Изключителна жестокост към куче !
Публикувано: 17 July 2010 - 04:16 PM
Публикувано: 17 July 2010 - 04:44 PM
Date: 2010/7/13
Subject: смисъл
To: Grigor Dimitrov <dt-bgTierhilfe.Dimitrov@t-online.de>, katerina markova <kittykat.rs@gmail.com>
Посветих душата се на животните, защото така го усещах със сърцето си....
Помагах с всичко каквото мога на приюта и лично на вас двамата.
Не съм чакала благодарност , защото така го приемах заради общата работа.
Но не съм очаквала , че ще се изплюете на лицето ми!
Бъдете здрави!
В.Добрева-Просто защото първото , което трябваше да се направи е то да живее при подходящи условия и за него да се полагат специални грижи. Не поисках от никого нищо- нито пари нито помощ. Това си беше мое решение и не съм искала никой с нищо да се ангажира. Мислех, че ще отида да взема кучето тихо и кротко, да се грижа за него за да разбере , че може да получи обич, въпреки това , което му се е случило.
И никога няма да забравя сълзите в очите й когато я вземах!
Всичко беше толкова просто!
Публикувано: 17 July 2010 - 05:29 PM
Публикувано: 17 July 2010 - 05:52 PM
Адвокат В. Димитрова си е професионалист и със законови средства ще върне кучето, което си е нейно. Не е необходимо емоционални и некомпетентни изказвания да наливат масло в огъня точно сега. Мони 6802, завидна енергия, насочете я в позитивна за бездомните посока.Да върнем Мима на всяка цена, да плюем по всички медии, накрая да затворим и немските приюти и да избият кучетата. С писането тук от всеки няма да се променят нещата. Мислете първо, после действайте.
Публикувано: 17 July 2010 - 06:03 PM
има ли доказателства каке ,жива и здрава ли е?
просто не разбирам защо някой ,който трябва не се грабва и за Германия ,докато си плямпаме тук ,кой знае какво се случва сМИМА !?
ехоооооооооооо
нама да спя докато не знам ,че е в добри ръце
Публикувано: 17 July 2010 - 06:06 PM
dikari, в 17 July 2010 - 03:57 PM, написа:
Адвокат В. Димитрова си е професионалист и със законови средства ще върне кучето, което си е нейно. Не е необходимо емоционални и некомпетентни изказвания да наливат масло в огъня точно сега. Мони 6802, завидна енергия, насочете я в позитивна за бездомните посока.Да върнем Мима на всяка цена, да плюем по всички медии, накрая да затворим и немските приюти и да избият кучетата. С писането тук от всеки няма да се променят нещата. Мислете първо, после действайте.
Съгласна съм с вас,че никой няма да спечели,най малко животните.Но това трябваше да осъзнае първо господин Григор Димитров.Дори подбудите да са му абсолютно алтруистични/в което си позволявам да се съмнявам/,кучето си има стопанин,както казахте сама.Той предизвика тази конфронтация,но последиците ще са за всички.
П.П.защо не се обърнете към него да върне кучето и да насочи енергията си в полезна за другите кучета посока?
Публикувано: 17 July 2010 - 06:11 PM
sangrea8, в 17 July 2010 - 04:08 PM, написа:
има ли доказателства каке ,жива и здрава ли е?
просто не разбирам защо някой ,който трябва не се грабва и за Германия ,докато си плямпаме тук ,кой знае какво се случва сМИМА !?
ехоооооооооооо
нама да спя докато не знам ,че е в добри ръце
Всички се притесняваме точно за това!
Публикувано: 17 July 2010 - 06:22 PM
dikari, в 17 July 2010 - 05:57 PM, написа:
Това СНЦ "Германо-Българска Помощ за Животните", СНЦ „Грижа и подслон за всеки”, СНЦ "Приятели на животните" и СНЦ "Амикус" ли са? Като казвате "има", какво точно имате предвид?
Публикувано: 17 July 2010 - 06:24 PM
Защото не го познавам, а за позитивната посока на дейността му, прави го от години. Относно Мими, не разбирам защо постъпва така.
[/
Хора,които го познават, го питат от вчера защо постъпва така.Не отговоря на имейли и не си вдига телефоните.Например Станислав Димов ,.който също познава положителната му дейност в България..Но ни чете......
Публикувано: 17 July 2010 - 06:32 PM
Sirena, в 17 July 2010 - 06:27 PM, написа:
dikari, в 17 July 2010 - 05:57 PM, написа:
Това СНЦ "Германо-Българска Помощ за Животните", СНЦ „Грижа и подслон за всеки”, СНЦ "Приятели на животните" и СНЦ "Амикус" ли са? Като казвате "има", какво точно имате предвид?
Това са отделни СДРУЖЕНИЯ В РУСЕ, А НЕ ПРИЮТИ. СНЦ "Германо-българска помощ за животните" е сдружението, което има 4 приюта в Русе,Добрич,Шумен и София.
Ние от "Грижа и подслон за всеки" сме само доброволци, които винаги са помагали на техните приюти и сме обичали животните, които са там, помагали сме в търсенето на домове и прочие.
Направи добро - изяж .....

