Изключителна жестокост към куче !
Публикувано: 30 March 2010 - 07:17 PM
новината найстина е добра,май успяваме......Трябваше ли обаче Мима да плати цената за това?!

Ние знаем,че не можем да спасим кучетата по целия свят,но знаем,че можем да спасим целия свят на едно куче!
Публикувано: 30 March 2010 - 08:01 PM

GOD DOES NOT CALL THE QUALIFIED, GOD QUALIFIES THE CALLED!!!
Публикувано: 30 March 2010 - 08:06 PM

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 30 March 2010 - 08:12 PM
Страхотна новина. Благодаря.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 30 March 2010 - 08:17 PM

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 30 March 2010 - 08:18 PM

GOD DOES NOT CALL THE QUALIFIED, GOD QUALIFIES THE CALLED!!!
Публикувано: 30 March 2010 - 08:19 PM
IMA NADEJDA!!!!!
Дано да не държите да е точно това кученце ... за съжаление в България има много кучета с подобна съдба, много !
От тук можете да си изберете прекрасно кученце, на което да дарите надежда и по добър живот ! От тях, за съжаление, медиите не се интересуват, дано се заинтересуват добри хора като вас. И те търсят своя шанс и имат нужда от хора до себе си.
Тук
Публикувано: 30 March 2010 - 08:30 PM
Ох, няма да се радвам предварително ...
Стискам палци, хубав лек път им пожелайте,когато ги чуете отново и да карат внимаааателно

Благодаря за това, че ви има!
Публикувано: 30 March 2010 - 08:34 PM
IMA NADEJDA!!!!!
Дано да не държите да е точно това кученце ... за съжаление в България има много кучета с подобна съдба, много !
От тук можете да си изберете прекрасно кученце, на което да дарите надежда и по добър живот ! От тях, за съжаление, медиите не се интересуват, дано се заинтересуват добри хора като вас. И те търсят своя шанс и имат нужда от хора до себе си.
Тук
Аз съм от град Ямбол тука в квартала има едно трикрако бяло кученце на около годинка няколко човека се грижат за него но така или иначе си е без дом ако се интересувате пишете ми на лични.
Бих го прибрал но в апартамента ми са три кучета едното от които също инвалид и не мога да си го позволя.
Публикувано: 30 March 2010 - 08:38 PM
Напомня ми за един от разкази от Джеймс Хериът, писател-ветеринар от Англия.
В неговата практика имало един случай с фермер, който държеше да даде шанс на всяко едно същество. И този фермер е молил да даде шанса на неговото куче което при злополука е загубило първо едната лапа, а после и другата. И кучето си живеше щастливо, дори тичаше върху двете лапи.
Късмет на Мима.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 30 March 2010 - 08:48 PM
Това съобщи областният координатор на националната мрежа Справедливост за животните Пенчо Рашков. Тя ще отглежда осакатеното животно, като едно от условията е да не го евтанизира, тъй като ще се търси възможност за поставяне на протези на 5-годишната Мима.
http://www.facebook....105973149434180

Кръвна група А1 (-)
Публикувано: 30 March 2010 - 08:56 PM
Мима вече има своето семейство!
Няма да се превръщам и аз в лещояд, дебнещ да рзспространи първи някаква информация.
Ласка ще ви каже по-късно всичко, което ви интересува.
Специални благодарности на Восток!!! Устоя на напрежението и реагира по най-адекватния начин!!!
Браво! Нека Мима не е единствената спасена!
П.С. На тези, които останаха разочаровани от развръзката-дали бяхте искрени в желанието си да помогнете?
Дълбоко се съмнявам.
По делата ви ще ви познаем...
Публикувано: 30 March 2010 - 09:06 PM
Милата душичка...много ще й стискам палци, много ще се моля за нея!

"Животните са мои приятели, а аз не ям приятелите си." Джордж Бърнард Шоу
Публикувано: 30 March 2010 - 10:00 PM

С какво сме по-добри от кучетата, ако се държим като прасета ?