Kампания "СРЕЩУ НАСИЛИЕТО - 2" работна среща
Публикувано: 15 April 2010 - 03:08 PM
Май нагоре писаха, че можем да събираме до края на м. май.
Публикувано: 15 April 2010 - 03:15 PM
1. По пощата - за Веселинка Тодорова, централна поща, ул. Гурко N6, до поискване, п.к. 1301, гр. София
2. Със "спийди" - Веселинка Тодорова, адрес - офис Боила, тел. 0890 140 376, до поискване.
3. С "Еконт Експрес" - Веселинка Тодорова, адрес: София, офис Раковски, ул. Св. Св. кирил и Методий N40, тел. 0890 140 376, до поискване.
Някой може ли да потвърди адресите?
Публикувано: 15 April 2010 - 03:31 PM
по въпроса / sanita, eто списък с дружества - http://forum.dog.bg/...showtopic=26543
Публикувано: 15 April 2010 - 03:33 PM
Аз съм почти сигурна, че когато настане времето за предаване на подписите, ще се организира някаква среща / събитие, където всички да могат да си предадат събраните.
Публикувано: 15 April 2010 - 03:46 PM
српкът е до края на май
1.Подписка за сваляне: https://docs.google....mtfMWQ3amh4MmZ4
2. Моля НЕ слагате номера на подписката.
3. На подписката могат да се разписват само лица навършили 18год.
4. Моля изпратете подписката на посочените адрес до 31 май.
5. При възникнали въпроси ни пишете на mimadogbg@gmail.com
6.ПОПЪЛНЕНИТЕ БЛАНКИ може да изпращате:
- 1. По пощата - за Веселинка Тодорова, адрес: квартал гр. Централна поща ул.Гурко №6, до поискване, пощенски код 1301, град София.
- 2. С куриерските услуги на "Спийди" - Веселинка Тодорова, адрес - офис Боила, тел. 0890 140 376, до поискване. Когато изпращате пратка моля, напишете един е-майл с номера за проследяване за всеки случай на mimadogbg@gmail.com
- 3. С куриерските услуги на "Еконт Експрес" - за Веселинка Тодорова,
адрес: София, офис Раковси, улица Св.Св Кирил и Методий№ 40, тел. номер 0890 140 376, до поискване. Когато се прати пратката, моля, напишете един е-майл с номера за проследяване за всеки случай на mimadogbg@gmail.com

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 15 April 2010 - 05:46 PM
Нека я съдят въпросната госпожа и да си понесе последствията. Много ги обичам такива псевдо стопани, дето викат "То мойто не хапе" и когато ги помолиш да сложат повод на животните си, ти отговарят нещо от типа "Ти ли шъ ми каеш ма". Моите кучета са хапани няколко пъти, в някой от случаите и аз щах да пострадам в борбата да ги опазя.
Най- лошото от всичко е, че в 90% от ситуациите кучетата излизат виновни и ги нарочват за проблемни, а истината далеч не е там, само не знам защо все чакаме да се случи нещо подобно.
Публикувано: 17 April 2010 - 10:40 AM

Относно подписката - дали не може да се занесе на място, напр. на Гурко номер 6 и да бъде предадена лично? Аз мисля да събирам почти до последно и затова не искам да разчитам на пощите, а да отида на място, стига да е възможно.
Публикувано: 17 April 2010 - 11:22 AM
Публикувано: 20 April 2010 - 08:35 PM
М.М..............М.М..М........М.М..М.М..............М.М.........М..М
М..М............М..М..М.......М..М..М..М............М..М........М....М
М...М..........М...М..М......М...М..М...М..........М...М.......М......М
М....М........М....М..М.....М....М..М....М........М....М......М........М
М.....М......М.....М..М....М.....М..М.....М......М.....М.....ММММММ
М......М....М......М..М...М......М..М......М....М......М....М............М
М.......М..М.......М..М..М.......М..М.......М..М.......М...М..............М
М........ММ........М..М.М........М..М........ММ........М..М................М
Нямате си идея тази тъпня колко време ми отне, така че очаквам да ме оцените за старанието, не за резултата. Който не вярва - да опита да го повтори!

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 20 April 2010 - 09:00 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 20 April 2010 - 09:36 PM