NastyGirl
Да бе чарга,ясно ли ти е колко хора няма да дойдат само заради това.Първа ще съм аз.За мен чалгата е начин на живот и аз няма да отстъпя от принципите си.И като гледах на протеста с какви тениски бяха облечени доста от хората, и от тях ще се лишиш.И да не мислиш ,че Милена примерно,която си направи труда да дойде и да продкрепи идеята ще е на една сцена с .........
Аз предлагам Епизод.Познавам ги и се надянам да се навият.Ама ти сигурно не си чувала за тях щот пеят за Баташкото клане,и за него сигурно не си чувала къде и кога е било.И Милена се съмнявам, че знаеш коя е ...
Хората протеста с кючеци ли трябва да го запомнят?И като гледат кучета, къде бяха,че не дойдоха аа. Ай де нема нужда Нащо Момиче, да ставаме за смях.
Абсолютно те подкрепям. И аз го забелязах това.
Освен това нещо медийната подкрепа беше мн вяла. Ще трябва да натиснем повече там
Аз имам и др въпрос. Прави ли се нещо по международната ангажираност на институциите? В ЕС има комисии, които можем да уведомим и да натиснем и там...?
пп. Нямам време да прочета всичко, но има ли ясна дата кога ще е др протест или приблизително?
Освен тов си мисля дали да не го направим шествие (прм. От НДК до НС). Около мен имаше хора, които не знаят защо сме се събрали, като обяснихме се наредиха да се подпишат и т.н. По пътя ще събираме др неинформирани..