Отечествен фронт,не одобрява,не оправдава и не насърчава никого към подобни действия!!
САМО ИМ ДАВА ТРИБУНА!!Както каза Карбовски-Това е война! И всеки има право на самозащита! Значи по закона на войната,ние имаме право да си защитим животните?!Да,той ги наказвал-човека с качулката!Ние не знаем кой е той,но Карбовски знае! И го толерира,давайки му трибуна!
Спокойно,гърмят си последните патрони.Отчаяни,обезверени,гърмят като стари пушки последните си и прашни патрони..Вече не съм и потресена,знам че си отива от ефира.Между впрочем,мисля да сложа и на булонката си намордник..не да не ухапе някой! Животинка е...може и да се излъже да лапне някой от кренвиршите с пирон или антифриз.
Когато кучетата се събирали на глутница,ставали опасни! Когато хората се съберат на глутница,на която и намордник няма да помогне,стават още по-опасни! Едните можеш да смириш с храна и топло отношение,а другите и кръвта не ги смирява.
...Ако можеха за един ден,само за един ден..да бъдат кучета!
И да добавя-прибирала съм бездомничета,хранила съм ги.Синът ми беше на 7 години когато хранеше от шепа изтървано,диво жребче! Онзи ден дадох на едно бяло бездомниче бисквитка.За благодарност ме изпрати до нас.
И сме хапани от кучета! Но не от бездомни! От домашни! Може сега да ме оплюете,но си мисля че и те се защитават,по свой си начин!Що ли не ме хапят бездомните? Сигурно защото не ги псувам,не ги удрям..и така.
Скоро ще има реклами-Защо изхвърлиха Карбовски от ефира