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 17 July 2010 - 06:51 PM

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 17 July 2010 - 07:09 PM
Г.Димитров получи огромен брой писма и настоявания да върне кучето, но това не се случи, той дори не отговаря на писмата.
Как се решава такъв проблем, когато една от страните отказва отговор, коментар и си присвоява нещо, което не й принадлежи?
Как? След като се опита по тихия и мирен начин, без да се замесват хората, но ефект нулев, човек прибягва до други начини.
Хората,съпричастни със съдбата на Мими, тези които я мислеха, тези, които дариха за нея... те имат право да знаят какво се случва!
Някои хора обвиняват, че до сега се е мълчало и не се казваше, че има проблем. Други обвиняват, че се вдигна олелия. Угодия няма и няма да има, винаги недоволни ще има.
Доколкото разбирам Явор Гечев не е помолил, а е настоявал хората да спрат да говорят. Момичето дори използва израза "полу-заплахи".
Най е удобно да не се говори.
Някои казват, че се излагаме и какво щели да кажат "кучемразците" - щели да ни се смеят на всички.
Нека се смеят.
Моят съвест е чиста- никога не съм прибрала нито стотинка за себе си на гърба на някое животно, а напротив - винаги само съм давала.
Не ме е срам от нищо, не ме е срам какво пиша. Тези, които трябва да ги е срам са печалбарите на гърба на животните.
Очевидно има организации, които перат пари. Наивно отказвах да го приема до скоро, но това е истината.
Хората с право говорят, че има гнили неща и някои използват животните за да се налапат с пари.
Така е.
Грозно и тъжно ,но е вярно.
Всички подкрепяте мнението, че когато става въпрос за неправда с животни - не бива да се мълчи. Този случай не е с нищо по-различен. Изключителна жестокост към куче важи и в момента. Жестоко е да държиш насилствено едно сакато животно и да се облагодетелстваш от това, жестоко е да караш семейството на това животно да страда.

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 17 July 2010 - 07:25 PM
Но ние сме електората,който наистина го е грижа.Хора с различни професии,без"интереси",обединени единствено от любовта към животните.А отнесохме всичките негативи,заради тези с"интересите"
И не ми казвайте в какво да вярвам и как да се държа! Не ви ли е ясно,че вашите права свършват там,където започват моите!
Вие може да не адвокатствате на никого,но аз ще адвокатствам на госпожа Добрева.
Защото истината в случая не е полубяла или получерна.
Кристина ви го написа............
Публикувано: 17 July 2010 - 07:26 PM

С какво сме по-добри от кучетата, ако се държим като прасета ?
Публикувано: 17 July 2010 - 07:28 PM
Виж, аз наистина не казвам кое е правото и кое е кривото, просто защото нямам право да го направя, докато не видя казаното от Димитров по въпроса.
Моля те, Криси, не се връзвай на глупости за "полу-заплахи", "четвърт скандали" и подобни.
Да се концентрираме върху здравия разум и да не позволяваме на емоциите да окалят всичко до тук с далеч по-голяма мощ, отколкото ако просто истината цъфне, но като факти, а не емоции.
Мони, не говорим за аплодисменти. Ама хич. Моля само да няма емоционални изблици, защото става грозно. Нека търсим истината! Нека! Просто нека нещата не са така емоционални. И молбата ми дори не е към теб, защото ти си трезва. Имам предвид коментарите във ФБ. Обиди, групости... Гадно е...
Имате право да защитавате нечия страна, естествено, това изобщо не съм оспорвала. Просто заявих, че нямам позиция до момента, защото нямам пълно инфо. И причината не е във вас, напротив. Мълчи другата страна, но за мен коментар от моята уста е възможен само, когато знам всичко.

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 17 July 2010 - 07:36 PM
Но това точно в този случай няма значение.Защото ако някой беше взел моето куче щях да го пратя при Тангра,като преди това си бетонирам алибито...Последното в кръга на шегата.
Публикувано: 17 July 2010 - 07:46 PM
знае ли в този момент някой къде е и как е МИМА ?никой не отговаря на този въпрос!
мисля ,че никой няма право да откаже на В иолета да посети МИМА в Германия и така да разбере как е и къде е
за да я крият значи има нещо гнило
важното е сега някой да отиде при МИМА ,където и да е тя ! ако трчбва придружен с медия ,която да отразява ,а пъхк ние тук да си продължим да си говорим
Публикувано: 17 July 2010 - 07:50 PM
sangrea8, в 17 July 2010 - 05:51 PM, написа:
знае ли в този момент някой къде е и как е МИМА ?никой не отговаря на този въпрос!
мисля ,че никой няма право да откаже на В иолета да посети МИМА в Германия и така да разбере как е и къде е
за да я крият значи има нещо гнило
важното е сега някой да отиде при МИМА ,където и да е тя ! ако трчбва придружен с медия ,която да отразява ,а пъхк ние тук да си продължим да си говорим
Всички искаме и чакаме това! И не, никой не знае какво става с Мими! Докато хората плачат Димитров мълчи!
Публикувано: 17 July 2010 - 08:20 PM
а защо мълчи според вас
нали бил обявил МИМА за осиновяване ,не може ли някое подставено лице да се представи за кандидат осиновител
абе изобщо от тук как ще се разбере ,трябва там на място да се отиде
и защо изобщо някой говори с този господин ,толкова ли няма телефон на госпожата Лингол,оято гледа МИМА в дома си?