Понеже виждам, че
vostok редовно влиза във форума, да си задам пак въпросите:
Имам въпроси към Восток - какво се случва в момента в Дряново ? Действа ли се за откриването на извършителя ? Обявена ли е вече парична награда за подадена информация и/или доказателства ? Прави ли нещо полицията в момента ?
И да допълня още: Беше съобщено по-рано, че има заведено дело от полицията в Дряново. Така ли е наистина ? Вярвам, че има заподозрени. Полицията погрижи ли се заподозрените да не напускат страната ?
Знае ли се какво точно е оръжието на престъплението ? Намерено ли е ? Събирани ли са улики ?
Убедена съм, че хората в Дряново знаят кой би могъл да извърши такова престъпление.
Какво прави обществото в Дряново ? Хората там настояват ли полицията да работи по-сериозно по този случай ?
Търсят ли се начини за откриване на истината или всеки си мълчи и си трае ?
Подадени ли са жалби и в РВМС ?
vostok, не сте длъжен да отговаряте, но вие участвате в този форум, общувате с нас/макар и виртуално/, освен това сте в Дряново и знаете повече от нас. Моля дайте ни информация. Ако има още някой от Дряново регистриран тук, да се включи. Аз лично, пък и повечето хора тук никога няма да забравим !