- (5 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
ФАРО! СПАСЕН, ЗАДОМЕН И ЩАСТЛИВ!
Публикувано: 25 March 2010 - 11:18 AM

Публикувано: 25 March 2010 - 11:55 AM
Публикувано: 27 March 2010 - 12:48 AM
Публикувано: 27 March 2010 - 09:34 AM

Публикувано: 27 March 2010 - 04:10 PM

До тук бяха добрите новини, лошата е че забелязах, че пишка нещо като кръв.. След разходката го заведох в Анимо, взеха му кръв, гледаха го на ултразвук. В първоначалните кръвни изследвания всичко изглежда наред, а пълните ще са готови довечера, на ултразвука се видя че има седименти, доколкото разбрах ще се окаже цистит накрая, и ще трябва да пие антибиотик.
Публикувано: 27 March 2010 - 04:50 PM

Дано здравословният проблем не се окаже сериозен,стискам палци

Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ
Публикувано: 27 March 2010 - 09:03 PM
Публикувано: 28 March 2010 - 11:32 AM

Публикувано: 28 March 2010 - 06:38 PM
Днес отново бяхме на дълга разходка, и накрая се поумори. Струва ми се, че е с наднормено тегло, и малко обезджижен, но с нашите разходки по 2 - 3 часа бързо ще влезе във форма.
Става все по нахален, вчера нахлу в стаята на Тино, изпи му водата, облиза му паницата, обиколи нявсякъде, а Тино стои и гледа с такива очи

Публикувано: 29 March 2010 - 08:36 AM
Милия Тино!

Публикувано: 29 March 2010 - 04:37 PM
Милия Тино!

Даже днес в колата Фаро близна Тино по муцуната няколко пъти, а Тино се прави на важен. Това се казва бърза промяна, пъвия ден искаше да го яде, следващите два се правеше че не го забелязва, а сега вече му се подмазва.

Надявам се Фаро да си намери стопани, които никога няма да го изоставят, които ще го гледат в къщи а не на двора, на верига или в клетка. Той е с хигиенни навици, в момента пишкането му е проблем заради цистита, но при 3 - 4 разходки на ден не върши нищо вътре. Когато оздравее предполагам че и две разходки ще са му достатъчни. Най-добре ще е бъдещите му стопани да нямат друго куче, или ако имат да е женско, защото не мисля че има друго мъжко куче на света освен Тино, което би изтърпяло неговото нахалство.

Публикувано: 29 March 2010 - 05:51 PM
Не знам чела ли си "Пособие за начинаещи стопани", но последна 25 точка гласи :
25. При всичко това след няколко месеца ще започнат да ви се въртят неудобни мисли да си вземете второ куче.

Може и да има, със сигурост не бих си правила подобен експеримент с моя идиотчо

Той не дава на женската ни да му пипа "личните вещи", та камо ли да изтърпи такава конкуренция.
Щом искаше и родния си баща да изяде....

Публикувано: 30 March 2010 - 12:17 AM

Миии, ти така си мислиш !

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 30 March 2010 - 12:27 AM
Поздравления за усилията и обичта,които давате и най-вече за отговорността,която поемате!
Публикувано: 30 March 2010 - 01:00 AM
Евала ти за всичко, което направи за Фаро, а и ще направиш!

Стискам му палци да го наредиш точно на такова место, и точно при такива хора, които си представяш!
А на DessyD...вярвай и!Не веднъж съм била свидетел как у тях се намира място, и за още едно, независимо от размера!
Да не разправям, че едно от не толкоз малките и \ абе направо си беше едричко\, ми изяде новия мобилен

Остана ми за спомен само джиджяфката дето му бях окачила

- (5 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »