Kампания "СРЕЩУ НАСИЛИЕТО - 2" работна среща
Публикувано: 20 April 2010 - 09:36 PM
Публикувано: 20 April 2010 - 09:38 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 21 April 2010 - 12:00 PM
В клиника Добро Хрумване съм занесла.От там може да си вземете.А на тези които не са от София по куриер.Адреса на лични.
bushkata, голяма игра си си играла

Публикувано: 30 April 2010 - 10:38 PM
Публикувано: 03 May 2010 - 02:09 PM
Та искам да попитам нали борбите с кучета за забранени в ЗЗЖ, защо Добрич ги забранява с наредба? Нещо не разбирам,законът си е закон, има по-голяма тежест от наредба или аз бъркам?
Публикувано: 19 May 2010 - 11:33 AM

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 19 May 2010 - 10:09 PM

Публикувано: 21 May 2010 - 10:59 AM
Срещнахме се с Павел Димитров, депутат от Герб и член на комисията.
Сигналите са обнадеждаващи. За първи път провеждаме толкова адекватен разговор. За първи път се срещаме с депутат, който е компетентен както по наказателно право, така и в областта на законодателството, касаещо защита на животните. Не се наложи да обясняваме надълго и нашироко дали рибата е гръбначно животно, за тичащите покрай пътя кученца и за прасето на село.
Г-н Димитров е бил общински съветник във Варна, където многократно е контактувал и работил с местните НПО, които окачестви като много активни.
Като начало той ни зададе един-два опипващи въпроса, очевидно за да разбере дали сме фанатици и доколко ние самите сме навътре в материята, след което разговорът протече при пълно разбиране. Обсъдихме двата законопроекта, като се съгласихме, че този на МС е по-добър, по-разработен и избягва някои спорни моменти с понятието "особена жестокост". Тук обяснихме, че виждаме един пропуск в него, на който правната комисия следва да обърне внимание, а именно, че боевете, които представляват системна и организирана жестокост към животни, трябва да получат по-високи санкции от единичните случаи, обхванати от законопроекта.
Г-н Димитров ни каза, че сме в правото си да поискаме наши представители да присъстват на заседанието на правната комисия при обсъждането на законопроектите. Ще следим програмата на комисията.
Не се знае кога ще се придвижат тези законопроекти. От една страна са актуални, от друга - комисията е претрупана. Чакаме.
Дотук добре!
Публикувано: 21 May 2010 - 12:41 PM

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 22 May 2010 - 05:54 PM

Публикувано: 25 May 2010 - 02:03 PM

Публикувано: 04 June 2010 - 03:13 PM
Това е цялото предаване за ония изрод дето хвърляше котенца на змиите си! Този трябва да умре според мен.
http://www.freewebs....MY%20SNAKES.htm - Ако този не са го намерили , някой трябва да му потърси отговорност ........... :@:@:@:@

Публикувано: 04 June 2010 - 03:21 PM

ПП. Не мога просто да се прежаля днес да гледам този ужас за изрода със змиите. Всъщност това човекоподобно изчезна безследно, нали? Това беше последното, което май се чу за него.