Dog.bg Форуми : Изключителна жестокост към куче !

Към съдържанието

• (119 Страници) +
  • « Първа
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Изключителна жестокост към куче ! Оцени темата: ***** 15 Гласове

#1921 Потребителят е офлайн   Laska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 July 2010 - 02:58 PM

До Ch@RIie : Нищо лично към Вас, но след като не ме познавате , не си позволявайте да ме наричате "използвачка".
Когато казах, че ще взема кучето в моя дом, не съм искала от никого нищо!
Отидох именно заради него. И след като нямате наблюдение за това, какви грижи са полагани от мен , не си позволявайте да давате и преценки къде ще му бъде най-добре.
Отидох да взема Мими именно защото ми "пукаше" за нея / това е ваш израз, аз влагам друго съдържание на мотива , за да го направя/.
А вие къде бяхте тогава?!

Най-малкото аз съм човека , който е искал да се дава публичност и да се прави "цирк".
И не смесвайте името ми с "его" и с "пари", защото нямате никакво основание за това.

Тъй като започва съдебен спор , спирам да участвам повече в коментари. Но ако продължавате да ме плюете, а аз не вземам отношение , то е не заради това , че не мога да защитя , а защото съм казала , че няма да се включвам повече.
User's Signature

Благодарното куче е по-достойно от неблагодарния човек!

http://grijaipodslon.ucoz.com/

#1922 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2010 - 03:04 PM

Показване на мнениетоd-r Bobadova, в 21 July 2010 - 01:02 PM, написа:

аз, ако позволите, де
не смятам, че хората нападат Добрева тук
по-скоро не им допадат останалите мнения, които , пак ако позволите, са пълни с обвинения, а като някой каже, че не му допадат, то той бил сипел обвинения.
затворен кръг...
кой крал, кой е мошеник, някъде крадец мернах...
г-жа Добрева е в правото си да иска информация, абсолютно подкрепям това.
Обаче тежките думи от останалите хора...Ужасно...
И пак, ако позволите ЗЗЖ си имаме.

Само да припомня,че госпожа Добрева беше наречена пряко "използвачка"
Така,че мнението ви увисва във въздуха.......

#1923 Потребителят е офлайн   olimpia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 July 2010 - 03:06 PM

Ето,чухте становище и на Виолета Добрева.И мисля ,че незаслужено се сипят обиди.Затова и така остро реагирах на поста по-горе,защото в думите се виждаше че и за мен става въпрос-защото съм регистрирана от скоро.Това ли е най -важното.Когато не знаете за някой нещо,как и какво е правил-защо го нападат?Ок.имаме различни мнения,затова сме различни хората-не можем да мислим еднакво.каузата обаче е една.И Мими ни накара да се обединим и да скочим с/у извращенията извършвани със животни.Виолета Доббрева,отиде и я взе.никой друг ние го направи.А Димитров даже е бил против това-защото нямало да си струва...?Какво да си струва?Животно има нужда от хора ,които да го обичат и зда му помогнат.И сега се нахвърляме на ВVДобрева,че търси подкрепа от нас.Ами лоши хора сме ...това е...Каузата е обща-и Мими е часта от тазе кауза...и бих казала емблема....

#1924 Потребителят е офлайн   d-r Bobadova Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 21 July 2010 - 03:08 PM

Показване на мнениетоmony6802, в 21 July 2010 - 03:09 PM, написа:

Казах - от останалите хора. От всички нас в тази дискусия.
така че мнението ви увисва във въздуха...
User's Signature

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835
Качена снимка

#1925 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2010 - 03:11 PM

Показване на мнениетоd-r Bobadova, в 21 July 2010 - 01:13 PM, написа:

Показване на мнениетоmony6802, в 21 July 2010 - 03:09 PM, написа:

Казах - от останалите хора. От всички нас в тази дискусия.
така че мнението ви увисва във въздуха...

Имагинерните подмятания са предмет на гражданското право,визирам"тежките думи"...обида,клевета и така нататък
Действията на Димитров -на наказателното.
Това е тънката разлика.

#1926 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2010 - 03:15 PM

Ласка, постоянно изтъквате, че сте взели Мима, без да искате нищо от никого. Уважавам порива ви, но това не ви дава изключителни права над нея. След като има толкова много хора (по ваши думи от целия свят), които могат да й предложат много по-добри грижи от вашите, и тук няма никакво място за сантименталности и чувства, които за мен са абсолютна манипулация в този случай. Това ви желание да си я вземете на всяка цена на какво се дължи, след като сте напълно наясно, че ще и навредите на психиката и на лечението най-вероятно? Питам ви, защото наистина ми се иска да проумея как може човек, който твърди, че иска най-доброто за кучето, да го прави. За мен това не е хуманност. Не знам дали сте чели романа "Мизъри" на Стивън Кинг, но на мен ми идва точно той като асоциация. Много ви се възхищавах, а сега... вече знаете...

Съжалявам, ако обиждам някого с мението си, но имам право да го изразя. И се съмнявам, че е само мое мнение.
User's Signature

Качена снимка

#1927 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2010 - 03:19 PM

[quote name='Ch@Rlie' date='21 July 2010 - 01:20 PM' timestamp='1279718102' post='846577']
Ласка, постоянно изтъквате, че сте взели Мима, без да искате нищо от никого. Уважавам порива ви, но това не ви дава изключителни права над нея. След като има толкова много хора (по ваши думи от целия свят), които могат да й предложат много по-добри грижи от вашите, и тук няма никакво място за сантименталности и чувства, които за мен са абсолютна манипулация в този случай. Това ви желание да си я вземете на всяка цена на какво се дължи, след като сте напълно наясно, че ще и навредите на психиката и на лечението най-вероятно? Питам ви, защото наистина ми се иска да проумея как може човек, който твърди, че иска най-доброто за кучето, да го прави. За мен това не е хуманност. Не знам дали сте чели романа "Мизъри" на Стивън Кинг, но на мен ми идва точно той като асоциация. Много ви се възхищавах, а сега... вече знаете...

Съжалявам, ако обиждам някого с мението си, но имам право да го изразя. И се съмнявам, че е само мое мнение

А зашо намесвате хуманността,сантименталността и чувствата?
Вярвайте ми съдът не се инересува от тях:))

#1928 Потребителят е офлайн   sangrea8 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:медицина

Публикувано: 21 July 2010 - 03:26 PM

добре де какво ви става хора,как може да изпишете такива щуротии за Виолета Добрева !?

изобщо накой поставя ли се на нейно място?
въобще защо пишете в тази тема ,освен парите ,нещо така друго да ви интересува ?
сега в какво е обвинена ,напишете го с големи букви ,та да се знае !

след време ще се срамувате от себе си

#1929 Потребителят е офлайн   hopie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2010 - 03:26 PM

Абе хора, извинявайте, ама вие как сте толкова убедени, че в тази организация в Германия ще и е по-добре?!?
Аз лично не бих могла да знам към настоящи момент къде ще е по-добре на кучето....при положение, че изглежда господина узурпира кучето как да вярвам, че ще му осигури адекватните грижи?!? Не че в Германия няма добри условия и т.н., просто това отношение към животното не ми вдъхва доверие, ама хич ( ако совите са това, което са ;)).
User's Signature

Качена снимка

#1930 Потребителят е офлайн   olimpia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 July 2010 - 03:31 PM

Е,браво Чарли!!!!!Браво...Ето ,за това говорех,колко лоши и злобни сме българите....как нямаш срам?

#1931 Потребителят е офлайн   Тодура Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2010 - 03:34 PM

Подкрепям д-р Бобадова, освен в частта за нападките над г-жа Добрева.
Моля ви, спрете вече с обвиненията и обидите! Собственичката на Мима каза,че започва съдебен процес, така че няма какво повече да разискваме.
Ch?@Rlie, ясно, че имате право на мнение, но представете си, че Вие сте собственик на някого или нещо, предавате го на някого, с някаква цел, без да му прехвърляте собственността си и този някой друг реши, че няма да Ви го върне, пак ли ще мислите по този начин. И защо си мислите,че Мима няма да се чувства добре в България? И да, Laska има изключителни права над Мима, защото е нейн законен собственик. Аз честно казано имам вяра и на българските специалисти, а за добрите грижи от страна на собственичката (без да я познавам) нямам никакво съмнение.
И последно, много Ви моля не използвайте темата за да плюете върху НПО, особено върху "Четири лапи", все пак това са хора, които за разлика от повече от участниците във ФБ, които едва сега започват да работят в полза на животните, от години се борят за тях.

#1932 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2010 - 03:36 PM

Не знам дали ще й е по-добре отколкото на друго специализирано за такива изстрадали същества място по-света. Но факт е, че г-жа Добрева се е доверила именно на това място и тези хора да я лекуват и да се грижат за нея. Сега според Добрева това е грешка, но защо кучето трябва да плати цената - ето ти куклите, дай си ми парцалките - това ли ви е разбирането за хуманност?
А за чувствата и сантиментите... няма нужда да уточнявам за следилите темата, мисля...
User's Signature

Качена снимка

#1933 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2010 - 03:45 PM

Значи всички тук смятате, че в момента най-доброто за Мима е да бъде изведена от дома, в който живее месеци и от ръцете на лекари, които се грижат за нея месеци, за да бъде всичко законно относно правото на собственост на Виолета Добрева. Която е най-добрата алтернатива на Мима за качество на живот, въпреки че световно известни специалисти от държави, в които всичко е на светлинни години от нас, искат също да й помогнат?

Хайде моля ви се.... Не не става дума за най-доброро за Мима, а за най-доброто за виолета.......................
User's Signature

Качена снимка

#1934 Потребителят е офлайн   Danyto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2010 - 03:47 PM

Показване на мнениетоolimpia, в 21 July 2010 - 01:36 PM, написа:

Е,браво Чарли!!!!!Браво...Ето ,за това говорех,колко лоши и злобни сме българите....как нямаш срам?

От какво да я е срам? Това се питаме от доста време тук. Не как се чувства Ласка, а как би се чувствала Мима тук. Ако имахме добри специалисти в Бг, защо изобщо я дадохте?
Говорите за злоба - аз по-злобно изказване от вашето досега не съм прочела...

Тодура, държа да ви поясня, че плюенето по 4 лапички и някои НПО, започна имено от обкръжението на Ласка...

#1935 Потребителят е офлайн   mostly_harmless Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2010 - 03:56 PM

Много тъжно и обезкуражено ми става, четейки нещата от последните няколко страници в тази тема........

#1936 Потребителят е офлайн   Waikikii Икона

• Free the мушмул :)
  • PipPipPip
  • Група: Root Admin

Публикувано: 21 July 2010 - 04:03 PM

Показване на мнениетоmostly_harmless, в 21 July 2010 - 04:01 PM, написа:

Много тъжно и обезкуражено ми става, четейки нещата от последните няколко страници в тази тема........

:ba_025: +1

#1937 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2010 - 04:13 PM

[quote name='Ch@Rlie' date='21 July 2010 - 01:50 PM' timestamp='1279719934' post='846598']
Значи всички тук смятате, че в момента най-доброто за Мима е да бъде изведена от дома, в който живее месеци и от ръцете на лекари, които се грижат за нея месеци, за да бъде всичко законно относно правото на собственост на Виолета Добрева. Която е най-добрата алтернатива на Мима за качество на живот, въпреки че световно известни специалисти от държави, в които всичко е на светлинни години от нас, искат също да й помогнат?

Хайде моля ви се.... Не не става дума за най-доброро за Мима, а за най-доброто за виолета.....................

Ще ви отговоря за последно,
Анонимността ви не пречи да сте жалък/жалка
успех!

#1938 Потребителят е офлайн   Katt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 July 2010 - 04:16 PM

Показване на мнениетоWaikikii, в 21 July 2010 - 04:08 PM, написа:

+1 :dh_188:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#1939 Потребителят е офлайн   Katt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 July 2010 - 04:20 PM

Показване на мнениетоWaikikii, в 21 July 2010 - 04:08 PM, написа:

+1 :dh_188:
Докато всички ревяхме и се тръшкахме,само госпожа Добрева се захвана и прибра Мими в собственият си дом.Повярва,че в Германия ще погнат и изпрати Мими там.И сега когато всичко се обърка и тя има най-голяма нужда да и помогнем някой я наричат използвачка и тн. :dh_188: .По добре вместо да я обиждате помогнете с нещо да си върнем Мими защото тя е на България и по точно на госпожа Добрева.Госпожо Добрева :rc_036:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#1940 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2010 - 04:25 PM

mony6802, защо не отговорите на въпросите ми? Ще е доста по-съдържателно, отколкото да ме обиждате лично.
Разбира се, на всички е ясно защо не отговаряте....

Искам да ви кажа, че ако с нещо бих могла да помогна на Мима, като изляза от анонимност, не бих се замислила и секунда.

ПП: Освен това фрази от рода на "Мима е на България и трябва да се върне тук" ме разбиват - в България я осакатиха и тук ще я довършат явно.... съжалявам, но не мога да си замълча, просто не мога...
User's Signature

Качена снимка

• (119 Страници) +
  • « Първа
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена