Dog.bg Форуми : Изключителна жестокост към куче !

Към съдържанието

• (119 Страници) +
  • « Първа
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Изключителна жестокост към куче ! Оцени темата: ***** 15 Гласове

#941 Потребителят е офлайн   netware5 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 17 April 2010 - 06:07 PM

Цитат(Slex @ Apr 17 2010, 04:54 PM) <{POST_SNAPBACK}>
..........................

И още нещо. Хората, които са дарили пари за лечението на Мима, са го направили доброволно със собствените си пари. Парадоксалното е, че ако си купя бутилка уиски за 100 лв., никой няма да ми държи сметка, ако обаче ги дам за лечението на куче, веднага ще се намери някой да коментира от позицията на морална инстанция.

Този коментар изчерпва темата. Не е зле да се копира и поства по всички форуми, където плюят срещу хората помагащи на Мима и други животни в беда.
User's Signature

Качена снимка

#942 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 April 2010 - 06:09 PM

Ще се самоцитирам.....
Monika Demirova хич няма и да я чета тази тема;
предполагам едните плачат за кучето, други реват хапани от кучета , трети скимтят за гладните сираци по приютите , демек накъде по напред да помагаме с пари и протези!
кучето ми е обозначено пронумеровано и прошнуровано , с паспорт ваксини и с намордник ако е на разходка, зад висока ограда ;
ако нещо подобно му се случи /не дай боже /ще намеря който го е сторил и е дръпнал късата клечка отвсякъде-ще му разпробия копитата с хилтито от горе до долу , па нека ме ловят и нека ме съдят , да видим;
намерят ли ме , засъдят ли ме -значи е писнал , а щом е писнал бетонирам си алибито , отново го намирам и го пращам при тангра

преведох пари за Мима , дано има късмет
хората кво да ги жаля , и без това е суматоха и меле наоколо...

#943 Потребителят е офлайн   desislava96 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 April 2010 - 07:02 PM

И още нещо. Хората, които са дарили пари за лечението на Мима, са го направили доброволно със собствените си пари. Парадоксалното е, че ако си купя бутилка уиски за 100 лв., никой няма да ми държи сметка, ако обаче ги дам за лечението на куче, веднага ще се намери някой да коментира от позицията на морална инстанция.

ЕВАЛА xb_035.gif xb_035.gif xb_035.gif Абсолютно подрепям написаното от теб !!! Извинявам се но имах проблем с цитирането а исках да коментирам точно този част от поста ae_085.gif rc_036.gif

#944 Потребителят е офлайн   Ирка Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 April 2010 - 07:17 PM

Цитат(Slex @ Apr 17 2010, 04:54 PM) <{POST_SNAPBACK}>

ae_085.gif Много кратко и много точно казано! Всъщност е толкова просто. Всички други аргументи излизат направо безсмислени, защото никой от никого не е искал пари насила, камо ли пък държавата да е дала нещо от името на всички...

#945 Потребителят е офлайн   Тодура Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 April 2010 - 10:13 AM

Ето ги ИЗРОДИТЕ! Те дишат нашия въздух и дори тракат с мазните си пръсти по клавиатурите. Под статията "Кучешки живот" в омразния ми сайт news.bg, коментар № 10 събира в едно най-гнусите фантазии на болния човешки мозък, който има сили нека го прочете:
http://www.prikachi....es/1516692N.jpg

Ето и самата статия:
http://news.ibox.bg/...al/id_319424506

#946 Потребителят е офлайн   JL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 April 2010 - 11:20 AM

Нюзът спирал да пише за кучето Мима, разбираш ли.
Аз пък ще изтрия от линковете си безсмисления им сайт.
Новинарски сайтове в нета дал Господ в изобилие. Нямам никаква необходимост да научавам новините именно от тях, те и без друго не са особено адекватни напоследък. А за коментарите там нямам думи изобщо. Ако човек иска да види измеренията на простотията и лумпенизацията, може да отиде да чете коментарите след новините. По тази причина нямам регистрация там и никога няма да имам. И спирам да ги чета иозбщо.
User's Signature

С какво сме по-добри от кучетата, ако се държим като прасета ?

#947 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 18 April 2010 - 11:41 AM

Мими в Германия.

Мими с новата си приятелка Зора (черното голямо куче) - или още позната като Великанка от русенския приют smile.gif
Там живеят и други русенски кучета.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза

#948 Потребителят е офлайн   kittykat.ruse Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом
Публикувано: 18 April 2010 - 11:52 AM

Великанка щеше да бъде ЗАСТРЕЛЯНА от собственика си, защото я беше блъснала кола и счупила задно краче. Взехме я и с по-опитен от мен колега направихме операция на крачето - докато оздравяваше, една сутрин Великанка ни изненада много. От нейната клетка се чуваше мощно бебешко гласче. Освен всичките перипетии, Великанчица била и бременна, едничко беше живо. Порастна под кодово име "бебе великанче", но то си беше наистина такова - едно на мама, как да е по друг начин. Сега и двете великанчета живеят в Германия и както се вижда мама Великанка прави компания на своята сънародничка Мими и явно и обяснява, че вече всичко ще бъде добре.

Ето и превод на писмото от госпожа Ева Линкогел до семейство Димитрови /шефа/
Цитат
Здравейте скъпи Димис,
Искам да дам кратка оценка на характера на Мима:
Въпреки всичко, което е преживяла, тя е една много дружелюбна, дори забавна кучка. Тя се радва, когато я галят или когато може да гризе кокъл. Тя е дори глупавичка( в добрия смисъл) и играе с нас на всички игри, които могат да се играят в легнало положение. Разбира се, че я занимаваме, освен това тя сигнализира, че това й е приятно. Не мисли за инвалидността си.
Мима е абсолютно социална и с други кучета, при всички случаи обаче когато има кремвирш, иска да е първа.
При Мима човек наистина придобива усещането, че тя още сега във възможно най-лошото си състояние се справя добре с живота. Тя не предизвиква съжаление, а надежда и увереност!
Мима ще се справи.

Сърдечни поздрави,
ЕЛ

#949 Потребителят е офлайн   hopie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 April 2010 - 12:37 PM

Цитат(Тодура @ Apr 18 2010, 10:18 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Ето ги ИЗРОДИТЕ! Те дишат нашия въздух и дори тракат с мазните си пръсти по клавиатурите. Под статията "Кучешки живот" в омразния ми сайт news.bg, коментар № 10 събира в едно най-гнусите фантазии на болния човешки мозък, който има сили нека го прочете:

Ето и самата статия:

Простете, но не можах да го дочета!!! Това за мен си е живо самопризнание! Не може ли да се търси някаква отговорност и наказание за този "човек"?!?!! Може да бъде открит със сигурност си мисля и подведен под отговорност за прокламиране на насилие в интернет може би или не знам, но трябва има начин да им потърсим отговорност! Това си е садизъм в чиста форма!!!

За Мими- ще и стискаме палци! Тя е герой определено, както и всички хора, които и помагат така отдадено! Много се трогнахме от снимките и с другите кучета- как са я обиколили и я подкрепят! Дори накрая са заспали до нея :)))!
User's Signature

Качена снимка

#950 Потребителят е офлайн   butci Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 April 2010 - 01:11 PM

Искам да благодаря за снимките и новините за Мимито!
kittykat.ruse,Кристина,Laska и всички други замесени - сърдечни благодарности за всички положени грижи! rc_036.gif
User's Signature

" Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните." Махатма Ганди

#951 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 April 2010 - 01:12 PM

Цитат(hopie @ Apr 18 2010, 10:42 AM) <{POST_SNAPBACK}>

Ето и самата статия:

Простете, но не можах да го дочета!!! Това за мен си е живо самопризнание! Не може ли да се търси някаква отговорност и наказание за този "човек"?!?!! Може да бъде открит със сигурност си мисля и подведен под отговорност за прокламиране на насилие в интернет може би или не знам, но трябва има начин да им потърсим отговорност! Това си е садизъм в чиста форма!!!

За Мими- ще и стискаме палци! Тя е герой определено, както и всички хора, които и помагат така отдадено! Много се трогнахме от снимките и с другите кучета- как са я обиколили и я подкрепят! Дори накрая са заспали до нея :)))!

Може да се направи!Моля администраторите на сайта да се обърнат към Софийска Районна прокоратура!
С тяхно разрещение,ще се изиска ИП адреса!

#952 Потребителят е офлайн   Tи Джей Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:История,литература,животни и природа

Публикувано: 18 April 2010 - 01:50 PM

Тези хора са много болни,много са зле.Трябва да бъдат настанявани в Психиатрична клиника,а после из затворите! Те не могат да живеят в хармония,нито с природата,нито с хората Днес ще убият куче,утре ще гръмнат майка си,после жена си и така! Знаете ли,ако бях куче,и аз щях да ги хапя!

#953 Потребителят е офлайн   desislava96 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 April 2010 - 03:20 PM

Цитат(hopie @ Apr 18 2010, 12:42 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Ето и самата статия:

По-добре че не си го дочела rg_057.gif rg_057.gif rg_057.gif По какъв садистичен начин си е отишло животинчето ... Това бие всички случаи - по-брутално от това няма накъде... Мими е извадила късмет но тово кученце не ее rf_011.gif rf_011.gif rf_011.gif Прекалено чувствителни хора и деца май не е добре да го четат - аз дълбоко съжалявам!!!Най-вече за частта с цигарата в окото и отрязаните крайници и т.нар. натюрморт... Във форумите на дата си разменяха идеи- коя от коя по-садистични ...Просто сили да пусна линк нямам ама ми се иска на този който предлагаше хляб с кукички и на него да му дадат такова нещо да опита ... ЗАЩО!!! Кажете ми защо има такива несправедливости на този свят - направо ми се плаче ... rf_011.gif

#954 Потребителят е офлайн   shrekky Икона

• Snowflake*
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 April 2010 - 06:24 PM

Аз го прочетох коментара и още не мога да преглъщам.
С такива ... нямам определение какво е това нещо,което е писало коментара,няма подходящо наказание или може би има - да му се пречини същото,което е направил,май и от това няма да има полза ...
Трудно ще се оправи държавата ни с такива същества.

User's Signature

"Грижа за тях - Аз помагам, а Ти?"
"Няма злобни кучета, има глупави хора"

#955 Потребителят е офлайн   lalleen Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 18 April 2010 - 06:35 PM

Затова американците следят нета (основно за педофили и терористи), но все пак уродите там едва ли имат самочувствието да разпространяват заразата си толковалесно. Тук човек да не смее да влезе във форум... :( Знаете ли един наистина чудесен и полезен сайт www.odit.info -там има много хуваба информация относно всякакви счетоводни и от този тип проблеми, но преди 3-4 месеца се появи и тема, започната от някакъв, на когото му "омръзнали" кучетата с подробни описания, как да убием куче бавно, с имена на химикали и други методи и мнозина благодаряха за съветите.

#956 Потребителят е офлайн   Тодура Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 April 2010 - 07:36 PM

lalleen, сериозно ли в одит-а има такава тема, не съм я мернала да се развихря!
Току-що с погнуса отново четох коментарите под цитираната от мен статия и с огромна радост видях, че някакви хора говорят за съдебна разправа с тоя ... липсват ми точните думи, дано да стигнат докрай

#957 Потребителят е офлайн   lalleen Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 18 April 2010 - 08:00 PM

Да, попаднах на нея преди няколко месеца, беше от доста страници

#958 Потребителят е офлайн   shrekky Икона

• Snowflake*
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 April 2010 - 08:18 PM

Болни мозъци.Кои ги е пуснал от лудницата не знам zz_217.gif
User's Signature

"Грижа за тях - Аз помагам, а Ти?"
"Няма злобни кучета, има глупави хора"

#959 Потребителят е офлайн   catli Икона

Публикувано: 18 April 2010 - 08:28 PM

Темата в одит инфо много пъти ми е късала сърцето и нервите, но водих достойни битки за правото на всяко животно да съществува ..... макар и с малко съмишленици .... макар и да има много злоба , много омраза ... има и хора с добри сърца . Това е живота ... ще помагаме на животинките колкото и както можем и ще се борим за техния живот , а други ще правят точно обратното ..... просто трябва да сме силни .

#960 Потребителят е офлайн   kittykat.ruse Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 18 April 2010 - 10:15 PM

Цитат(kittykat.ruse @ Apr 18 2010, 11:57 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Великанка щеше да бъде ЗАСТРЕЛЯНА от собственика си, защото я беше блъснала кола и счупила задно краче. Взехме я и с по-опитен от мен колега направихме операция на крачето - докато оздравяваше, една сутрин Великанка ни изненада много. От нейната клетка се чуваше мощно бебешко гласче. Освен всичките перипетии, Великанчица била и бременна, едничко беше живо. Порастна под кодово име "бебе великанче", но то си беше наистина такова - едно на мама, как да е по друг начин. Сега и двете великанчета живеят в Германия и както се вижда мама Великанка прави компания на своята сънародничка Мими и явно и обяснява, че вече всичко ще бъде добре.

Ето я и щерката - бебе Великанче, тя не живее с майка си, но изпраща поздрави на всички ни wub.gif

Прикачени файлове

• (119 Страници) +
  • « Първа
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема