Dog.bg Форуми : Изключителна жестокост към куче !

Към съдържанието

• (119 Страници) +
  • « Първа
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Изключителна жестокост към куче ! Оцени темата: ***** 15 Гласове

#1521 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 June 2010 - 01:04 PM

Не е нужно да се линчува:):)Просто тет а тет с декана в приемния му час!Имам си принтвани голяма част от писанията му.

#1522 Потребителят е офлайн   greeneyed Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2010 - 02:09 PM

Показване на мнениетоplamenko, в 08 June 2010 - 10:53 AM, написа:

.с. Имам предложение за Куртенков.Събираме се една група хора и отиваме пред ВМФ към Лесотехнически , отиваме му в кабинета на тоя и го линчуваме публично...
p.s. Привърженик съм на Крумовите закони...! Краднеш ли оставаш без ръка и т.н.

Не можеш да призоваваш към физическа саморазпарава. Даже мисля , че е против правилата нафорума.

Но ако някои има линкове за уж-изследванията на този тип Кyртенков,
(Ето ви го и на снимка и на CV)
http://www.ltu.bg/a/.../42/record/1025

можем да направим следното:
Отпечатваме ги и ги изпращаме на ректора на университета, копие до ( коя организация трябва да отговаря за хуманното третиране на животните?) , копие до БАН, копе до този europass, където Kyртенков си е сложил CV-то.
http://www.ltu.bg/files/file/AK_CV.pdf

И да ги уведомим с какво се занимава този тип.
И писмо до някои вестник или телевизия.
Обаче писмото до вестник или телевизия, трябва да наблегне на факта за какво се дават пари на учени ( още е гореща темата за орязване средства на БАН и университетите) Просто ще налеем още масло в огъня - ето за какво харчите парите ни - за изтезание на животни.
Ние не можем да се разправяме лично с някого, но колкото и да е странно, много повече ефект има да се разправяш с организацията, с която човек е свързан , отколкото с него лично. Нeка те се занимават с него лично. Ние просто шре повдигнем общественото мнение стещу института, на базата на жестокост към животните и харчене на обществени пари за безлислен садизъм, които няма нищо общо с наука.

И европейслите им програми и пари - също.

Тук са международни програми , по които Лесотехнически работи.
http://www.ltu.bg/a/.../university/357
Мога да намеря връзки за всяка от тях и да изпратя на всички информация с какво се занимават преподавателите в Лесотехнически университет.
Ако искате, можем един по един да изпращаме писма, а може и подписка.
(аз мога да напиша писмата, но не знам как се прави подписка. )

Важното е някой да намери изказванията на този Кутренков за разтягането на животни. Аз не мога вече а ги намеря.

#1523 Потребителят е офлайн   yavor50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2010 - 02:14 PM

ОФФ: Може ли да помоля мод да отдели темата за Куртенков, за по-добра ориентация. Предварително тенкю.
User's Signature

Качена снимка

#1524 Потребителят е офлайн   yavor50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2010 - 02:18 PM

ОН: Идеята фокусът да е върху парите, които се харчат за псевдоопити, а не толкова върху самите животни, е много удачна. Това е нещото, което ще прикове вниманието и на медиите, и на обществото.
User's Signature

Качена снимка

#1525 Потребителят е офлайн   Danyto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2010 - 02:18 PM

Tоя Андрейчо като го гледам само на снимка си личи, че е социопатче.. Ама някво дребно такова, мижитуресто. То за издевателства над по-големи от куче, смелост няма..
Сигурно е стар ерген (коя жена ще поиска доброволно да се казва Кур-тенкова, мани ужас..), а и то тая агресия от къде да се натрупа..? От Едипов комплекс и силно подтиснато либидо..
А иначе аз изпратих писма до МОНМ и до Бан в раздел наука.. Копи-пейстнах им някои от писанията и поисках да се информирам за тази машинка за "разтягане" и активната работа през лятото..
А иначе боклучев в Лесотехническия работи така ли? И там ще пиша, но идеята да се натресем на декана една десетичка и да го светнем за "ценния" кадър.. Пък току-виж сме попаднали и на кадъра :eg_033:

