Защо е оставено на вън ли ?Ми защото толкова го обича,то все пак не е негово .Нали се запознава с него след инцидента?Или го познава от преди това......вече си мисля. И какво му пука ,как е МИМИ и дали е добре на вън.Явно му е удобно животинчето да не получи грижи, но защо ли......Вече в главата ми идват всякакви ужасяващи мисли.А да не би той да е.....
Следя темата от самото начало. Потресена съм, ужасена съм, отвратена съм, срамувам се, че може да бъде извършена такава жестокост от "хомо сапиенс" / слагам го в кавички, защото това същество, което го е извършило, не може да се причисли към вида хомо сапиенс!!!!!! /, повръща ми се!!!!
За съжаление обаче, аз съм на същото мнение като
IA--- и Tи Джей!!!!!!
Хайде сега, от 09.03 виждат, че кучето им е с отрязан един крак, после два, после последните два...и какво мълчат, докато остане без крака... и изведнъж се вдига шумотевицата, медиите, форума, камерите снимащи го, носейки кучето увито с одеяло, уж загрижен за животинката, а в крайна сметка
ТЯ - Мими, отново е захвърлена до колибата някъде на двора...защо ли, да и се отреже и главата ли, или да започне да гние от раните си...пфу, ОТВРАТИТЕЛНО!!!!!!!!
...та седи си "хомо сапиенс", чете форума и се наслаждава на молбите на всички ви, отправени към него, да даде милото кученце, за да му се помогне!!!!
Обичал я бил...къде я тази обич бе хора, къде я видяхте... !?!, 'щото аз не я виждам...!!!!!!!!!!!!...стига сте се заблуждавали!!!!!!!!!
Може и да не съм права, но от всичко, което се е случило и което продължава да се случва,... да ме прости Господ, но за мен нещата стоят така...
търсене на медийна изява, за да бъде забелязан, да се почуства значим, в иначе жалкият си живот..., а ние тук седим и му се молим да даде горката животинка, за да и се помогне!!!!!!
...ами линка, който той самият дава, за зверствата, които се извършват над животни, от също такива, наричащи себе си "хомо сапиенс"!?!...дали пък от там не е почерпил "вдъхновение", за да стори това!?!...задавам си и въпроса, как пък така, все на тях им се случват такива зверства - първо две отровени негови кучета, сега пък това...!?!
ИСКРЕНО СЕ НАДЯВАМ ДА НЕ СЪМ ПРАВА!!! ...но не мога да си мисля нищо друго, след всичко изписано и случващо се до тук!!!bushkata, моите уважения към теб, но мисля, че точно тук не си прав!
...пак казвам, да ме прости Господ и дано аз да не съм правата!!!..., но не мога да си мисля нищо друго -
20 дена са това бе хора, 20 дена БЕЗДЕЙСТВИЕ!!!