Търси се двор за котка
Публикувано: 08 July 2010 - 08:18 PM
В събота следобед трябва да я взема от Сиска и да я заведа в клиника Добро хрумване където ще преспи една нощ, защото в събота точно пък е операцията на котето на хората. В неделя трябва да им го занеса. Голям съм мрънкалник, но има ли някой възможност в събота около 13.00 да ни вземе от Лозенец и закара в клиниката?

Публикувано: 10 July 2010 - 05:21 PM
Утре ще я занеса в нов дом, където ако се харесат и се поотпусне достатъчно ще остане като второ коте другарче на семейството.
Планувала съм такси за утре, защото мацата е екипирана с котешка тоалента, не смея да искам вече, но все пак ако някой има път към клиниката или му се разхожда в неделния следобед, бихме се радвали да пътуваме със сродна душа отклкото с някой таксиджия и техните истории.
А това коте с такъв късмет досега, само да посмее да се изнесе и и от този дом

Публикувано: 11 July 2010 - 09:24 PM
Искам да благодаря много на докторите от Добро хрумване, които ми оказаха първа помощ след инцидента и дори настояха за тетанус! Независимо от всички глупости, които определени личности сипят по техен адрес, това са Доктори с главно Д и човеци с главно Ч! Засега единствено при тях съм срещала толкова съпричастие, търпение и разбиране. Доктори, благодаря ви!

Публикувано: 12 July 2010 - 12:32 PM

Истинският морален тест за човешкият род е поведението му спрямо по – слабите и най – вече онези същества, които зависят от негова милост : ЖИВОТНИТЕ
Публикувано: 12 July 2010 - 12:36 PM

Публикувано: 13 July 2010 - 09:25 AM
Моля, пишете на кирилица!
мод

Истинският морален тест за човешкият род е поведението му спрямо по – слабите и най – вече онези същества, които зависят от негова милост : ЖИВОТНИТЕ
Публикувано: 14 July 2010 - 10:01 AM
http://catbg.net/div...?sta=70&catid=2

Публикувано: 14 July 2010 - 10:08 AM
В котешкия форум има тема за дива котка опитомена и отглеждана в къща. Ми хората бяха пропищели от нея и ловните й похождения. И беше само 13 кг.

Публикувано: 14 July 2010 - 11:17 AM
Темата за дивата котка във форума съм я изчела от началото до края. ЧОвека говореше за котарак, който по принцип става до 2-пъти по едър от женската. Носи си плачката която е хванал на стопаниа си за да се похвали, но след като въпросната котка не е социализирана не би го направила. И въпреки улова си той не го яде, а чака стопанина му да го нахрани. И хората са пропищели когато са го пуснали на свобода и той се е разгонил, я Бюти е израснала в такава среда и за нея не е нищо ново, което да провокира ново поведение в нея.
Всеобща тайна е, че има хора които кръстосват диви и домашни котки. Просто исках да разбера дали Бюти е такава кръстоска за да я осиновя, но вече не ме интересува.

Публикувано: 14 July 2010 - 11:23 AM
Тя е най-обикновена софийска кварталнао-подобрена по-дългокосместа маца, нямаща нищо общо с дивата котка.
П.С. И моята котка има окраска на британкса котка, но това не я прави такава, или кръстоска с такава.
И кучето ми е с цвят на голдън, но и той не е нито такъв, нито кръстоска с такъв.
Публикувано: 14 July 2010 - 11:36 AM

Не знам сред какво е израстнала Бюти, но определено не е било в апартамент, а на улицата, където е и намерена.

Публикувано: 14 July 2010 - 12:12 PM

Публикувано: 14 July 2010 - 12:16 PM
MuxaeJIa, в 14 July 2010 - 12:15 PM, написа:
Мхм. Много злочест опит имам със стопанка от Горна. Виждам, че явлението е масово и моята случка не е изключение.
Щом се занимавате с такова хоби, мисля, че мястото ви не е в този форум.

Публикувано: 14 July 2010 - 12:16 PM