#1526 Потребителят е офлайн   plamenko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2010 - 03:02 PM

Преподава във ветеринаро мед. факултет към Лесотехнически университет , намира се в студентски град точно до офиса на E-Bay и до Златния Грош.

p.s. Като застенете точно пред офиса на Е-Bay може да чуете квичането и воя на кучета , които са затворени вътре в сградата на вмф.
User's Signature

Качена снимка

#1527 Потребителят е офлайн   Danyto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2010 - 03:10 PM

Благодаря Пламенко,
предлагам да се съберем и да отидем да видим какво става...Ще идем с телевизия..Се някоя ще се трогне. Ще предприемем нещо.
Нашите организации къде се покриха? В друга държава, да са се вързали вече за вртатите на Лесотехническия....
Спим народе, спим..

#1528 Потребителят е офлайн   plamenko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2010 - 03:15 PM

Аз съм ЗА!Някой който има организаторски умения да организира и отиваме.
User's Signature

Качена снимка

#1529 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2010 - 04:23 PM

Andrey Kurtenkov Ангел Джамбазки от ВМРО влезе в Общинския съвет с листата на ГЕРБ - щуротиите на кучозащитниците днес са официална политика на ГЕРБ - ако той е принципен - би слевало да си подаде оставката в знак на протест; близко е до ума, че когато човек, влезнал във властта с помощта на управляващата партия, протестира срещу нея, това не е протест, а УЖКИМ протест - колкото да отвлече натрупалата се енергия, за да не бъде засегната властта.
преди 33 минути ·

Веднага оставка на правителството!:):)
Андрей Куртенков -президент!

#1530 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2010 - 04:34 PM

Аз много подкрепям предложението за реакция на greeneyed :ba_025: .Наистина ми се струва най правилно да се подходи така,защото тук питах и разпитвах и освен че всички ми се опулиха насреща и неможеха да повярват какво им разказвам :ud_009: ,а и точно ме посъветваха нещо подобно на това,което предлага greeneyed.Ако нещо измислите броите ме и мен,ще помагам с ,каквото мога да го съсипеме Неоправения...Че поединично или от частно лице нищо качествено няма да се постигне.
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#1531 Потребителят е офлайн   yavor50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2010 - 04:47 PM

Вижте, в сградата на Лесото в Студентски град има кастрационен център за бездомни кучета, към който работят и много преподаватели. Ако се правеха опити с кучета, със сигурност щеше да се знае и в нашите среди. Това обаче не значи, че опити не се правят, просто не е там...
User's Signature

Качена снимка

#1532 Потребителят е офлайн   Danyto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2010 - 05:19 PM

Можете да пишете на ректора на Лесотехническия- http://www.ltu.bg/a/...y/18/record/978 ,и на заместникът му, който е в акад. съвет - http://www.ltu.bg/a/...ity/19/record/1 , спонсори нямат, но имат някакви фондацийки дето се навъртат около тях. Можете да пишете на МОНМ - press_mon@mon.bg /това им е пресцентъра/, и на БАН - http://www.bas.bg/cg...?s=001&p=0028&g
Аз го направих и то с не много възпитан тон, не успях да се въздържа...
Нооо на принципа, хайде всички заедно, ще успеем. А те ако са умни ще се отърсят от тая измет Куртенковия. ('секи път като му напиша името и се смея...)

#1533 Потребителят е офлайн   sangrea8 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:медицина

Публикувано: 08 June 2010 - 05:46 PM

и аз мисля,че нашите организации за защита на животните в др държава да са се вдигнали до сега!правилно е да се отиде да се изненада изрода с тв и др медии и там пред сградата -протест!

какво стана с нашата МИМА ?
снимки няма ли?

и този безумен случай с влаченото куче просто не знам то ва е адско !

защо организациите мълчат ДА ИСКАТ ПОДКРЕПА ОТ ЕВРОПАТА ,и техните колеги да дойдат да видят и по чуждите тв -та да дадат за този хуенков-от лесото!

#1534 Потребителят е офлайн   SHERILIN Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 June 2010 - 09:26 AM

Здравейте!
Има ли някакви новини за Мими? Къде се намира в момента? Още ли е в клиниката за протезиране? Моля ви, дайте някаква нова информация за нея!

А за Курти какво решихте? Ще се ходи ли в Лесото? Ако се ходи, ми се ще да имаме по-достоверна информация, поне за това дали и колко законно се правят опити с животни в Лесото. А и ако се раздуха много, може да си покрият превантивно следите.Ако решите да се ходи направо при ректора, казвайте предварително за кога, защото предполагам, че наши хора от ФБ, които са доста по-добре запознати с творчеството на Курти (поради факта, че той там пише), биха имали желание да дойдат. Във ФБ даже вече има и страница посветена на Курт :)) от "феновете му", но напоследък нещата започнаха да излизат от контрол и от интелигентен хумор, малко се стигна до опростачване :) Но вероятно това беше логично, поради непрестанните провокации от страна на куртенковците.
Та ето и електронната поща на ректора на Лесото, ако някой реши да му пише rektor@ltu

#1535 Потребителят е офлайн   sangrea8 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 June 2010 - 01:31 PM

хора,ректорските телефони и имейли и др се преглеждат първо от секретарка, а тя тази млка кукличка ,няма НИКОГА да му предаде писаното и обажданията
така ,че ,ако се ходи при него пак ще се мине през куклата ,и не трябва да и се казва истинската причина ,знаете вече защо
среща с ректор се назначава предварително,ако той знае истинската причина ще се укрие,защото не ми се вярва да не зна е за неговия подчинен с какво се занимава !

#1536 Потребителят е офлайн   SHERILIN Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 June 2010 - 03:17 PM

Показване на мнениетоsangrea8, в 09 June 2010 - 01:36 PM, написа:

хора,ректорските телефони и имейли и др се преглеждат първо от секретарка, а тя тази млка кукличка ,няма НИКОГА да му предаде писаното и обажданията
така ,че ,ако се ходи при него пак ще се мине през куклата ,и не трябва да и се казва истинската причина ,знаете вече защо
среща с ректор се назначава предварително,ако той знае истинската причина ще се укрие,защото не ми се вярва да не зна е за неговия подчинен с какво се занимава !

Хм, та една секретарка ли ще ни се пре..е плановете? Все ще и врътнем някой номер на кукличката. Аз като вряла и кипяла в тези води все ще измисля някоя хватка :af_089: Преди години метнах секретарката на Иван Татарчев, та на един ректор на лесото ли ще ни се опъне :db_046: А и ректора вероятно има и директен номер, който не минава през секретарката. Само трябва да го разберем и направо с него да се говори за евентуална стеща.

#1537 Потребителят е офлайн   Danyto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 June 2010 - 03:43 PM

Ако писмото е едно, може куклата да го скрие, но ако са 10-15 писма, няма как, щото като им се лепнем на вратата и се разбере, че не е предавала информация...излита. Секретарки бол...(не искам да обидя секретарките, такъв е изразът)..

А Мимка как е? Сложиха ли й количката на задните крачета? Свиква ли?
С теб съм слънце малко... :ba_025:

#1538 Потребителят е офлайн   sangrea8 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 June 2010 - 07:53 PM

Ласка да не се отчая от нас и да спря да пише?
и 100 писма пак през секретарката ще минат,само с лъжа ще стане -директна среща с ректора
а и не знам дали той ще промени нещо,все пак са колеги :zz_020:

#1539 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 09 June 2010 - 07:58 PM

Не се е отчаяла, просто е много натоварена.

Нямаме нови снимки и информация за Мими, като получим веднага ще ги пусна тук :md_064:
User's Signature

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза

#1540 Потребителят е офлайн   sangrea8 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 June 2010 - 10:42 PM

да и ние чакаме нова инфо за МИМА и през това време обсъждаме разни хора
:ba_025:

• (119 Страници) +
  • « Първа
  • 75