Изключителна жестокост към куче !
Публикувано: 11 June 2010 - 10:29 PM
Публикувано: 12 June 2010 - 08:31 AM
добре ,че си била там Чери
а за МИМА дано е истина ,че започнах да се тревожа да не отхвърли протезите от страх милата
по улиците има мн изост домашни кучета ,като ги гледам това милото не е лошо и да се подстриже,че сега лятотооо
Публикувано: 12 June 2010 - 08:34 AM
Публикувано: 12 June 2010 - 10:36 AM
През следващите дни ще й бъде поставена и количка за задните крачета.

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 12 June 2010 - 01:54 PM
Публикувано: 12 June 2010 - 02:02 PM
Тук виждам много всеотдайни и безкористни хора!Заедно ще продължим и занапред! Има много изстрадали душици , които се нуждаят от нашата помощ! Ако сме заедно , ще има резултат, въпреки всички зли хора!,
Публикувано: 12 June 2010 - 03:33 PM
Ласка,моля за още снимки или видео,абе всичко каквото има
Благодаря ви,че ви има

"Всички гледат породата,търсят расови белези,
а пък има в природата удивителни мелези.
Тъй,че както при хората,приятелче мое,
и при нас е по-важно сърцето какво е!"
Валери Петров
торенти за български филми и музика
Публикувано: 12 June 2010 - 04:46 PM
А колкото до онова кученце (по-горе с опита за запалване) е ужасно случилото се. Добре, че Чери е бил(а) там. Не му ли вдигна скандал на тоя?
Никой ли не го иска, толкова е сладко, като ангелче е. Как може да го изхвърли някой..? Ако моя звяр не беше толкова ревнив, веднага щях да го взема.
Чери, можеш да му сложиш обява в "без дом" - http://www.bezdom.info
Публикувано: 12 June 2010 - 09:02 PM
Току що разбрах , че в квартала(кв. Изток - София) ми преди 4-5 дни , където си разхождам кучето са били отровени между 5-8 улични кучета(бяха добри).За съжаление няма нито снимки , нито някаква идея кой може да го е направил.
Предполагаемата причина според мен е , че кучетата всяка сутрин се излежаваха и спяха в пясъчника на децата на детската им площадка.

Публикувано: 12 June 2010 - 09:23 PM
plamenko, в 12 June 2010 - 09:07 PM, написа:
Току що разбрах , че в квартала(кв. Изток - София) ми преди 4-5 дни , където си разхождам кучето са били отровени между 5-8 улични кучета(бяха добри).За съжаление няма нито снимки , нито някаква идея кой може да го е направил.
Предполагаемата причина според мен е , че кучетата всяка сутрин се излежаваха и спяха в пясъчника на децата на детската им площадка.
Куче, което спи в пясъка на детската площадка е логично да прогонва децата, които искаха да играят там... за да не им нарушава съня. Особено щом са били между 5-8, значи е цяла глутница.
Така че не е жестоко нападение върху кучета, а хората звъняли ли са звъняли на службите... и най-накрая някой особено много гледал рецепти за отрови го е направил.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 12 June 2010 - 10:01 PM
Властите не си свършиха работата и е станало най-страшното от страна на някой край блока...
Жалко е за кучета, но подхранващите ги, които са ги свикнали да спят в пясъка на децата са най-виновни. Сори.

Чау - кучето, близнало небето...

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +