Dog.bg Форуми : Изключителна жестокост към куче !

Към съдържанието

• (119 Страници) +
  • « Първа
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Изключителна жестокост към куче ! Оцени темата: ***** 15 Гласове

#1301 Потребителят е офлайн   Waikikii Икона

• Free the мушмул :)
  • PipPipPip
  • Група: Root Admin

Публикувано: 20 May 2010 - 12:29 PM

ivan23 е баннат от форума.

#1302 Потребителят е офлайн   Danyto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 20 May 2010 - 12:45 PM

Ivan е поредния страхливец, който се намърдва тука и ни провокира. Утре когато майка му се примоли да му помогнем защото..едикакво си ще си е заслужил всичко, което му се е случило. Не вярвам и да трови кучета, защото е твърде страхлив. Скрил се е като мишок зад компютърчето и трака с малките ръчички по клавиатурката. Аз такива низки душици ги игнорирам вече. Нито е човек нито е животно, по-близо е до безобидно вироусче... Да го оставим да се трови в собствената си жлъч, няма да прокопса. Никой като него не е успял и той няма. Само ще ни нахъси още повече.
пп. Каво стана със закона, който всички толкова искаме? Внесиха го за разглеждане и май до там..Дано не стане като предишните пъти, а имено нищо.

#1303 Потребителят е офлайн   sangrea8 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:медицина

Публикувано: 20 May 2010 - 01:15 PM

добре,че сте изхвърлили този провокатор,
лошо ми стана като го прочетох и бързах да се прибера ,да предложа на модератотите да го метнет през борда :ba_025:
дано са само приказки неговите брътвежи
не трябва да се поддаваме на такива

#1304 Потребителят е офлайн   Camellia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:143040

Публикувано: 20 May 2010 - 01:57 PM

Показване на мнениетоivan23, в 20 May 2010 - 09:54 AM, написа:

Цяла тема пълна със сълзливи кучкари.
Агресивните кучета трябва да бъдат умъртвени, бездомните също. Глутници обикалят и тормозят хората. Е да кучетата си имат инстинкти, е длъжен ли съм да ги търпя тези инстинкти? Ами не.Ето затова ги тровя в квартала. Преди години ги обичах, но през 1999г. ме ухапа куче. От тогава започнах да ги тровя, намерих съмишленици и започнахме да се справяме, така че да живеем в спокоен квартал. Не правя разлика между малки и големи, всички хапят. Ама в квартала имало малки деца, които гледали агонизиращите животинки, това е животът - борба.Аз съм човек и ще си осигуря спокойствието.

Пуууууу! Аман вече от комплексари ! Тея хора нямат ли си друга работа, ами тръгнали тука да си избиват комплексите за малоЧленност??!?!?!?! :bo_014: :cb_034: :zz_020: :eg_033: :eb_068:

#1305 Потребителят е офлайн   Tи Джей Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:История,литература,животни и природа

Публикувано: 20 May 2010 - 02:52 PM

След това предаване на Карбовски,започнах да имам страх да излизам с кучето си на разходка! Страх ме че ще срещна "човеколюбците" които ще си изкарат на нас гнева за изядените крака на бабата.Чета из форумите как грозно ни наричат,с какви епитети ни описват! Стигат до там,че ни казват да ч****е с кучетата си!!!Да са ни изяли ушите и очите! Кълнат като стари махленски изкуфели бабички!Описват с най-малки подробности,как слагали пирон в кремвирши и антифриз.Това ли са така наречените "човеколюбци"?!Хора които открито проповядват злоба,омраза,хора които са психичноболни! Аз,ти,Вие,какво сме виновни за изядените крака на бабата? Само затова че не споделяме тяхната омраза,че се грижим за животните,сме виновни за цялото зло на земята! Има лоши кучета,има и лоши хора! Защо тъпите малоумници не правят разлика? Дълбоко съчувствах на баба Генка,това което и се случи е жестоко! На постинга на ivan23,не се учудвам.Но на bugsbunni,много ме изненадва! Влиза тук с остър тон,и започва да се кара сякаш ние сме изяли краката на женицата! Точно започнем да стигаме до някъде,да извоюваме нещо,и хоп-поредния бич! Ние нямаме вина че има недобросъвестни собственици.Закона им позволява да си изхвърлят животните на пътя,гладни,мръсни и отчаяни.Ето защо е нужен ЗЗЖ! Да ги наказва тези които ги правят бездомни,тези които ги озверяват,тези които не се грижат за тях.

#1306 Потребителят е офлайн   rodegunda Икона

• планински вир
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 20 May 2010 - 02:59 PM

Показване на мнениетоTи Джей, в 20 May 2010 - 02:57 PM, написа:

Закона им позволява да си изхвърлят животните на пътя,гладни,мръсни и отчаяни.Ето защо е нужен ЗЗЖ! Да ги наказва тези които ги правят бездомни,тези които ги озверяват,тези които не се грижат за тях.

Ох, стига вече. Има го ЗЗЖ. И нищо подобно не е позволено. Вземете прочетете и законите малко. Може ли такова невежество... Как може да има точно тук подобни писания. Това, че не се спазва е друг въпрос, но го ИМА.
Както има и закони за хора, които също не се спазват.

#1307 Потребителят е офлайн   Tи Джей Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 May 2010 - 03:05 PM

Като го има,защо никой не го спазва? Абсолютно законът им позволява това своеволие, с своето бездействие! Говоря за действащ закон,а не за закон само на хартия! Нали има разлика? Покажи ми един наказан от закона,преди да ме обвиниш в невежество! Пак казвам,говоря за действащ закон!! Когато хората нарушат закона,биват наказани.А тук кой го наказаха за ужким имащия закон?

#1308 Потребителят е офлайн   rodegunda Икона

• планински вир
  • Икона

Публикувано: 20 May 2010 - 03:13 PM

Добре, като се приеме такъв какъвто искаш с какво ще се различава?
Не зависи ли от хората дали се спазва или не?

#1309 Потребителят е офлайн   Danyto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 May 2010 - 03:14 PM

Не се "чепкайте" помежду си. Разделяй и владей е стара тактика..Не й се поддавайте.. Имаме си кауза, борим се за нея-заедно!!! На тези които не им харесва, да ни балансират, да си намерят каузата и да си дерзаят по нея. Иначе са просто празни сапунени мехури..Но вие не се обръщайте един срещу друг..Ако някой не знае нещо-кажете му, утре вие няма да знете и ще ви се каже, нали?

#1310 Потребителят е офлайн   elena07 Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 20 May 2010 - 03:14 PM

Това дали един закон е действащ или не, не зависи от неговото съдържание.
ЗЗЖ имаме и той е задоволително добър, а не "действа" по две причини:
1. Контролните органи ги мързи
2. Манталитета на българина е такъв, че той винаги е над закона и за него не важи
User's Signature

Качена снимка

#1311 Потребителят е офлайн   Tи Джей Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 May 2010 - 03:21 PM

Показване на мнениетоrodegunda, в 20 May 2010 - 03:18 PM, написа:

Добре, като се приеме такъв какъвто искаш с какво ще се различава?
Не зависи ли от хората дали се спазва или не?

И как се наказват хора,които си оставят кучетата?

Чл. 126.
/1/ Собственик, изоставил своето животно-компаньон или новородените му малки, се наказва с глоба от три минимални работни заплати

Това достатъчно ли е? Ако майка си остави детето,е заплашена със затвор! Това не е закон,нито пък е действащ закон! От хората зависи разбира се,от тези които ще вкарат закона наистина в действие,за да знаем ние "невежите" че го има!

#1312 Потребителят е офлайн   rodegunda Икона

• планински вир
  • Икона

Публикувано: 20 May 2010 - 03:24 PM

Малко ли са три минимални заплати? Не мисля.
А зависи не от някой си, а от теб и мен дали работи този закон.
Като го спазваме и натискаме отговорните органи да си вършат работа. Няма да дойде никой отвън и да подреди всичко.

#1313 Потребителят е офлайн   Tи Джей Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 May 2010 - 03:51 PM

Не са и много! Да,наистина трябва да се притискат съответните органи,за да изкарат един все още псевдозакон в истински закон! В противен случай,ще има още многоо невежи като мен!Закон който не се спазва и изпълнява,не е закон.

#1314 Потребителят е офлайн   rodegunda Икона

• планински вир
  • Икона

Публикувано: 20 May 2010 - 04:12 PM

Не виждам защо се обиждаш.
След случая с Мима, по медиите масово се пледираше за приемане на ЗЗЖ, който си е факт от две години вече.
Защото хората не зная и не искат да знаят. Затова и казах да се чете и да се прилага от всеки.
Доколкото знам минималната е 240 х 3 прави 720 лв. Не са малко никак, ако ти ги вземат наистина. Поне според мен.

#1315 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 20 May 2010 - 04:35 PM

Малко весело :be_107: Мима и Дариа си играят - 3 клипчета

1

2

3
User's Signature

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза

#1316 Потребителят е офлайн   marti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 May 2010 - 05:11 PM

:re_037: Изглежда ,весела друго куче е вече очичките и са други, много се радвам,
стават чудеса, а... :dog:

#1317 Потребителят е офлайн   SHERILIN Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 May 2010 - 05:13 PM

Еййййй, хора, този ветеринарния доктор Андрей Куртенков, дето ви писах преди дни, вече минава всякакви граници!!! Извинявайте, че отегчавам, но наистина ми се ще да си получи заслуженото. Това не може да е ДОКТОР!!! Това не може да е ПРЕПОДАВАТЕЛ В УНИВЕРСИТЕТ!!! Ще копирам ви само капчица от безумията му - На страницата на Карбовски при един шеговит въпрс за рецепти за кекс (шега, по повод неадекватни включвания и коменари), ето му "шеговития" отговор "Andrey Kurtenkov - Нямам - мога да предложа "Рязани с брадва крачета в собствен сос"
Извинявам се още ведъж, ако мислите, че ви занимавам с глупости, но това е малка капка от помията, която непрекъснато бълва този малоумен "доктор"!!! Няма ли морал този човек!!! Бясна съм!

#1318 Потребителят е офлайн   Danyto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 May 2010 - 05:39 PM

Sherilin, спри да четеш. Само се тровиш, а те се кефят, че ти въздействат по този начин. Игнорирай ги, убий ги с мълчание..По-умна и човечна си от тях (ако си момиче, ако не прочети го пак в м.р. ;) ) Виж клипчетата на Мима, яд ги, а тя блести милата. И това малкото много и помага за да се въстанови емоционално.
пп Ако не можеш, сезирай етичната комисия или ветеринарната такава. Аз ще застана зад теб. Но те са безсилни и ги е яд. Мима се оправя и...ще се пръснат.. :ba_025:

#1319 Потребителят е офлайн   sangrea8 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:медицина

Публикувано: 20 May 2010 - 05:57 PM

много хубаво си играйкат
аз не чета нищо друго,освен в този форум и не се тровя с гадостите,които пишат злобите
не се тровете и вие :ba_025:

#1320 Потребителят е офлайн   JL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 May 2010 - 11:15 PM

Показване на мнениетоbugsbunni, в 20 May 2010 - 05:20 PM, написа:

... докато бездомните кучета или тези "отглеждани " на свободна паша не се приберат ...

И аз искам това. Искам за всяко едно кученце да има подслон и грижа. Искам обществото ни да бръкне в джоба си и да заплати за тези изхвърлени на улицата от хората същества, които ТЕ-ХОРАТА са изпхвърлили там. Само да напомня, че те са там, точно защото хората не искат да ПЛАЩАТ цената за отговорността, че са станали причина те да се появят.
Искам хората да си платят тази НЕПОКРИТА сметка, а кучетата, които не могат да се впишат в нормалното съжителство, тези, които са агресивни към хора и животни, въпреки че не носят вина за това, ако не могат да бъдат превъзпитани, да бъдат хуманно приспани.
За да се осъществи такъв модел, с прибиране изцяло в кучешки приюти, обществото трябва да плати една доста по-висока цена (сметната в парично изражение), от това да бъдат само кастрирани и връщани по места. Лично аз нямам нищо против тези средства от моите данъци да бъдат отделени. Дори ще давам допълнителни средства като дарение. Когато общината реши да отдели пари за изграждане на достатъчно приюти, така че ВСИЧКИ кучета да бъдат прибрани в тях, аз ще бъда ЗА и както казах, не само че ще подкрепя идеята, но и ще дам доброволни средства за това. Надявам се, bugsbunny, това да е и в твой интерес.
User's Signature

С какво сме по-добри от кучетата, ако се държим като прасета ?

• (119 Страници) +
  • « Първа
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни