Interests:Всякакви животни (най - вече кучета) 1 куче - Дейзи - дакел - 1 год. 8 месеца и 28 дни :) Др. интереси: интернет ,филми за животни, форуми за животни,музика, тенис,футбол
Публикувано: 05 May 2010 - 08:51 AM
Toва е тя ооо не!!! Мисля да ходим до приюта... А ако я взема някакво заплащане има ли и ще ми я дадат ли като съм малка?
Interests:Всякакви животни (най - вече кучета) 1 куче - Дейзи - дакел - 1 год. 8 месеца и 28 дни :) Др. интереси: интернет ,филми за животни, форуми за животни,музика, тенис,футбол
Публикувано: 07 May 2010 - 10:29 PM
Много е красива, но много моля лагунано1 да идва колкото се може по-бързо в Плевен, защото нямаме никаква възможност да вземем майката а не искам кученцето да си отиде по такъв начин!!!