Kампания "СРЕЩУ НАСИЛИЕТО - 2" работна среща
Публикувано: 01 April 2010 - 11:43 PM
PS Опитай пак сега! :)
Препратих го, мисля че сега стана, поне не са ми върнали още нищо
Публикувано: 02 April 2010 - 12:17 AM

Ейй аз ли верно съм първата!

П.П. някой да има идея с какво да махна боята за яйца от лапите на кучето?

Публикувано: 02 April 2010 - 12:42 AM

Хехе, еми, опитай с кучешкия език

Само така! И аз така правя. Много хора около мен не знаеха за Мима, само нещо 'подочули' от новините. Но колкото на повече познати, роднини разказваме - за изверга, и за добрите хора в Русе, които ще направят възможното за възстановяването на Мима; за бабата, която учила децата да убиват животните, а те се обадили в полицията да я накажат - толкова повече хората виждам, че се замислят и започват да се срамуват... от себе си... от това, че са хора... от това, че нищо не са направили...
Ако видите, че някой се е замислил над случая с Мима, просто му кажете: Вземи си 1 ден отпуска и ела на протеста, трябват ни хора. И задължително да доведеш със себе си двама твои приятели.
П.П: За кучетата на протеста или на някакво шествие - отначало и аз симислех, че е добра идея, но. Много кучета на едно място знаете,че могат да направят голяма шумотевица и бъркотия. И така да изглеждаме смешни в очите на хората... не знам, но мисля, че не е толкова подходящо. Кажете и вие какво мислите.
Публикувано: 02 April 2010 - 01:51 AM

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 02 April 2010 - 10:50 AM
Почваме работа и разпространение на идеята

Публикувано: 02 April 2010 - 11:45 AM
Здравейте Ася,след празниците ще подадем документи в общината за да ни разрешат дата за подписка и протест.Засега такава дата няма...всяка нова информация, за това какво се случва в Бургас можете да следите във фейсбук групата ни. група
Поздрави
Публикувано: 02 April 2010 - 12:04 PM
Нема как с едно куче да изпиша името и освен , ако направя монтаж на фотошоп.
Организарйте си среща, съберете се много хора, с кучета, без кучета. Напишете го и се снимайте от високо. Колкото по-масово, толкова по-добре. Има и още безброй начина да се направи. Изненадайте ни!

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 02 April 2010 - 01:15 PM

Публикувано: 02 April 2010 - 01:51 PM
Публикувано: 02 April 2010 - 02:02 PM
Публикувано: 02 April 2010 - 02:16 PM
Чудесна идея !