Кажете какво искате?Да се съдим ли?Че веднъж бях човек от общината, който ще краде пари, сега сте щяли да ме катрирате, после да убиете, пък и на всичкото отгоре съм нямала право да задавам въпроси към хората, които извършват кастрация. ВИЕ извършихте ли кастрация в Пловдив , че отговоряте вместо 4 лапи?Щом никой не се намесва, за да ви спре, очевидно и вие, и вашата колежка, която желае да кастрира хора като мен, сте от екипа на 4 лапи (говорите от тяхно име), а това отново е в техен минус. Наистина ще ги преведа тези неща и ще ги пратя на шефовете ви. С вас няма смисъл да се гледаме дори, вие ЖЕЛАЕТЕ СМЪРТТА НА ХОРАТА.ТЕЗИ ПОЖЕЛАНИЯ ЩЕ ЦЪФНАТ КРАСИВО НЯКОЙ ДЕН В НЯКОЯ МЕДИЯ.
User's Signature

Който на убийците прощава - той сам в убийствата ги насърчава!

#270 Потребителят е офлайн   elena07 Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 31 March 2010 - 09:58 AM

Мисля, че темата е вече за ключ!
User's Signature

Качена снимка

#271 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 31 March 2010 - 10:11 AM

И аз предлагам да заключите темата и да я пратите на боклука! Въпросните "защитници на животните от Пловдив" са 3-4 (най-много) и всяка тема, в която се включват или пускат цели провокация. Те са толкова загрижени за животните в Пловдив, че единственото, което правят е да крякат, друго не им идва наум. Нищо, че все са едни такива "високо образовани" и "мнооогооо знаещи". Явно са решили, че като са помогнали на 2 животни и гледат "Animal Planet" са наясно с проблемите на всички по света. Успяха да ни вкарат в простотията си достатъчно дълбоко. Моля, спестете ни повече от този "пловдивски срам". Една значителна част от жителите на Пловдив, на които действително им пука за животните, са доволни от акцията на "4 лапи" и разбират смисъла на кастрацията на котки и кучета.
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#272 Потребителят е офлайн   Earth's Grids Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2010 - 10:13 AM

Цитат(DessyD @ Mar 31 2010, 09:16 AM) <{POST_SNAPBACK}>
И аз предлагам да заключите темата и да я пратите на боклука! Въпросните "защитници на животните от Пловдив" са 3-4 (най-много) и всяка тема, в която се включват или пускат цели провокация. Те са толкова загрижени за животните в Пловдив, че единственото, което правят е да крякат, друго не им идва наум. Нищо, че все са едни такива "високо образовани" и "мнооогооо знаещи". Явно са решили, че като са помогнали на 2 животни и гледат "Animal Planet" са наясно с проблемите на всички по света. Успяха да ни вкарат в простотията си достатъчно дълбоко. Моля, спестете ни повече от този "пловдивски срам". Една значителна част от жителите на Пловдив, на които действително им пука за животните, са доволни от акцията на "4 лапи" и разбират смисъла на кастрацията на котки и кучета.

Не, въпросната тема държа да бъде тук, защото после няма да доказваме доброто ви отношения чрез принтирани листове. Моля, модератора, да остави темата, а ако желае да я заключи само, защото интерес към нея определено има. Нека се види кой кого обижда и кой пада на махленско ниво, като ме кастрират и пращат при дядо Боже.

госпожо, точно на вас няма да казвам колко животни съм спасила, щото вашето мнение не ме интересува ама грам. Аз не спасявам животни за медали! Онези, които спасяват ежеминутно човешки животи да седнат ли и те подраскат малко да си вдигнат самочувствието?Ако искате с тях спорете, но те е и ясно с кого спорите. Вие си мислете за вашия принос, аз си мисля за моя, т.е. всеки да си гледа себе си, точно по европейски, мадам.
User's Signature

#273 Потребителят е офлайн   rodegunda Икона

• планински вир
  • Икона

Публикувано: 31 March 2010 - 10:18 AM

На кой да доказвате?

#274 Потребителят е офлайн   elena07 Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 31 March 2010 - 10:19 AM

Цитат(rodegunda @ Mar 31 2010, 10:23 AM) <{POST_SNAPBACK}>
На кой да доказвате?

Е как на кой, на медиите разбира се!
User's Signature

Качена снимка

#275 Потребителят е офлайн   Earth's Grids Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2010 - 10:23 AM

Цитат(rodegunda @ Mar 31 2010, 09:23 AM) <{POST_SNAPBACK}>
На кой да доказвате?

Ми при дядо Боже, нали ме пратихте, явно на него. Жалната ми майка, не знаят какво и пожелават... Дни преди Възкресение Христово да бълвате толкова жлъч. Благодаря ви за всички мили пожелания. Светли дни!
User's Signature

#276 Потребителят е офлайн   rodegunda Икона

• планински вир
  • Икона

Публикувано: 31 March 2010 - 10:29 AM

Сега, за пореден път ви питам къде ви обидих? С цитат моля.
И би било добре да се извините вече (преди да се заключи темата).

#277 Потребителят е офлайн   yavor50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2010 - 10:57 AM

Извинете, Сербезов и сие, ама при положение, че цялата страна е настръхнала след случая с кучето Мима в Дряново, вие с какво допринасяте той да добие популярност в Пловдив? Или може би за вас не е важен, просто защото не се е случил в Пловдив. Вместо да се правите на пубертети с лозунги от филмите, можехте поне да обърнете внимание на пловдивските медии върху далеч по-важната борба за промяна в НК. Лигльовци.
User's Signature

Качена снимка

#278 Потребителят е офлайн   Earth's Grids Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2010 - 11:04 AM

Цитат(rodegunda @ Mar 31 2010, 09:34 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Сега, за пореден път ви питам къде ви обидих? С цитат моля.
И би било добре да се извините вече (преди да се заключи темата).

Мадам, аз говоря в мн.ч. , към Вас нямам никакви забележки и ако сте се почувствала обидена - съжалявам, но само на вас, защото наистина сте възпитан човек и не си позволихте да падате на нивото на вашите съфорумци. С удоволствие бих комуникирала с Вас, наистина. smile.gif
User's Signature

#279 Потребителят е офлайн   rodegunda Икона

• планински вир
  • Икона

Публикувано: 31 March 2010 - 11:09 AM

Благодаря!
Аз обаче не виждам за какво бихме могли да говорим.
Освен ако едно конкретно животно има нужда от помощ, а аз имам възможност.
Друго няма за сега, прекалено са ни различни възгледите на проблема.

#280 Потребителят е офлайн   Earth's Grids Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2010 - 11:38 AM

Цитат(rodegunda @ Mar 31 2010, 10:14 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Благодаря!
Аз обаче не виждам за какво бихме могли да говорим.
Освен ако едно конкретно животно има нужда от помощ, а аз имам възможност.
Друго няма за сега, прекалено са ни различни възгледите на проблема.

Кажете какви са моите възгледи, за да се убедя, че наистина знаете какви са те?
Благодаря, че предлагате помощ, приемам сериозно предложението ви.
User's Signature

• (15 Страници) +
  • « Първа
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни