Dog.bg Форуми : Изключителна жестокост към куче !

Към съдържанието

• (119 Страници) +
  • « Първа
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Изключителна жестокост към куче ! Оцени темата: ***** 15 Гласове

#2341 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 07 August 2010 - 01:40 AM

Показване на мнениетоgabipap, в 06 August 2010 - 11:41 PM, написа:

Показване на мнениетоolimpia, в 06 August 2010 - 09:24 PM, написа:

Имаше време когато Мими разбуни духовете.Топлите и плачещи очи, и опрощаващото и сърце ,накара 250 000 човека да се обединят против насилието .....Толкова много хора се вдигнаха и протестираха-а сега я забравиха....и изоставиха.Аз лично до последно ще съм до г-жа В.Добрева защото правото е на нейна страна.Защото ,така трябва да бъде....вярвам ,че ще я прегърне отново....а вие -продължавайте да се делите и да ни замеряте с хули....

С риск да ме попиташ кой ми плаща (не, че ми пука особено), ще споделя мнението си.
Ако можеш, понапъни се да разбереш следното нещо: хората, които са срещу насилието, не са си променили мнението - все още са срещу насилието. Но много от тях са отвратени от всичката помия, която ти и подобните на теб изляхте и продължавате да изливате. Направи си труда да прочетеш наново темата - може би ще ти просветне, че мръсотията, която ти, mony6802 и daisy 2 хвърляте, нанася вреда дори и на защитаваната от вас В.Добрева. Защото приказките ви са нечистоплътни и недостойни. А когато недостойни хора твърдят, че защитават достойна кауза, има 2 възможности - или каузата не струва (в случая - не е така), или недостойните гонят користни цели.
Когато ти успееш да направиш за бездомните животни поне 1/10 от това, което Явор е направил - тогава ще имаш моралното право да се изказваш срещу него и 4 лапи.
А дотогава - можеш да си плюеш тук по всеки, който изкаже различно мнение от твоето. Пък мен може и да ме съдиш, защото съм казала, че си недостойна за каузата - ако успееш да докажеш противното. Толкоз. Не смятам, че заслужавате повече внимание.
Дано въпреки, че има защитници като вас, Мима получи най-доброто възможно лечение, грижи и обич. И специално за трудно асимилиращите написаното - да кажа в прав текст: не съм против Мима да е при В. Добрева, ако там ще е най-обичана.

Искрено се надявам някой от модераторите да извади в отделна тема информацията, касаеща Мима, която съм сигурна, че интересува всички, писали в даден момент тук.
А останалите писания - нека останат в една отделна тема, със заглавие "Поле за изява на всички, които искат да оплюят някого".

А що не го духаш?С извинение към модераторите?

#2342 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2010 - 01:58 AM

А,забравих,и Явор да го духа...докато не са ме баннали администраторите.
Мижитурка,не мъж,камо ли представител на 4 копитца
Е успех!!!

#2343 Потребителят е офлайн   elena07 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 07 August 2010 - 08:42 AM

Ти къде си мислиш, че се намираш???

Каква кауза срещу насилието защитаваш?
Тук четат и деца.
Така ли вашето сдружение се отблагодарява на хората дали морална и финансова подкрепа на Мима или това не ви интересува?

Вие сте най-лошото нещо, което имат Мима и Виолета!
User's Signature

Качена снимка

#2344 Потребителят е офлайн   olimpia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 August 2010 - 08:49 AM

Показване на мнениетоgabipap, в 07 August 2010 - 12:41 AM, написа:

Показване на мнениетоolimpia, в 06 August 2010 - 09:24 PM, написа:

Имаше време когато Мими разбуни духовете.Топлите и плачещи очи, и опрощаващото и сърце ,накара 250 000 човека да се обединят против насилието .....Толкова много хора се вдигнаха и протестираха-а сега я забравиха....и изоставиха.Аз лично до последно ще съм до г-жа В.Добрева защото правото е на нейна страна.Защото ,така трябва да бъде....вярвам ,че ще я прегърне отново....а вие -продължавайте да се делите и да ни замеряте с хули....

С риск да ме попиташ кой ми плаща (не, че ми пука особено), ще споделя мнението си.
Ако можеш, понапъни се да разбереш следното нещо: хората, които са срещу насилието, не са си променили мнението - все още са срещу насилието. Но много от тях са отвратени от всичката помия, която ти и подобните на теб изляхте и продължавате да изливате. Направи си труда да прочетеш наново темата - може би ще ти просветне, че мръсотията, която ти, mony6802 и daisy 2 хвърляте, нанася вреда дори и на защитаваната от вас В.Добрева. Защото приказките ви са нечистоплътни и недостойни. А когато недостойни хора твърдят, че защитават достойна кауза, има 2 възможности - или каузата не струва (в случая - не е така), или недостойните гонят користни цели.
Когато ти успееш да направиш за бездомните животни поне 1/10 от това, което Явор е направил - тогава ще имаш моралното право да се изказваш срещу него и 4 лапи.
А дотогава - можеш да си плюеш тук по всеки, който изкаже различно мнение от твоето. Пък мен може и да ме съдиш, защото съм казала, че си недостойна за каузата - ако успееш да докажеш противното. Толкоз. Не смятам, че заслужавате повече внимание.
Дано въпреки, че има защитници като вас, Мима получи най-доброто възможно лечение, грижи и обич. И специално за трудно асимилиращите написаното - да кажа в прав текст: не съм против Мима да е при В. Добрева, ако там ще е най-обичана.

Искрено се надявам някой от модераторите да извади в отделна тема информацията, касаеща Мима, която съм сигурна, че интересува всички, писали в даден момент тук.
А останалите писания - нека останат в една отделна тема, със заглавие "Поле за изява на всички, които искат да оплюят някого".

Не ми поставяй оценка .Помия не изливам.Всичко което съм казала ,е продиктувано и вследствие нещо ,или някой ,който е виновен за това.Ако нямаше такива индивиди,аморални и комплексирани,нямаше да го има и това тук сега.Гечев ,е Гечев-и не за " 4лапи" ставаше дума.А ти ако го защитаваш- значи си си против Ласка-защото помията, сътвориха той и човека когото той защитава-Димитров. Не съдя Явор ,какво е правил до сега,а определено за това ,което писа в последния си пост.Но за мен този човек ,отдавна е много ниско в очите ми-още преди тези 2 седмици-когато в чата във Фейсбук се опита да ме "съветва" с изправен показалец-какво е добре да правя,и че по-добре да се откажа...Аз обаче съм непослушна,и правя това което считам че е редно.....и мисля че така е редно-че правото е на страната на В.Добрева.И с риск отново да се нахвърлиш за скромността ми,по-повод написаното за дейността на Гечев -ще кажа:Това което съм направила аз,във целия си съзнателен живот,и последните години,като член на Австрийската органицация за ЗЖ-не Явор...а едва ли някой друг е направил.Така че,още веднъж ще кажа-НЕ МИ ПРАВЕТЕ ОТЦЕНКА,когато не ме познавате. Най-малко за мен може някой да каже че, имам користни цели.Простичко е като фасул-държа на истината, и правотата-а тя е такава-Мими е на Ласка.И защитавам това с цялото си сърце.Користните цели ,и подбуди,ги търси другаде?При хората ,които ни казаха-че Мими я държат в Германия-защото изхранва 4 приюта!!!!!!!!!!!!! Аз се радвам че нямам нищо общо с нито една тукашна "псевдо"организация-но се срамувам че съм БЪЛГАРКА,ако трябва по-случващото се тук,да ме определят като такава.В един разговор , един журналист попита:

- Добре де. Защо се прави износ на бездомни животни за Европейски страни. А никой не се опитва да спре изведнъж или постепенно проблема. Има ли проблем има донори - доходи. Няма проблем - няма донори - доходи. Журналиста добави:

- Да всички искат, да няма бездомни животни. Добре нека останат 10 за всеки град. Какво става тогава с доходите на организациите, които се издържат благодарение на благотворителни евра. Те ще фалират или ще преместят лабораториите си в друга закъсала държавица.

Накратко, макар 1000000% никой да не иска бездомни животни - тяхната липса по улиците на България би означавала фалит и глад за доста народ, който се изхранва благодарение на тях. Поради това никой сериозно не се е заел да спре злоупотребата с такива животни..." Един приятел ми писа:обаче има малка техническа частица, която гласи: АЗ нося бремето на ония дето протестираха в името на Мима и после я изоставиха. За мен е така. И мисля повече да не ходя да протестирам - и после щото на някой му скимнало да ...изоставиме каузата. Или пък, защо ,не само да и ползваме името за знаме.

А страхът има една дума. Имидж. Падне ли имиджа - пада всичко.".... И малко по-късно този пост:
Първи Български Зоопортал Обичам ви ... обичам и народа си. За съжаление съм част от лъжите. Но някой ден ще се промени всичко. Изиптвам срам - и вярвам, че правя погрешно нещата криейки истини. Бъдещето ще покаже кое как ще стане.
Тъп народ сме......." И още едно.....: "Разбира се, че няма да се отказвате!!! ако го направите ще ви бия.
Подкрепям ви напълно за делото, истински ви стискам палци." Ето заради такива хора - .които ни подкрепят
И заради НЕЩАСТНИТЕ ЖИВОТНИ, Заради В.Добрева и Мими, си заслужава да не се отказвам от пътя по който вървя, защото разбрах че,това е правилния път....А вие "дребните "душици продължавайте да ни хулите... .// РР.Забравих да допълня-в графата :"Поле за изява на всички, които искат да оплюят някого".-ПОСТАВИ НА ПЪРВО МЯСТО ЯВОР ГЕЧЕВ-а после вас!!!!//

#2345 Потребителят е офлайн   tey4e Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Ветеринарен лекар

Публикувано: 07 August 2010 - 08:50 AM

Нямам думи просто,това е пълен АБСУРД.Все едно говориш на стената.Не става и с добро даже.Тръгнали сте с рогата напред и това е.Изобщо не вдявате какво искам да ви кажа.Вървите срещу себе си!!!Хора,помислете,моля ви,това не е нужно никому,най-малко на Вилота и Мими.
Започвам да си мисля,че ви харесва...
Чао от мен.Аз спирам да пиша тук,не мисля че е достойно да продължавам.
User's Signature

In memoriam
Качена снимка
За да си човек,бъди му приятел!

#2346 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2010 - 09:03 AM

Показване на мнениетоelena07, в 07 August 2010 - 06:47 AM, написа:

Тук четат и деца.
Така ли вашето сдружение се отблагодарява на хората дали морална и финансова подкрепа на Мима или това не ви интересува?

странно,досега не мислеше за Мими и Виолета,какво ли стана?

#2347 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2010 - 09:04 AM

Показване на мнениетоmony6802, в 07 August 2010 - 07:08 AM, написа:

Показване на мнениетоelena07, в 07 August 2010 - 06:47 AM, написа:

Тук четат и деца.

Сдружения нямам самонаета съм:)))А дали съм лоша за Вили,нека тя прецени!

#2348 Потребителят е офлайн   elena07 Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 07 August 2010 - 09:07 AM

Показване на мнениетоmony6802, в 07 August 2010 - 09:08 AM, написа:

Би ли цитирала мой пост с който да докажеш твърдението си, че до сега не съм мислела или не съм била на страната на Мима и Виолета?!
User's Signature

Качена снимка

#2349 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2010 - 09:10 AM

Чакайте малко... тук става нещо страшно..
Искам да уточним нещо. Членове на "Грижа и подслон" сме аз,Виолета и Дейзи 2.
Това, че има хора, които ни подкрепят, не значи, че са членове на това сдружение или че говорят от името на него.
Моля ви да направите разграничение.
Дори и ние трите не говорим от името на сдружението. Сдружението може да излезе с някакво официално становище по даден проблем или въпрос, може и някой, който е упълномощен да изрази общата и официална позиция на сдружението- но това трябва изрично да се упомене и то да е съгласувано в УС.
Всичко останало са лични позиции и мнения на различни хора.

Никой никого не представлява.

Цялата дискусия, която се развихри в последните страници ми се вижда безсмислена. Според мен е най-добре темата да се заключи. Имам някакъв спомен, че е молено за това, но админ е отказал. Може и да греша, де. Но все пак - дали администратора не може да размисли?
User's Signature

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза

#2350 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2010 - 09:13 AM

Показване на мнениетоelena07, в 07 August 2010 - 07:12 AM, написа:

Показване на мнениетоmony6802, в 07 August 2010 - 09:08 AM, написа:

Би ли цитирала мой пост с който да докажеш твърдението си, че до сега не съм мислела или не съм била на страната на Мима и Виолета?!

Нямам нищо общо с никакви сдружения,както и Кристина каза по долу.Говоря само от свое собствено име.

#2351 Потребителят е офлайн   elena07 Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 07 August 2010 - 09:15 AM

Ами ти сама няколко страници по-напред написа, че си адвокат на Виолета, за мен и не само това означава, че говориш и от нейно име.

Хубава шега, да. Дори призоваваш да се обръщаме къб теб. За всяко ли нещо за което съжаляваш, че си написала, защото виждаш, че не е на място и не е правилно ще пишеш "Беше шега"?

Показване на мнениетоmony6802, в 07 August 2010 - 12:03 AM, написа:

[

Всеки има право на зашитник,какъвто прецени?Ясно ли е Ти Джей!
аз съм адвоката на Ласка обръщай се към мен,моля.

ЕДИТ
Кристина, когато аз вчера призовах темата да се заключи, бях обвинена, че искам да запушвам усти!
Надявам се да не обвинят и теб в същото!
User's Signature

Качена снимка

#2352 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2010 - 09:16 AM

Показване на мнениетоelena07, в 07 August 2010 - 07:20 AM, написа:

Ами ти сама няколко страници по-напред написа, че си адвокат на Виолета, за мен и не само това означава, че говориш и от нейно име.

Това беше шега,адвокат съм наистина.но не на Виолета,тя няма нужда от адвокати.....

#2353 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2010 - 09:25 AM

Показване на мнениетоmony6802, в 07 August 2010 - 07:21 AM, написа:

Показване на мнениетоelena07, в 07 August 2010 - 07:20 AM, написа:

Това беше шега,адвокат съм наистина.но не на Виолета,тя няма нужда от адвокати.....

дали ще е заключена темата или не няма значение повече за жалост
Всичко е казано.

#2354 Потребителят е офлайн   olimpia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 August 2010 - 09:27 AM

Показване на мнениетоelena07, в 07 August 2010 - 08:20 AM, написа:

Хубава шега, да. Дори призоваваш да се обръщаме къб теб. За всяко ли нещо за което съжаляваш, че си написала, защото виждаш, че не е на място и не е правилно ще пишеш "Беше шега"?

[

ЕДИТ
Кристина, когато аз вчера призовах темата да се заключи, бях обвинена, че искам да запушвам усти!

Елена-вие четете, каквото ви се иска да прочете...никой вас не ви е обвинил в това лично.като казахме-запушат усти-е че в разговори лични с с мен и Мони-ни се казаха някои неща,с които искаха да ни спрат да пишем и говорим.Размахаха ни пръст-както каза Дейзи.А по -късно направо ни беше казано че,Мими издържа 4 приюта в Германия-и затова не я връщат...та това е страшно бе хора!Не го ли виждате,за каква мафия става дума?Как може такова нещо....не очаквах това в България.Защо ? И понеже ние се противопоставяме, и искаме всичко да излезе на яве, и много хора да го разберат-вие ни обвинявате ,че изливаме помия....

#2355 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2010 - 09:32 AM

Показване на мнениетоolimpia, в 07 August 2010 - 07:32 AM, написа:

[

ЕДИТ

Елена-вие чететеэ каквото ви се иска да прочете...никой вас не ви е обвинил в това лично.като казахме-запушат усти-е че в разговори лични с с мен и Мони-ни се казаха някои неща,с които искаха да ни спрат да пишем и говорим.Размахаха ни пръст-както каза Дейзи.А по -късно направо ни беше казано че,Мими издържа 4 приюта в Германия-и затова не я връщат...та това е страшно бе хора!Не го ли виждате,за каква мафия става дума?Как може такова нещо....не очаквах това в България.Защо ? И понеже ние се противопоставяме, и искаме всичко да излезе на яве, и много хора да го разберат-вие ни обвинявате ,че изливаме помия....

Да потвърждавам,че вчера ,лично на мен ми се каза,че Мими издържала четири приюта.
И да спрем.И къде се намираме.....
Мафия ли?На мен ми звучи по лошо

#2356 Потребителят е офлайн   olimpia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 August 2010 - 09:35 AM

Показване на мнениетоmony6802, в 07 August 2010 - 08:37 AM, написа:

Показване на мнениетоolimpia, в 07 August 2010 - 07:32 AM, написа:

[

ЕДИТ

Елена-вие четете каквото ви се иска да прочете...никой вас не ви е обвинил в това лично.като казахме-запушат усти-е че в разговори лични с с мен и Мони-ни се казаха някои неща,с които искаха да ни спрат да пишем и говорим.Размахаха ни пръст-както каза Дейзи.А по -късно направо ни беше казано че,Мими издържа 4 приюта в Германия-и затова не я връщат...та това е страшно бе хора!Не го ли виждате,за каква мафия става дума?Как може такова нещо....не очаквах това в България.Защо ? И понеже ние се противопоставяме, и искаме всичко да излезе на яве, и много хора да го разберат-вие ни обвинявате ,че изливаме помия....

Да потвърждавам,че вчера ,лично на мен ми се каза,че Мими издържала четири приюта.
И да спрем.И къде се намираме.....
Мафия ли?На мен ми звучи по лошо

#2357 Потребителят е офлайн   elena07 Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 07 August 2010 - 09:36 AM

Цитат

Елена-вие четете, каквото ви се иска да прочете...никой вас не ви е обвинил в това лично

Това ми звучи като въпрос зададен лично към мен:

Показване на мнениетоmony6802, в 06 August 2010 - 09:59 PM, написа:

Не,явно няма да спрем,докато Мими не се върне в България...на кой ще запушите устата,моля?

User's Signature

Качена снимка

#2358 Потребителят е офлайн   sangrea8 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:медицина

Публикувано: 07 August 2010 - 09:38 AM

предлагам да се мине към нещо положително-отново да се възобнови изпращането на снимки в " напиши МИМА"

от седмици чета само гадости в тази тема,а очевидно така не се решава проблема ,нека отново да каже цяла БГ, че си искаме МИМА !

#2359 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2010 - 09:38 AM

Показване на мнениетоelena07, в 07 August 2010 - 07:41 AM, написа:

Цитат

Елена-вие четете, каквото ви се иска да прочете...никой вас не ви е обвинил в това лично

Това ми звучи като въпрос зададен лично към мен:

Показване на мнениетоmony6802, в 06 August 2010 - 09:59 PM, написа:

Не,явно няма да спрем,докато Мими не се върне в България...на кой ще запушите устата,моля?

Не,Елена ,въпросът ми е риторичен.Май забравих,че живеем в България.

#2360 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2010 - 09:40 AM

Показване на мнениетоsangrea8, в 07 August 2010 - 07:43 AM, написа:

предлагам да се мине към нещо положително-отново да се възобнови изпращането на снимки в " напиши МИМА"

от седмици чета само гадости в тази тема,а очевидно така не се решава проблема ,нека отново да каже цяла БГ, че си искаме МИМА !

Кажи го поне ти мила.Ние ,или аз в частност сме гадните:)
И правя престъпление като се моля Мими да е тук.

• (119 Страници) +
  • « Първа
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни