Изключителна жестокост към куче !
Публикувано: 21 July 2010 - 04:36 PM
Публикувано: 21 July 2010 - 04:50 PM
Ще бъде жалко след всичко направено до тук и ще се обезсмисли вашата благородна инициатива, уважаема г-жо Добрева.
Мима заслужава най-доброто, а в България няма кой да й го даде.
Публикувано: 21 July 2010 - 04:54 PM
Ch@Rlie, в 21 July 2010 - 04:55 PM, написа:
Ще бъде жалко след всичко направено до тук и ще се обезсмисли вашата благородна инициатива, уважаема г-жо Добрева.
Има кой да и го даде.Всички ние който сме с нея,госпожа Добрева.Мястото и е в България.Тя е нашият символ.Много хора помогнаха за да могат да я видят проходила ТУК в България.Мястото на Мими е тук и точка!
Публикувано: 21 July 2010 - 05:01 PM
Ch@Rlie, в 21 July 2010 - 03:55 PM, написа:
Не е вярно това.В.Добрева писа достатъчно,тя е човек,който може да направи всяко животно щастливо,и има условия за това.И,като не я познавате,кой ви дава право да изказвате такова мнение и да упреквате.Всички изкахме да я изпратим,за протезиране -и питахме как е кога ще се върне?Защо вие сега си променихте мнението?От Какво е продиктувано то?
Публикувано: 21 July 2010 - 05:08 PM
И стига вече с тези символи. Тя си е символ независимо къде се намира. Важното е да е добре, да е ЖИВА!!! Всичко друго са празни приказки! Имам чувството, че говоря със сектанти!
Публикувано: 21 July 2010 - 05:17 PM
Цитат
Символ е всяко едно нещастно животно в България- и Берта е символ,и Карамелка също е символ.
Разбрахме вече че ще има съдебен процес,нека да спрем да хвърляме камъни по главите си,защото ще пострадат най-вече животните.
Че много грозно ми стана да чета супер помията която се изля тук.
Публикувано: 21 July 2010 - 05:26 PM
[7:44:26 AM] Grigor Dimitrov: Ne ochakvah tova ot Vas. No njama znachenie - doverie se sasipva naistina samo za sekundi:
[7:44:34 AM] Grigor Dimitrov: Да,отговора от г-н Григор Димитров дойде....За съжеление в разговор, с човек с когото е комуникирал е написал:Да ме съдят-тогава ще видят,че собственник е нашето дружество"За съжаление казаното е за Мими.Което ще рече,че или са фалшифицирали или са подправили документите на Мими.ЗИ за съжеление -това е творение на БЪЛГАРИН.....на когото Виолета Добрева е вярвала и се е доверила да му повери протезирането на Мими.А сега на къде? http://www.facebook....0054&topic=225/
[7:46:39 AM] Grigor Dimitrov: I vapreki tova, nie shte napravim kakvoto nie iskame s Mima. Vsichki drugi naistina gluposti ne me interesuva. Tova e za posledno, koeto imam da Vi pisha.
Държа да почертая,че се публикува със съгласието на Георги Ташев.
Публикувано: 21 July 2010 - 05:28 PM
Ch@Rlie, в 21 July 2010 - 03:41 PM, написа:
А за чувствата и сантиментите... няма нужда да уточнявам за следилите темата, мисля...
Стига глупости, аз да си задомя едно инвалид-куче и да го пратя за лечение а да ми излизат с номера "Няма да ти го върнем" - света ще преобърна. Бога ми, аз за моя инвалид ще водя война до края. И за всяко едно животно, което съм нарекла мое.
Айде стига с тези нападки "популизъм, реклама, измама". Дрън-дрън ярина.
За тези, които държат миличката осакатена Миминка да остане в Германия и упрекват Виолета - Мима е символ. Лесноманипулируем, популярен и известен.
Там също могат да се възползват от това.
Просто спрете, хора.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 21 July 2010 - 05:38 PM
mony6802, в 21 July 2010 - 05:31 PM, написа:
[7:46:39 AM] Grigor Dimitrov: I vapreki tova, nie shte napravim kakvoto nie iskame s Mima. Vsichki drugi naistina gluposti ne me interesuva. Tova e za posledno, koeto imam da Vi pisha.
Браво бе...

Публикувано: 21 July 2010 - 05:53 PM
Мими не е СИМВОЛ, а живо същество. Не забелязах това отношение, което един стопанин би имал към кучето си. Съжалявам, че го казвам, ако проследите това, което съм писала досега, ще разберете че в първоначалните си постове няколко пъти подкрепих г-жа Добрева, и ако съм изпитала разочарование, то е свързано с постепенното разбиране за това, кой от какви подбуди действа в момента.
Няма да успеете да ме убедите нито в далаверите на "4 лапи", нито в далаверите на г-н Димитров, тъй като виждайки методите, с които си служите, за да окаляте тези организации, четейки как вече няколко пъти обвинявате невинни пишещи с абсолютно нелепия въпрос "колко ви платиха"... Просто нямам думи.
Ето това за мен е една класическа българска работа. Кал и помия във всички посоки, пък да видим накрая кой може да се измъкне чист от "л...пръскачката".

С какво сме по-добри от кучетата, ако се държим като прасета ?
Публикувано: 21 July 2010 - 06:09 PM
Да, няма начин да не нагазиш в калта и да не се изпръскаш.....
.
Но не госпожа Добрева започна това.Не тя кри от нас всякаква информация за Мими.
Тя я измъкна от дупката.Тя й спаси живота,докато останалите изпадахме в истерии....
И тя я гледаше без да се оплаква в най тежките моменти.,сама , със семейството си ,а не със гледачки,рехабилитатори и двор с английска морава.
Нямам желание повече за полемики,и на мен ми е гадно. Искам просто всичко да приключи добре за Мими и за Виолета
А всеки да си носи бремето на личния избор!
Публикувано: 21 July 2010 - 06:23 PM
Ето това е истината!!! Кое е по-добре да се грижат за теб специалисти, да си в най-добри условия или това, което и предлага Добрев, а именно сама без рехабилитатори и хубав двор с други кучета?
Като искате толкова да си е при нейния собственик, дайте да я върнем в Дряново тогава. Там и е истинския собственик.
Виолета Добрева щеше да е символ на една изключително добра и хуманна кауза, а не Мима, но тя за съжаление не издържа да бъде такава!!!!
Публикувано: 21 July 2010 - 06:43 PM
Тя си дава кучето да бъде лекувано и е най-нормално да и се подава информация какво става с лечението на кучето , но НЕ той решава , че ще прави каквото си иска с Мима... на мен ми звучи , като за линч.

Публикувано: 21 July 2010 - 06:49 PM
Кой ти каза, че в България няма да се лекува и ще си стои по цял ден вкъщи?
Какви са тия глупости, божке... някой хора си нямат работа май, а сипят отрова без да са грам запознати.
За Мими има събрани достатъчно дарения по нашата сметка, естествено, че ще бъдат използвани по предназначение.
Вече й сложиха протезите и направиха операцията. Това бяха 2-те най-важни неща. От тук нататък рехабилитация може да се прави и в България. От тук нататък не предстои нищо сложно, което да не може да се направи тук и недейте да подценявате така нашите ветеринари, защото все пак вие им поверявате живота на домашните си любимци, щом го правите - значи им имате доверие.
Никой не може да знае как се чувства Мимка там. Но аз знам как се чувстваше тя тук, защото го видях с очите си. Тя беше обичана и щастлива, когато видеше Виолета й светваха очите и започваше да маха лудо с опашка.
Всички хора й се радваха и се спираха да я погалят. Тук също получаваше много подаръци, правени й бяха масажи на крачетата и т.н. и т.н. Тук също си имаше приятели други кучета, които бяха много внимателни с нея.
Тук не е останала без лекарска помощ, няма и да остане.
От престоя на Мими в Германия нито веднъж не видях снимка, на която някой да я е гушнал или целунал /става въпрос за приемната й стопанка/. Мими винаги е сама и лежи някъде. От снимките не лъха нежност и любов.
Кой е Димитров, за да каже "ще си правя каквото искам с кучето", "аз ще реша къде ще бъде" ?! Той е господин НИКОЙ! Нито е поел разходите за кучето, нито е негов стопанин, нито той извади Мима от оная дупка /дори нямаше и желание, но като видя, че стана "известна" веднага почна да звъни по телефоните./
Това не са приказки на нормален човек! Явно годините са му в повече и не може да разсъждава нито нормално, нито джентълменски, нито никак.

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 21 July 2010 - 07:13 PM
Ch@Rlie, в 21 July 2010 - 06:28 PM, написа:
Ето това е истината!!! Кое е по-добре да се грижат за теб специалисти, да си в най-добри условия или това, което и предлага Добрев, а именно сама без рехабилитатори и хубав двор с други кучета?
Като искате толкова да си е при нейния собственик, дайте да я върнем в Дряново тогава. Там и е истинския собственик.
Виолета Добрева щеше да е символ на една изключително добра и хуманна кауза, а не Мима, но тя за съжаление не издържа да бъде такава!!!!
Виолета Добрева не е имала за цел да става символ, айде няма нужда.
Ти имаш ли куче-инвалид? Питай ме мене когато за пореден път гние жив моят болник та на кой свят съм. Или при поредна операция как се чудя дали ще излезе от упойката и дали сърцето му ще издържи.
Восток е поверил на жената кучето Мима, жената е направила всичко възможно кучето да замине за Германия за протезиране и сега й казват че може и да не го върнат.
Да, направила е грешка че не е оформила всичко документално лично тя - предоверила се е. Да я разпънем ли за това?
Е, извинявайте, аз ако съм на мястото на попечителите на Мима ще съдя до дупка, защото на кучето, за което отговарям, няма по-добро място освен при мен.
Била съм изправена пред подобна дилема, категорична съм че на кучето му е най-добре там, където го обичат и се грижат най-добре. А не там, където е най-сладко в истипосана поредна снимка с вирнати ушички, фръц колко е готино, вижте-вижте уииииииииии гуци-муци.
Точно Виолета направи всичко възможно живота на това куче да е по-добър.
Кристина, Виолета, восток - не се отказвайте, но и не забравяйте че нито едно добро не остава безнаказано.

Публикувано: 21 July 2010 - 07:21 PM
Публикувано: 21 July 2010 - 07:27 PM
vostok, в 21 July 2010 - 07:26 PM, написа:
Аз го помня този момент, когато пак някакъв се пръкна с условия към вас да предадете кучето на някои си там организации... вие постъпихте максимално правилно и разумно, когато им извадихте залъка от устата и я дадохте кучица на Виолета. настъпахте ги по опашката тези интересчии, и сега ви го връщат тъпкано.