Dog.bg Форуми : Изключителна жестокост към куче !

Към съдържанието

• (119 Страници) +
  • « Първа
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Изключителна жестокост към куче ! Оцени темата: ***** 15 Гласове

#261 Потребителят е офлайн   zarituy Икона

• Група: Потребители

Публикувано: 28 March 2010 - 01:52 PM

Цитат(Tи Джей @ Mar 28 2010, 12:09 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Добре де,след като Мими няма паспорт,и след като е живяла някъде из някаква си вила,сама и почти изоставена,с какво право този човек в момента се нарича неин собственик? Веднъж са я отрязали едното краче,нищо не са направили! eg_033.gif Защо сега я задържа,след като няма да и даде тези така нужни грижи? И защо е нужно неговото лично позволение? Кой е той? Никой! Някой си! Той е този,който изчака да и отрежат всичките краченца,и чак сега се сети че имали били куче eg_033.gif Не е нужно неговото лично позволение да се вземе кучето.Тук виждам че има хора от сдружения! Взима се разрешение от кмета на общината,и кучето се прибира от сдруженията! Какво му се молим,какво го чакаме да се наумува? Щом планината не отива при Мохамед,Мохамед отива при нея!
Не виждате ли че не му пука! Ама хич не му пука! Сега да намерили да се правят на грижовни стопани,когато налице е едно малко инвалидче-и то захвърлено на някакви стари парцали.Няма да го чакаме,да си го вземем направо.
eg_033.gif

Съгласна съм с теб ! Един собственик няма право да предявява претенции към животното след като очевидно не е направил нищо за него а и след инцидента продължава да стои със кръстени ръце! Vostok би ли ми обяснил как по точно искаш страстите да утихнат след това! трагедия! Очевидно вас не ви е грижа толкова за животинчето а защо продължавате да го държите в задния двор на някаква черга а какво чаката въпросния виновник да отреже и главата му ли ! нямам думи ... видяло се е че не се грижите за милото създание както трябва но поне го даите на някои които ще му осигури всичко необходимо за състоянието му !

#262 Потребителят е офлайн   Tи Джей Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:История,литература,животни и природа

Публикувано: 28 March 2010 - 01:54 PM

bushkata,именно в това е проблема! Че той нищо не казва,че той нищо не решава! Ако му е толкова мъчно за кучето,защо не е реагирал когато трябва,още в самото начало!???????? За мен той е също така виновен,както и самият извършител.Пасивен наблюдател! Да застане тук,като човек,като загрижен ужким собственик,да каже какво ще става с Мими! От няколко дни,не мога да спя нормално.Снощи съм сънувала кървища,и всякакви ужасии свързани с животните! Колко време му трябва още да реши? Какво ми пише глупости и дрънканици-видете ли,на него му било по жално за изрода,отколкото за кучето! Майната му на изрода и изверга,не ми пука за него! Пука ми за Мими! За нея ми е жал,за нея страдам! Да застава тук,и да решава веднага и по най-бързия начин,дава ли Мими,или не!

Цитат
Собственика не е писал тук от вчера - вие не спирате да гадаете, да разнищвате, да вадите заключения. На базата на какво? И с каква цел? С цел "искам да се изкажа"? Едно и също, едно и също...

И кога ще пропише?? Когато стане вече късно ли? Така ще е,така ще гадаем,така ще питаме,докато има решение!

#263 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 28 March 2010 - 02:00 PM

Убедени сте, че Восток трябва да отчете в тази тема всяко свое действие ли?

User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#264 Потребителят е офлайн   danyr Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 March 2010 - 02:11 PM

Изчетох целият форум по темата и се регистрирах с молба към Восток наистина да даде кученцето на хора които ще се грижат за него, защото стопаните са виновни за да е в такова състоание кучето.

#265 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• Pretty Girls in your city for night
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Изгонени
  • Interests:discussion
Публикувано: 28 March 2010 - 02:13 PM

bushkata, когато човек си изкълчи ръката само и я обездвижи за 10 дни после ходи на рехабилитация.А какво се случва с куче което няма и четирите си кройника атрофия на всички мусколи.Да не забравяме че това не е станоло вчера и да го чакаме да мисли ,а преди цели 20 дни.Ако му пукаше за двайсет дни да беше взел някакво решение.И питам аз кой ажаба трябва да се съобразява с него като не му е стопанин,пък и да беше нищо не прави за нея.Скоро ще и атрофират мусколите като цяло и как ще се изходжа,и за това мусколи трябват.Като му съсипват всичките кучета ,какво има толкова да мисли .Да не стане после,че се върнал и заварил кучето да кажем без уши.Щот много е чакал.Както при първото краче не взема мерки ,та после липсват и още три крака .Да не говорим ще и други две кучета са му мъртви ,той кво чака .И какво да мислим ние?Като видиш едно куче на улицата и действаш бързо да му окажеш необходимите грижи ,зада се оправи ,та какво останоло уж с обичан домашен любимец.Не я разбирам аз тая съдистична любов ,а дали ще пише тук се съмнявам.Много му е зор кара си празника и му е през...за страдащото животно.Не съдя никой по телевизия и всякакви медии.Факт е че 20 дни той нищо не е направил.Какъв по голям показател от това.Обедена съм че има задни помисли ,а кой каквото ще да казва.Най малкото в което евентоално се надява ,че ако не даде кучето ,ще пристигат при него помощи .Хора всякакви има по света.И ако съдиш по себеси,че не би го направила.Ми ти предполагам,че не би посегнала на куче.Ама виж има хора дето и краката им режат.

#266 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2010 - 02:17 PM

Цитат(IA--- @ Mar 28 2010, 10:10 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Защо е оставено на вън ли ?Ми защото толкова го обича,то все пак не е негово .Нали се запознава с него след инцидента?Или го познава от преди това......вече си мисля. И какво му пука ,как е МИМИ и дали е добре на вън.Явно му е удобно животинчето да не получи грижи, но защо ли......Вече в главата ми идват всякакви ужасяващи мисли.А да не би той да е.....

Следя темата от самото начало. Потресена съм, ужасена съм, отвратена съм, срамувам се, че може да бъде извършена такава жестокост от "хомо сапиенс" / слагам го в кавички, защото това същество, което го е извършило, не може да се причисли към вида хомо сапиенс!!!!!! /, повръща ми се!!!!
За съжаление обаче, аз съм на същото мнение като IA--- и Tи Джей!!!!!!
Хайде сега, от 09.03 виждат, че кучето им е с отрязан един крак, после два, после последните два...и какво мълчат, докато остане без крака... и изведнъж се вдига шумотевицата, медиите, форума, камерите снимащи го, носейки кучето увито с одеяло, уж загрижен за животинката, а в крайна сметка ТЯ - Мими, отново е захвърлена до колибата някъде на двора...защо ли, да и се отреже и главата ли, или да започне да гние от раните си...пфу, ОТВРАТИТЕЛНО!!!!!!!!
...та седи си "хомо сапиенс", чете форума и се наслаждава на молбите на всички ви, отправени към него, да даде милото кученце, за да му се помогне!!!!
Обичал я бил...къде я тази обич бе хора, къде я видяхте... !?!, 'щото аз не я виждам...!!!!!!!!!!!!...стига сте се заблуждавали!!!!!!!!!
Може и да не съм права, но от всичко, което се е случило и което продължава да се случва,... да ме прости Господ, но за мен нещата стоят така...търсене на медийна изява, за да бъде забелязан, да се почуства значим, в иначе жалкият си живот..., а ние тук седим и му се молим да даде горката животинка, за да и се помогне!!!!!!
...ами линка, който той самият дава, за зверствата, които се извършват над животни, от също такива, наричащи себе си "хомо сапиенс"!?!...дали пък от там не е почерпил "вдъхновение", за да стори това!?!
...задавам си и въпроса, как пък така, все на тях им се случват такива зверства - първо две отровени негови кучета, сега пък това...!?!
ИСКРЕНО СЕ НАДЯВАМ ДА НЕ СЪМ ПРАВА!!! ...но не мога да си мисля нищо друго, след всичко изписано и случващо се до тук!!!
bushkata, моите уважения към теб, но мисля, че точно тук не си прав!
...пак казвам, да ме прости Господ и дано аз да не съм правата!!!..., но не мога да си мисля нищо друго - 20 дена са това бе хора, 20 дена БЕЗДЕЙСТВИЕ!!!

#267 Потребителят е офлайн   vostok Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 March 2010 - 02:23 PM

Здравейте!
Това, че не пиша, не значи, че не чета. От вчера реших изобщо да не пиша във форума, защото виждам, че тук има хора и то тези с най-крайните коментари, които нямат ясна представа за действителността. Няма лошо, но нека поне прочетат това, което съм писал по-горе, не ме карайте да повтарям едни и същи неща сто пъти. Или, ако искате пишете си, ваше право е, а мое право е да ни си губя времето с глупости. Който има наистина сериозни предложения да ми пише на лични. Спирам със сеира по форума, явно тук има хора, за които е по-важно да се вика, а не да се направи нещо. Както е казано-По делата им ще ги познаете. Всички са се хванали за Мима. Е, искам да ви кажа, че тя не е единствената. Дори съм сигурен, че ако само за 5 минути станете от компютъра си и погледнете навън през прозореца, ще се убедите в това. Е, нека в бездомното куче, котка или друго страдащо същество, което минава, видите Мима. Дано го направите. На останалите от форума, които са искрени в чувствата си, искам да поднеса извиненията си, ако от думите ми са се почувствали засегнати. Не съм искал да обидя тях. Благодаря на Ласка. По-късно ще ви пиша на лични. Накрая ще го кажа ясно, моля ви хора, прочетете и не ме карайте да го повтарям по няколко пъти: Мима ще отиде в дом, където ще я обичат и ще се грижат за нея. Не смятам да я държа при мен.

#268 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 28 March 2010 - 02:25 PM

Хубаво! Да попитам тогава IA---,Tи Джей и другите с подобни изказвания - това, че ще си излеете отрицателната енергия, ще го обидите по всякакъв начин и ще му "размахате" пръст ще помогне ли той да вземе необходимото решение ?! Или вие имате план да отидете и "со малко кютек" да вземете кучето от там?! Кое от всички тези празнодумия ще помогне Vostok да вземе решение и да даде кучето (както вие желаете) на Laska?!? Как помагате вие конкретно с тези словоизлияния?!? Нещо не ми се връзва. Повечето от вас са се грижили за бездомни кучета, на които са търсили подходящите осиновители и независимо от собствените си възможности не сте ги предоставяли на някой от форума, само защото ви е писал, че "много иска кученце и ще му осигури всички необходими грижи". Случаят се раздуха от няколко дни насам, а до този момент той е полагал някакви грижи за него, без да правим квалификации за адекватността им. Вчера някой му предлага нещо конкретно и вие давате зор да вземе решение на минутата! Как да стане това?!? По кой начин да се довери на някой писал нещо във форум?!? Вие не знаете дали те не си говорят по телефона междувременно, дали предлагащите помощ вече не са отишли на място, дали има някакво друго развитие. Този процес има чисто техническо време. Никой не стои 24 часа пред компютъра и ще пише когато намери време за това, а не когато вие искате. Гадаете без да знаете нищо конкретно. Ами спрете се и вложете повече енергия в предложеното възобновяване на кампанията вместо да сипете всякакви реки от думи тук!! Повода е ужасен, кошмарен, да не би само вие да не можете да спите или сънувате всякакви простотии?!?? Просто канализирайте енергията там където е потребна и има нужда от нея. В тази тема няма какво да пишете повече, поне докато Vostok или Laska не напишат нещо конкретно.

п.п. - Писали сме едновременно и както се вижда ще има развитие.
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#269 Потребителят е офлайн   danyr Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 March 2010 - 02:25 PM

с какво ще докаже, че кучето е негово!!!! и какво толкова мисли да го дадели - да не го даде!! това да не е игра - това е живо същество което има спешна нужда от помощ, грижи, любов, които явно в момента не получава!!

#270 Потребителят е офлайн   danyr Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 March 2010 - 02:27 PM

Цитат(vostok @ Mar 28 2010, 01:28 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте!
Това, че не пиша, не значи, че не чета. От вчера реших изобщо да не пиша във форума, защото виждам, че тук има хора и то тези с най-крайните коментари, които нямат ясна представа за действителността. Няма лошо, но нека поне прочетат това, което съм писал по-горе, не ме карайте да повтарям едни и същи неща сто пъти. Или, ако искате пишете си, ваше право е, а мое право е да ни си губя времето с глупости. Който има наистина сериозни предложения да ми пише на лични. Спирам със сеира по форума, явно тук има хора, за които е по-важно да се вика, а не да се направи нещо. Както е казано-По делата им ще ги познаете. Всички са се хванали за Мима. Е, искам да ви кажа, че тя не е единствената. Дори съм сигурен, че ако само за 5 минути станете от компютъра си и погледнете навън през прозореца, ще се убедите в това. Е, нека в бездомното куче, котка или друго страдащо същество, което минава, видите Мима. Дано го направите. На останалите от форума, които са искрени в чувствата си, искам да поднеса извиненията си, ако от думите ми са се почувствали засегнати. Не съм искал да обидя тях. Благодаря на Ласка. По-късно ще ви пиша на лични. Накрая ще го кажа ясно, моля ви хора, прочетете и не ме карайте да го повтарям по няколко пъти: Мима ще отиде в дом, където ще я обичат и ще се грижат за нея. Не смятам да я държа при мен.

Моля Ви, дайте я тогава по-бързо на Ласка !!!!

#271 Потребителят е офлайн   mariasvetoslavova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 28 March 2010 - 02:39 PM

Е не ,вече не мога,от самото начало чета без да се реша да пиша ,защото просто виждам всички мой мисли ,чувства и идеи в написаното от всички ви.Само че този човек вече много ме дразни с неговите съвети и обобщения колко страдащи има и ние за кого да се грижим.Ние сме граждани с позиция и сами решаваме за кого да се вълнуваме.И лично към него,и кога по точно Мима ще отиде в дом,ами ако тази вечер вдъхновен от репортажите за него(визирам нищожеството подредило я така )реши пак да действа.Аз доколкото разбрах от репортажа МИМА е при собственика си ,възрастния човек,или греша.

#272 Потребителят е офлайн   Tи Джей Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2010 - 02:42 PM

Понякога трябва и да се размаха и пръст,за да се стигне до адекватно решение! Точно защото все сме"канализирали енергията" в затваряне на очи,и в чакане на по-доброто бъдеще,има кучета с отрязани лапички! Предлагате да чакаме мълчаливо,с някаква неясна надежда-оки,да чакаме-бъдещето е наше! Тихите и плахи опити,да бъдат затворени отново нечии уста!

#273 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 28 March 2010 - 02:45 PM

Цитат(Tи Джей @ Mar 28 2010, 02:47 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Понякога трябва и да се размаха и пръст,за да се стигне до адекватно решение! Точно защото все сме"канализирали енергията" в затваряне на очи,и в чакане на по-доброто бъдеще,има кучета с отрязани лапички! Предлагате да чакаме мълчаливо,с някаква неясна надежда-оки,да чакаме-бъдещето е наше! Тихите и плахи опити,да бъдат затворени отново нечии уста!

Добре, но пак не ми отговаряш. С какво това помогна до момента!?! Освен това, тази риторика от "зората на демокрацията" вече не преде. Не знам дали си забелязал/а.
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#274 Потребителят е офлайн   vostok Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 March 2010 - 02:46 PM

Цитат(DessyD @ Mar 28 2010, 02:30 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Хубаво! Да попитам тогава IA---,Tи Джей и другите с подобни изказвания - това, че ще си излеете отрицателната енергия, ще го обидите по всякакъв начин и ще му "размахате" пръст ще помогне ли той да вземе необходимото решение ?! Или вие имате план да отидете и "со малко кютек" да вземете кучето от там?! Кое от всички тези празнодумия ще помогне Vostok да вземе решение и да даде кучето (както вие желаете) на Laska?!? Как помагате вие конкретно с тези словоизлияния?!? Нещо не ми се връзва. Повечето от вас са се грижили за бездомни кучета, на които са търсили подходящите осиновители и независимо от собствените си възможности не сте ги предоставяли на някой от форума, само защото ви е писал, че "много иска кученце и ще му осигури всички необходими грижи". Случаят се раздуха от няколко дни насам, а до този момент той е полагал някакви грижи за него, без да правим квалификации за адекватността им. Вчера някой му предлага нещо конкретно и вие давате зор да вземе решение на минутата! Как да стане това?!? По кой начин да се довери на някой писал нещо във форум?!? Вие не знаете дали те не си говорят по телефона междувременно, дали предлагащите помощ вече не са отишли на място, дали има някакво друго развитие. Този процес има чисто техническо време. Никой не стои 24 часа пред компютъра и ще пише когато намери време за това, а не когато вие искате. Гадаете без да знаете нищо конкретно. Ами спрете се и вложете повече енергия в предложеното възобновяване на кампанията вместо да сипете всякакви реки от думи тук!! Повода е ужасен, кошмарен, да не би само вие да не можете да спите или сънувате всякакви простотии?!?? Просто канализирайте енергията там където е потребна и има нужда от нея. В тази тема няма какво да пишете повече, поне докато Vostok или Laska не напишат нещо конкретно.

