Изключителна жестокост към куче !
Публикувано: 14 July 2010 - 01:51 PM
Публикувано: 14 July 2010 - 04:34 PM
Анкетата се намира най-долу в ляво на сайта, под менютата.
Благодарим ви!

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 14 July 2010 - 05:02 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 14 July 2010 - 09:24 PM

Когато купуваш куче или котка от магазин или развъдник, ти си отговорен за нов член от семейството! Ти също си отговорен за смъртта на бездомните животни и тези в приютите, които се нуждаеха от дом...

Публикувано: 15 July 2010 - 02:13 PM
ако е по -добре в Германия да остане там ,грижите за животни са огромни в развитите страни
тук всички ще продължим да я обичаме ,но тя е видяла толкова много болка ,че кои сме ние да я съдим ,ако не се върне в БГ ,а и тук нещата са мн зле ,нищо не се променя ,въпреки протести,подписки и т. н.
за МИМА искам само най-доброто за нея,само да изпращат редовно за нея инфо ,ако остане там ,не искам да я задължаваме да се връща,тук е видяла мн лоши неща ,трябва да се поставим на нейно място,нищо,че е символ против насилието ,нека не налагаме насилие над нея !

благодарности на всички,които обичат МИМА тук и в Г ермани я !

Публикувано: 15 July 2010 - 02:26 PM
След като Виолета си иска кучето да си се грижи за него и е отстоявала тази позиция винаги, не виждам какво още търси Мима там, при все, че и няма никакви новини за нея.
Никой друг няма право да се разпорежда със съдбата на това куче. Щом осиновителка й е сметнала, че може да се грижи за нея и да й осигури всичко нужно, така трябва да бъде.
Грижите за животните са огромни, когато обичаш животното с цялото си сърце. Няма значение дали си в развита страна или неразвита като нашата. Да, Мими видя тук лоши неща, но именно тук хората й показаха, че могат да бъдат и добри и да върнат вярата й в тях. Мими разбуни духовете и събуди гражданско общество, което в момента продължава да се бори срещу жестокостите. Тя е нашият символ на борба и протест за едно ново начало и за да няма повече случаи като нейния.
Тя трябва да бъде сред нас!
Така мисля аз.... и не само аз всъщност!
Всички очакват с нетърпение това кученце да стъпи обратно на българска земя!

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 15 July 2010 - 02:43 PM
Виолета обича МИМА ,тя си е нейна ,само тя може да реши къде да остане МИМА ,разбирам я
само исках да кажа ,че ако е решено МИМА да остане там ,защото е преценено,че там ще е по -добре за нея,тогава да остане,ако не преценено значи трябва да се върне при Виолета ,тя може да си я прибере когато исака ,предполагам
важното е МИМА да е добре
Публикувано: 15 July 2010 - 03:41 PM
Как така ние ще решаваме с анкета...Тя да не е носна кърапа? Боже ядосах се...
Публикувано: 15 July 2010 - 04:29 PM
Кой ви е казал, че вие ще решавате?
Това е безумно тъпо.
Замислете се каква е целта по принцип на анкетите - да видят какво е общественото мнение. Една интернет анкета няма никаква стойност, а е само информативна.
Именно такава е и тази.
Потвърждавам го като администратор на сайта.
Какво пречи да се направи проучване какво е общественото мнение? Любопитно е как българите ще отговорят. И до там.
Единственият човек, който има право да решава е стопанката на Мими.
Хайде не се ядосвайте и надявам се да ме разберете правилно.

Публикувано: 15 July 2010 - 06:12 PM
Амо имаше отговори "там, където за нея е по-сигурно" и "там където я обичат повече", щях да изпадна в голямо колебание, кой от двата отговора да избера. Тук я обичат повече хора - заедно с Ласка и всички ние. От друга страна в Германия за нея на този етап е по-сигурно - защото на фона на цялата психопатия срещу кучетата бих се притеснявала от злонамерени действия срещу нея. Затова си мисля, че може би не бива да се бърза със завръщането. Но, както и останалите казаха, Ласка, като нейна стопанка, има правото да реши, къде за кученцето е по-сигурно и къде то ще живее по-добре.

С какво сме по-добри от кучетата, ако се държим като прасета ?