п.п. - Писали сме едновременно и както се вижда ще има развитие.

Благодаря за защитата, но нямам нужда от нея. Който иска да идва "со малко кютек", да заповяда, Дряново не е голям град, лесно ще ме намери, а ако трябва и по-точни координати ще дам. Мислех да пиша на лични на Ласка, но ме разубедихте. Нека го чуят всички-не познавам приюта, видях само от сайта, че се грижат за бездомни кучета. С риск да обидя някой ще кажа-не вярвам нито на хората, нито на институциите. В началото мислех, че наистина Ласка е най-добрият вариант. Яроста, с която ме карате да я дам там ме кара да се съмнявам. Ласка, извинявайте, не искам да ви засегна. Може би трябва да събера повече информация за вас, но истината е, че настойчивостта и настървеността, с която ме карат да дам Мима при вас, ме плаши.

#275 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 28 March 2010 - 02:49 PM

Защо си мислиш, че те защитавам??? Просто съм наясно, че решение не се взема под натиск. Поне аз не бих го взела. А докато мислиш, Laska сигурно има телефон и адрес, които може да ти даде на ЛС. И ти се плъзваш по интернет-пързалката - "Видях снимки" - и какво като си видял снимки. Иди на място, говори с хората!
User's Signature

#276 Потребителят е офлайн   rage1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 March 2010 - 02:50 PM

Според мен този човек не иска да даде кучето на никой...
vostok,ако е така тогава ти поемаш отговорността за Мими,поне като не я даваш и осигури нужното лечение и внимание и я прибери у вас,а не да я оставяте да седи на тва мръсно чердже сред боклуците.
User's Signature

Качена снимка

#277 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 28 March 2010 - 02:51 PM

Повечето, които повтарят мантрата "дайте я за бога" си нямат идея коя е Ласка, какава е организацията на г-н Григор Димитров и на колко нещастници е помогнала. Тези хора просто си лалат в темата. Както се вижда - голяма част от тях са току-що регистрирани, за да има къде да се обадят.
Имате сайта им, имате координати - свържете се с нея и обсъдете нещата.
Повечето от това, което се пише тук е без никакво значение.
Имате желание, имате добро предложение - контактувайте с нея, но не виртуално, това не помага, напротив.

п.п. Писали сме заедно с Деси.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#278 Потребителят е офлайн   Tи Джей Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2010 - 02:51 PM

Нали това искам да знам и аз-Как да помогна? Ако бъди организирана акция за събиране средства за протеза-ще помогна! Ако бъдат направени доброволни акции,за събиране подписи за ЗЗЖ -там съм! Помогнах и с това,че разпространявам мълвата,че в България освен немърливи собственици,има и изроди и изверги! Подкрепихме с моето семейство, петицията и навсякъде сложихме линк с нея!

А ти как помогна???Освен че искам и пряко да се помогне на едно инвалидче,аз помагам ежедневно на 4 кучета !

Понякога се помага и с глас-с възроптание,срещу немърливите собственици!! Мълчанието ражда насилие!

А ти как помогна?

#279 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 28 March 2010 - 02:53 PM

Цитат(Tи Джей @ Mar 28 2010, 02:56 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Нали това искам да знам и аз-Как да помогна? Ако бъди организирана акция за събиране средства за протеза-ще помогна! Ако бъдат направени доброволни акции,за събиране подписи за ЗЗЖ -там съм! Помогнах и с това,че разпространявам мълвата,че в България освен немърливи собственици,има и изроди и изверги! Подкрепихме с моето семейство, петицията и навсякъде сложихме линк с нея!

А ти как помогна???Освен че искам и пряко да се помогне на едно инвалидче,аз помагам ежедневно на 4 кучета !

Понякога се помага и с глас-с възроптание,срещу немърливите собственици!! Мълчанието ражда насилие!

А ти как помогна?

Списък с добрите ми дела ли да ти дам ?!
Айде стига с тези глупости! Не само ти вършиш всичко това. Попитах те как конкретно това "размахване" на пръст помогна на ситуацията. КАто гледам - точно никак!
User's Signature

#280 Потребителят е офлайн   vostok Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 March 2010 - 02:56 PM

Накрая - погнусих се от голяма част от вас. Ето защо повече не мисля да чета този раздел от форума, още по-малко да отговарям. За да не прекъсна връзката с хора, които наистина искат да помогнат, ще чета само личните си съобщения.

• (119 Страници) +
  • « Първа
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни